Kusiner är bra :)

Hejsan, sitter här med nack ont (inte ovanligt) hos min kusin Lovisa.
Vi har nästan precis kommit hem från dansen! Det var jätte kul idag + jobbigt fast det är det ju alltid när Sabina kör med oss.
Vi dansade jumpstyle. Vi har bara prövat på det lite grann förra terminen. Asså det är sjukt så jobbigt det är att sparka kika och studsta till tysk techno musik, men det är även sjukt kul så om ni inte har testat det är detta ett måste, det kan jag lova er. Sen dansade vi "vanlig hiphop", fast vi räknade på ett annorlunda sätt och det blev med detaljer eller vad man ska säga. Det är svårt att förklara med kul var det.

Nu har jag precis fixar min pizza vi ska äta här hos familjen Nilsson. Åt faktiskt pizza igår också (hemlagad) fast då åt vi tacopizza och idag får jag göra min egen :)
I kväll har jag och Lovia planerat att sitta bänkade vid tv:n. Vi hade tänkt att se Let's dance och "the green mile" .. filmen the green mile är så himla bra, jag börjar lipa varje gång jag ser den, absolut en av dom bästa!

Nej nu ska jag duscha, puss


Brotom ..

Har egentligen inte tid att blogga nu, ska iväg på fotbolls träning, ska bli riktigt skönt tycker jag :)
Min dag idag har inte vart den bästa precis. Första lektionen tills den sista så har jag verkligen vart depp, jag vet inte varför men inget har känns bra? kanske är det för att jag inte träffat Janette på tre dagar nu. Saknar henne verkligen, så om du ser detta, krya på dig gumman.

Nej nu ska jag byta om träna, och sen när jag kommer hem plugga lite svenska, puss

Movie time on a wednesday, great!

Åh sitter här med tårar i ögonen! Har precis kollat på två sjukt bra filmer, och båda gjorde så jag började lipa haha.

Den första filmen jag såg var
"The pursuit of happiness" eller på svenska "Jakten på lyckan".
Filmen är baserad på riktiga händelser ur Chris Gardners liv. Chris Gardner är en fattig familje man som spelas av Will Smith. Han kämpar för att försörja sin Fru och sin son Christopher som spelas av Will Smiths son, Jaden.
Han jobbar med att sälja några slags maskiner men det går inte alls bra, tillslut klarar hans fru inte av det och lämnar honom med sonen. Dom har inga pengar och får kämpa för att få någonstans att bo.
Filmen är ganska sorlig för man lider nästan med Chris och hans son genom deras resa. Några tårar kom faktiskt, den var även värd att se så jag rekomenderar den.



Den andra filmen jag såg heter "Big Daddy", det är en amerikans komedi med Adam Sandler i huvudrollen.
Det handlar om en man vid namn Sonny, han har levt hela sitt liv utan att ta några som helst ansvar.
När hans flickvän dumpar honom måste han bevisa att han är mogen och bestämmer sig för att adoptera den 5 åriga pojken Julian. Sonny tar med Julian på massa roliga saker, och det blev mycket skratt i denna filmen men även några tårar på slutet. Filmen är inte så speciellt ny men den är fortfarande bra, så om ni inte sätt den se den :)


Äntligen fredag

Hej på er!
Har precis duschat nu efter dansen som började idag.
Det var sjukt kul och jag har saknat det som bara den. Vi hade inte Sabina våran vanliga danslärare för hon var självklart och kollade på snyggingen Chris Brown som spelar i Globen idag. Istället hade vi Tina som är duktig hon också!
Uppvärmnings dansen var ungefär som raegga fast lite lugnare, vi dansade i början av lektionen till låtar från Step up 2. Sjukt bra låtar så det blev en bra start!
Sen dansade vi en vanlig hiphop dans till Chris Brown Ft Jordin Sparks - No air. Dansen var skit snygg, lite synd att vi inte kommer dansa mer på den när Sabina kommer tillbaka .. då ska vi ha en ny koregrafi.
Det var allt från idag pussss.

P.S glömde publicera detta inlägget igår.


Torsdag

Hej på er alla!
"Vanlig" dag idag faktiskt, och vad som menas med det så men jag att det inte varit tråkigt, men jag har inte skrattar så jag gråtit idag .. (som nästan alla andra dagar)
I skolan var det bara allmänt tråkigt. På svenskan skulle vi redovisa våra deckare vi läser. Det var hälften som skulle göra det idag, och jag hoppades verkligen inte det blev jag idag, jag hade inte övat något. Jag hade tur denna gången och får redovisa imån, får väl se hur det går, är ju alltid lika nervös haha.
Nu ska jag gå och byta om för jag Janette och Ewelina ska till friskis och svettis.
Puss på er

Innan jag går ska jag bara tipsa om några bra låtar av Lady Gaga.

