Tisdag och onsdag

Hejsan, det blev inget bloggande igår, hade fullt upp med Towe, förresten är jag hos den gullungen nu mhihi.
Lite om vad jag och Towe gjorde igår, vi spelade monopol, lekte med olle (en hund), kollade på sagan om ringen tre och åt smothie eller hur det stavas.
Nu sitter jag vid Towes dator och snart kommer pappa och hämta mig, sen ska jag duscha, in till stan lite snabbt (om det är öppet), sen kommer Sara till mig och vi ska fixa oss tillsammans innan vi träffar Annie och Emelie och vi alla går till slottet för att kolla på raketerna.
Sen går vi hem till Sara och lagar tacos som vi sedan ska äta, sen får vi  väl se vad som händer ikväll, tippar på att dagen kommer bli väldigt kul iallfall.
En sak till innan jag går, jag fick ju mina födelsedags paket av Towe igår, i dom var det en jätte fin spegel som man kan ha i väskan, jag fick även ett par fina öronhängen och halsband till det, och det sista var att jag fick en söt liten piercing .. tack så mycket gumman.

En gammal men fin bild på min söta towe.

Puss på er, och ha en bra nyårsafton, kanske bloggar lite senare men om inte .. GOTT NYTT ÅR!!

picture.


Måndag

Ännu en dag som jag var tvungen att gå upp tidigt, men idag var det inte lika tidigt som gällde utan klockan 8.00, då skulle jag och Maja stå i kiosken. Det blev att gå upp klockan 7.00, fixa mig, äta och sen stressad cykla till sporthallen där jag skulle möta Maja.
Gösta var den snälla gubben som skulle visa hur allt gick till och hjälpte oss i kiosken då och då, ett plus till honom för att han lät oss äta och ta vad vi ville, men dock tog vi bara varsin korv och läsk till de. Man kan ju skylla på att man inte var så sugen på godis så tidigt på morgonen, fast dom stog rakt framför än och bara väntade på att bli uppätna, haha.
Att stå i kiosken var roligare än vad jag hade trott och allt flöt på så bra, fast jag råkade ge en man för mycket pengar tillbaks, tror det var 6 kronor eller något, inte så mycket men man fick ju lite ångest .. som varade i 2 min.
Vid klockan 12.00 var det dags för mig och Maja att byta med Alida och Malin, det var deras tur nu att stå i kiosken.
Maja och jag cyklade hem till mig, åt lite och träffade sen Felicia. Först satt vi och pratade lite sen stack vi in till stan, jag vet inte riktigt varför tror det var för att vi skulle träffa en där, men det blev så att vi var där på baronen ända tills klockan 19.15 ungefär.
När jag kom hem hade mamma och pappa lagat tacos så vi åt och hade det gutt.
Väldigt rolig dag, den kan ju inte bli tråkig när man har 2 goa vänner vid sin sida, Felicia och Maja.

Nu ska jag snart ta en paus från datorn, och leta igenom hela lägenheten efter en skiva till min webbkamera, utan den kan man inte installera den och eftersom att jag fick virus på min data så försvann alla program.
Jag har verkligen letat nästan överallt, men hittat den aldrig så nu ska jag göra ett till försök och om jag inte hittar den nu lovar jag att jag kommer bli arg, på riktigt.

Fotboll.

Hej! Kom nyss hem från Karlskrona, har vart och spelat fotbolls cup där. Dagen har varit rolig och den är ju fortfarande inte slut, fast det känns ju som det eftersom att jag var tvungen att gå upp klockan 5 idag och sitter här väldigt trött.
Första matchen gick inte så bra, vi förlorade med 1-0 mot ett lag som vi var betydligt bättre än, jag tror det var för att vi var så nervösa, men vi bestämde oss för att ta igen det nästa match, mot danskarna!
I mellan matcherna hade vi sätt danskarna spela, och dom hade en väldigt duktig spelare, nr 8. Hon dribblad av varenda än och placerade sen snyggt in bollen i mål.
För att göra det lite svårare för dom skulle vi testa med en ny spel uppställning. Istället för att spela två backar och två anfallare skulle vi nu spela med bara en anfallare och tre backar.
Vi kämpade in i sista och fick många chanser men som var så nära mål men dom gick aldrig in, men sen kom det dära målet av danskarna, av nummer 8 .. och matchen slutade 1-0 till dom, men vi var inte tjuriga för det utan kände oss ganska stolta eftersom matchen var jämn och det var vi som hade flest chanser att göra mål.
Nu återstod det bara två matcher och dom måste vi vinna för att komma vidare sa dom, och det var precis vad vi hade ställt in oss på.
Den tredje matchen som väntade var vi väldigt taggade, och det syntes verkligen på planen.
Vi dribblad och bröt passningar och tillslut sköt vi in ett mål (jag gjorde målet). Vi kämpade in i sista och jag fick in ett mål till. Matchen slutade 2-0 till oss, men det var fortfarande inte säkert att vi skulle gå vidare, vi hade en match kvar och precis innan den matchen skulle vi få reda på om vi gick vidare.
Och det var de goda beskedet vi fick reda på, vi hade gått vidare, men vi skulle fortfarande vinna nästa match, och det gjorde vi med 1-0, mål av Antonia.
Nu var det dags för kvartsfinal, alla var trötta och det värkte i mina fötter fast vi kämpade på, men det höll inte hela vägen, matchen slutade 2-0 till dom andra.
Nu var det bara duscha och åka hem, vill bara säga att alla spelade verkligen jätte bra!

Sara dag

Ska berätta lite om vad gjorde igår.
Jag, Sara och Sarah gick in till stan för att kolla om det fanns något på rean. Man får ju passa på den när det är rea, och när man fick pengar i julklapp. Efter att ha gått fram och tillbaka mellan Kvasten och Baronen så kom vi in på Gina tricot för andra gången. Vi kollade runt bland alla kläder och folk, det slutade sen med att jag fick med mig en vit t-shirt med knappar bak, en röd halsduk och ett armband hem. Dock var bara tröjan på rean, men jag var ju tvungen att köpa något mer?.
Efter allt shoppande åkte jag hem och åt lite mat, senare skulle Sara komma till mig och sova här.
Lite trött nu så jag orkar inte berätta vad jag och Sara gjorde sen, men lite kort kan jag berätta om att vi kollade på körslaget, åt på Frasses, tog foton (som kommer lite längre ner i inlägget), kollade på "Honey" och sov ZzzZzzzz.
Det var allt från igår, dagen var toppen och det var nog Saras förtjänst.

"Voff voff" Sara är på hugget!



fråga inte vad vi håller på med, men kul hade vi iallfall :)


du är bra Saris


titut. (vi bjuder på bilderna)


sa någon coola?

Nu börjar det igen!

Hej.
Efter att ha funderat på att börja blogga igen väldigt länge så har jag nu bestämt mig att jag ska börja! Om jag tänker efter så har jag faktiskt saknat det, men nu är allt som vanligt igen .. nästan, jag har ju gjort om min blogg som ni ser, med ny bakgrund och header, kanske inte världens snyggaste men den får duga!
Nej nu ska jag slita mig från datorn några sekunder och plocka undan massa saker som mamma
håller på och tjatar om.
Vi ses inom kort, tess.

RSS 2.0