Lady Gaga - boysboysboys
Lady Gaga - love games
Lady Gaga - money honey
Lady Gaga Feat Flo Rida - starstruck

Där har ni några bra låtar, ifall ni inte har något att lyssna på :D

Hottie

Hej, tänkte lägga upp några snygga kända killar här på bild. Kommentera gärna vilken ni tycker är snyggast :D?!

                                                                        
              Namn: Robert Hoffman                                             Namn: Robert Pattinson
              Ålder: 28                                                                       Ålder: 22
              Yrke: skådespelare & dansare                                  Yrke: skådespelare och även modell
              Filmer: You got served, Step up                             Filmer: Harry Potter och den flammande
                               2 - the streets.                                                               flammande bägarn, Twilight

                                                 
            Namn: Chad Michael Murray                                  Namn: Adam Brody
            Ålder: 27                                                                       Ålder: 29
            Yrke: Skådespelare och även modell                     Yrke: Skådespelare
            Filmer: A cinderella story, House of                     Filmer: Han har bara varit med lite
                         wax, serien One tree hill                                            smått i olika filmer! Vi känner
                                                                                                                 mest igen honom från serien
                                                                                                                 The O.C

Dreams

Tjena mitt bena höhö!
Jag sitter och kollar på One tree hill, inte så ovanligt haha. Om ni vill veta vad som händer just nu så fick Haley precis sin lilla son, som kommer bli hur gullig som helst det vet vi ju som sätt alla avsnitt :D
När jag kom hem från skolan kl 16.00 så var himlen skit fin, ni ska få se på en bild, men den blev inte så bra eftersom jag skulle ta snabbt för kameran hade inget batteri hihi.
I kväll blir det fotbollsträning och engelska + spanska plugg .. CYA :D


Det var finare i verkligheten (a)

Ajuste inte för att jag bryr mig så mycket men idag får ju USA en ny president, Barack Obama! Får väl ta och hoppas att han är bättre än Bush, han gillade jag inte haha.

Happiness

Kul dag faktiskt :)
Janette fick mig verkligen på humör i dag i skolan, men det är ju inte så ovanligt haha. Vi skrattade så mycket på matten att Eva våran matte lärare fick värsta rycket på oss flera gånger! men det var de värt eller hur janette :D?!
Annars har det inte hänt så mycket idag. Eller jo en sak, jag såg på Twilight för första gången idag, och gud vad man blir förelskad i Edward, mmmmmums.

Nej nu ska jag ta något att äta, sen måste jag läsa lite i min deckare, vi hörs pusss.

 

Musiktips

Skulle vilja tipsa er om denna underbara låt, värd att lyssna på :)

James Morrison ft Nelly Furtade - Broken strings


GratisMode.se

Jag har blivit tipsad om denna sidan, där man samlar poäng på olika sätt och sedan löser in poängen till olika gåvor.
Jag har blivit medlem där och har nu börjat samla poäng, bli medlem du också på Gratismode.se Något som är verkligen bra är att allting är 100 % gratis, så varför vänta? klicka på länken och bli medlem du också, lycka till!

Lördag!

hej på er alla! hade ni kul i går? själv så var man på Sandra och dansade som bara den. jag var där med Felicia, Bella och Moa men man träffade ju mycket folk där som man hade kul och dansade med. Det var dock inte så mycket folk där så det lilla dansgolvet var inte öppet, men vi hade kul ändå.
Kom hem halv 1 igår och hade sjukt ont i fötterna, så det kändes skönt att lägga sig i sängen och sova.

Idag vaknade jag vid 11 och åt en god frukost, sen har jag bara kollat på One tree hill fast ska snart hoppa in i duschen, hade bra så länge så ses vi snart.

Om ni undrar varför jag inte lägger in bilder från igår och många andra dagar är det för att min mobil är sönder och är inne på lagning. den jag har nu är för gammal för att ta kort med haha.
Puss

090114

Hej på er.
Har precis kollat på det 13 avsnittet av säsong 6 i One tree hill. Jag har väntat avsnittet i evigheter nu eftersom jag har sätt alla säsonger. Det var ett väldigt spännande, olykligt men även ett lyckligt avsnitt så det var väl helt perfekt eftersom den hade nästan alla typer av känslor.
Håller nu också på att ladda ner det 14, så jag får se om det är lika bra. Ajute, ni som kollar på One tree hill på tv:n, vet ni om det är avsnitt 14 som kommer nästan söndag?.

Skolan idag var helt okej, orkar inte berätta mer faktiskt.
Nu har jag ätit lite mellanmål och kladdkaka, mums! ska snart iväg till konfirmationen så ni får ha det bra .. puss!

2009-1-13

Hej på er, såg ni dom underbara bilderna jag la ut idag från kreta? kommentera dom gärna.
Nu har jag precis ätit lite, och ska snart iväg på fotbolls träningen.
Egentligen vill jag inte eller orkar, speciellt inte när det är utomhus nu på vintern .. men när vi tränat på sommarn så är det ingen tvekan om att jag vill träna hihi.
Skolan idag var helt okej. Vi hade sovmorgon till halv 10, och vi hade håltimme i 1h och 40 min så då åkte jag och Janette till mcdonalds och åt, sen gick vi lite på stan innan vi åkte tillbaks till skolan och hade spanske följt av två verkstäder .. och sen slut på dagen.
 När skolan var slut åkte jag och Janette in till stan .. igen, vi hade ju såklart sätt massa fina saker vi var tvungna att köpa. Janette köpte ett par svarta jeans tights och en lång randig tröja i blått och vitt! Det som följde med mig hem, var ett par mörk blåa jeans tights från vila, och även en lika dan lång tröja som Janette fast min var vit med blåa ränder från vila .. jag köpte också ett par klack skor med en söt rosett på.
Det kommer bilder senare, för nu ska jag snart byta om.
ciao<3

Bort med vitern hit med sommarn.

Åh sitter just nu och kollar på bilder sen i somras då jag och min bästa vän Janette var i kreta tillsammans med våra föreldrar.
Ni kan inte ana vad jag längtar tillbaks ditt, det var så jävla underbart, man vill inte vara här i sverige och se ut som värsta blekfisen .. jag vill ha sommar nu nu nu nu.
Eftersom jag pratade om kreta så kommer några bilder där ifrån, ni kommer få se hur underbart det var där.


här har vi Janette och hennes pappa, plus lilla mig.
det var väldigt höga vågar dom dagarna vi var där så det var nästan röd flagg
hela tiden, inte så kul men det stoppade ju inte oss från att bada, utan vi
badade på. Men sen på slutet så blev det jätte lugnt och man kunde simma runt och snorkla.


Här har vi min söta vän Janette, en utav många kvällar vi var ute och åt på
resturang, mums på maten i grekland asså!


Här var vi åkte vi båt i evigheter kände det som, vi skulle någon stans, kommer
inte ihåg vad det hette men det var två ställen, och båda var lika underbara.


Där borta låg ett av ställena vi skulle till sen.


Kolla vattnet? helt jävla underbart, när man var under vattnet kunde man ser
hur långt borta som helst, det var som i en pool.


Dit upp skulle vi och sen bada. Janette tvekade lite med att gå upp dit men
jag fick allt med henne, det var jätte fin utsikt.


Lilla jag.


<3


Här var vi på det andra stället, det var jätte fint och vi snorklade
nästan hela tiden.


Längtar så sjukt mycket tillbaks!


Hihi.


Här åkte vi flera gånger ner för båten, jätte kul.


höhö.

Nu får det vara nog med bilder, för nu ska jag iväg till skolan.
Vi hörs senare, bye<3




måndag

Nu kan man väl säga att skolan börjar på redigt, alla läxor, prov och andra saker man ska göra kommer nu.
Tills imån har vi 20 glosor i spanskan, tills på onsdag 15 glosor i engelskan och tills på fredag ska vi läsa upp "do it your self" deckaren i svenskan, och jag lovar att det kommer komma fler läxor i veckan.
Måndagar är en sån dag som jag bara vill vara hemma och sova, lixsom det finns inget kul med måndag? först så går vi till fem i 4 i skolan ... segt, sen är det en hel vecka tills helgen kommer, usch.

Skolan idag var inte så kul, men jag måste ju nämna att jag och Janette har mer kul nu i skolan? vi skrattar åt nästan allt och det kan inte gå en lektion utan att vi skrattar så att vi nästan börjar gråta, jag undrar var detta kan bero höhö.
Efter skolan gick jag hem till Janette och vi sjöng singstar. Efter att jag vart där i 45 min, skulle jag hem och äta.
När vi ätit klart, cyklade jag och pappa in till stan för att lämna in min mobil som gick sönder igår, men när vi kom dit sa dom att dom inte visste om det gick på garantin? han sa att vi skulle åka ut till en tekniker som kunde svara på det? asså åh jag får damp .. tror dom att jag sitter och tar sönder min mobil?.
Om inte det går på garantin måste man betala 1500kr och det tycker jag är onädigt när dom ska laga den iallafall, ååhhh garanti skiten kan gå och dö.

Just nu håller jag på att ladda ner det senaste avsnittet av One tree hill. Har längtat sjukt länge efter att det ska komma ut.
Laddar även hem två filmer: "Rais your voice" och "The davinci code".
Egentligen vet jag inte varför jag laddar hem den andra filmen jag nämnde, men jag har alltid velat se den även fast nästan alla som har sätt den säger att de är en besvikelse.

Aja för att födriva tiden lite medans dom laddas hem ska jag öva på spanska glosorna.
Vi ses, ciao<3

Slut på ledigheten ..

Jahopp, nu var det slut på ledigheten och skolhelvetet börjar igen, fast jag kan ju inte riktigt klaga på första skoldagen för jag hade sjukt kul med Janette och även Hanna.
Lite kort om vad vi gjorde i skolan idag:  so gick igenom vad vi ska arbeta om på terminen, matte räknade vi på som vanligt, no gick vi igenom ett arbeta vi ska göra, sen hade vi mat, svenska vi gick igenom vad vi ska arbeta om framöver och till sist skulle vi välja om vi skulle ha trä eller sy slöjd. Det blev träslöjd för mig och Janette eftersom vi hade haft syslöjd innan.
Här efter skolan har jag bara kollat på One Tree hill, jag har ju redan kollat alla säsonger och väntar på att nya avsnitt ska släppas men sålänge kollar jag om från början.
Nu har jag precis ätit lite mat och sitter här och kollar igenom alla Kenzas outfits hon har haft från 2007-2009 och jag kan tipsa er om att göra det, är ganska kul faktiskt för att man ser att hon har ändrats väldigt mycket på klädstilen mellan dessa år.

Jag är verkligen sugen på att beställa en massa saker här nu på internet, har suttit och kollat på hm:s nya vår/sommar kollektion, finns många saker jag vill ha där, något jag också vill ha är ett par bamboo öronhängen, och en väska från nuknuk.se. Får väl se om jag klickar hem sakerna.


Tisdag

Hallå på er alla!
Även idag sitter jag vid Janettes laptop hemma hos henne, men nu är även Maja här. Vi alla tre har vart idag, gått lite på stan men köpte nästan inget, bara franskmanikyr.
Efter att gått lite på stan gick vi in och satta oss på mcdonalds, tog en chockladglass och sen delade alla vi tre på en pommes. Känner att jag gått upp lite nu på lovet efter allt onyttigt man ätit haha.
Nu är vi hemma hos Janette och dansar dansmatta förfullt, kan bara inte sluta älska det hihi.
Ikväll ska jag och Janette på bio, det blev "yes man", känner att man måste göra dom sista dagarna av lovet extra roliga så då blev det bio.

Igår gick jag ju på "Australia", väldigt lång film fast det gjorde ju inte så mycket eftersom den var bra. Den var sorglig på vissa ställen men konstigt nog kom det inga tårar som det brukar göra, men mamma och grät för fullt, hon gråter ju om hon ser en myra dödas? haha nej, men hon är så känslig när det gäller filmer haha.
En dålig sak på bion var att jag satt brevid världens konstigaste man/gubbe, han andades jätte högt och pratade med en leksak som såg ut som Homer Simpson, ni kan inte fatta vad jag störde mig på honom.
Det var allt jag har och skriva nu, byebye puss.

Dansmattor är toppen (Y)

Sitter på Janettes laptop nu och bloggar, vi håller på och dansardansmatta, skit kul faktiskt.
Fast det som är lite mindre kul är att jag ofta hamnar i danger läget och jag förlorar haha, men det är Janettes dumma dansmatta som inte läser av mina steg (något att skylla på, höhö)
Klockan halv åtta ska jag, mamma och pappa gå och kolla bio, det blir "Australia", har faktiskt velat se den ganska länge nu så det ska bli kul.
Imån ska jag och Janette träffas igen, och vi kanske ska gå på bio då också haha, galen i bio kan man säga.
Då blir det kanske "Yes man".

Nu ska jag kila, puss


movies

Dålig uppdatering på sistånde, man kan väl skylla på att jag vill njuta av dom sista dagarna nu på lovet innan skolan börjar på torsdag.
Dom senaste dagarna har jag spenderat med kompisarna. Igår var jag Nea och Hanna minnistranter i kyrkan, och efter det träffade jag Janette.
Vi gick och kollade på barometerncup där man träffade mycket folk. När man satt där och kollade så blev man verkligen sugen på att spela, fast när man tänker på att vi kommer träna utomhus nu så blir man inte lika sugen.
Om det är något jag längtar riktigt mycket till är det väl dansen isåfall.
Vid klockan fyra gick jag hem till mig för att äta och Janette hem till sig, jag åt lite och stack sen hem till Janette igen, och då var Hanna där.
Vi dansade på Janettes dansmatta, verkligen sjukt längesen jag gjorde det så man var inte lika "skillad" på det som förut haha.
Lite senare gick Hanna hem och då kollade jag och Janette på "The Orphanage" som heter barnhemmet på svenska, det är en spansk thriller.
Filmen var sådär, så läskig som man trodde den skulle va var den faktiskt inte, okej man hoppade till någon gång då och då men värre filmer har man sett.
Jag vet inte om jag ska rekomendera filmen utan ni får väl bestämma själva om ni vill se den eller inte, av mig får den iallfall knappt 3 av 5 stjärnor.

När vi kollat klart filmen var det dags för mig att gå hem.
Jag tyckte inte det var nog med filmer nu utan jag, mamma och pappa satte oss och kollade på "Mothman" som gick på 4:an.
Filmen handlar om en journalist som spelas av Richard Gere, hans fru har nyligen dött och en dag är han ute och kör bil och kommer till en liten stad i Ohio, det börjar hända märkliga saker i staden, folk som ser saker och folk som hör röster.
Jag ska nog inte berätta mer utan jag rekomenderar er att se filmen, det är en thriller, och det som gör filmen mest spännande är att detta har hänt i verkligheten. Filmen får 5 av 5 stjärnor.

"The Orphanage"


"Mothman"


Från 2008 jtill 2009

Åh vilken toppen kväll det har varit, med massa härligt folk.
Man kan väl säga att nästan allt var perfekt, utom början på 2009 .. det skulle man helst hoppa över det som hände där säger jag bara.
Kvällen började med att Sara och Annie kom till mig och sen fixade vi oss för att sedan sticka till slottet och se på fyverkerierna (tradition) fast så sega vi är på att fixa oss hann vi ju bara se i någon minut haha.
Efter som vi skulle vara hos Sara resten av kvällen skulle alla vi gå tillsammans dit så vi fick vänta på, Nea, Karin, Emelie, Natta, Daniel och hans kompis som jag inte kommer ihåg vad han hette men jag kallar honom V.
Hemma hos Sara lagade vi tacos, mums mums, Karin var ju mäster kocken såklart!
Imellan allt detta kom också Mattias och George, dom kom lite då och då på kvällen, även Linus kom ett litet tag.
Mycket skratt blev det allt, men även lite tråkiga saker.
Vid tolvslaget skulle vi gå in till Stortorget, vi gick kvart i så vi hade lite brottom och kom precis i tid .. nästan.
I stan mötta man massa goa folk, fast det var lite läskigt eftersom vissa bara sköt raketer mot än och man var nästan rädd att den skulle träffa någon av oss .. och det var precis det den gjorde.
Jag, Emelie och Annie stog och pratade när vi hörde en skit stor raket smällas och skjutas imot oss, man hann inte tänka så mycket utan att alla bara skrek och sprang, det första jag tänkte på var att Sara och Daniel stog jätte nära raketen och jag blev självklart orolig.
Efter ett tag såg vi att polisen stog och pratade med Daniel, vi gick fram och undrade vad som hade hänt och då fick vi reda på att raketen hade träffat Daniel på hans arm så att hans jacka var sönder och han hade ett sår på armen, men det var inte allt, för senare såg vi att Sara också stog gråtande vid polisen, då hade raketen träffat i hennes huvud och på hennes ben, det hade lossnat massor med hår och hennes strumpbyxor var helt sönder .. tyckte verkligen synd om henne.
Vi tyckte nu att vi hade fått nog av allt detta så vi begav oss hem till Sara, hon var tvungen att åka till sjukhuset men Jag Annie och Nea följde inte med (fick inte för föreldrarna), så nu sitter jag här hemma och hoppas på att det går bra för Sara, men annars vill jag bara säga:

TACK FÖR DETTA ÅRET, HAR VARIT ETT UNDERBART ÅR SOM JAG INTE KOMMER GLÖMMA
& ÄVEN TACK TILL ALLA SOM GJORDE MIN KVÄLL SÅ ROLIG, PUSS PÅ ER GULLUNGAR !

RSS 2.0