onsdag wednesday miercoles

Så har ännu en dag utav veckan gått.
Blött trist och grått kan man beskriva vädret nu och jag står inte ut med det! Det ska vara sommar inget annat. Tänk att ligga på en strand med solen stekande eller bara ta en piknick med sina ute i gräset? åh, jag låter desperat och det är vad jag är haha.

Dagen har varit annars helt okej. Vi var i boxningshallen idag och hade boxning på gympan och jag ska säga er asså fyfan vad jobbigt det var, jag höll seriöst på att dö av trötthet, mina händer bara darrade efter och dom darrar fortfarande haha, fy.
Vi hade engelskaprov idag, det gick bra tycker jag väl men jag stör mig på att jag inte kom ihåg var utmaning hette på engelska, det är de ända jag inte svarade på.
Efterskolan blev det in till stan en sväng innan konfirmationen med Janette och Johanna. Såg massa snyggt jag ville ha fast jag köpte inget, tänkte att jag skulle vänta tills helgen då det blir stan med mamma. Jag får övertala henne att ge mig lite saker.
Nej nu ska jag äta semla, eller så blir det popcorn .. popcorn semla? semla popcorn? Jag tror det blir popcorn, yummie :D



i love u



i love u baby

LÖRDAG!

Hallå på er! Nu är lovet slut då, och ja det har väl varit lite upp och ner.
Jag har ju varit i sälen med mina kusiner och det var jätte roligt fast sjukt kallt, ni ska bara veta.
Vi stannade hos min morfar en natt i ulvsjön för att hälsa på dom, sen när vi skulle åka till sälen så var det 27 minus grader på vägen dit? det är sjukt, jag har nog aldrig upplevt så kallt.
När vi åkte skidor var det inte lika kallt, ungefär 17 minus var det väl, men det var ändå så kallt att halsdukarna frös till is när man andades på dom haha fy.
Vi var i stöten 4 dagar och kom hem i torsdags, och nu är jag sjukt förskyld, jag kan knappt prata och hostar hela tiden, får hoppas det blir bättre till skolan nu för vi har engelska prov på tisdag plus no uppgift.
I dag var jag en stund på stan med Annie och Hanna, köpte en lila "jack kofta"? från hm.
Ikväll blir det myskväll med Annie, Bella och Becka, jag tror vi ska kolla på melodifestivalen, HEJA EMD!
puss

Camp Rock

Hej på er, hur mår ni?
Själv mår jag lite bättre än förut, så jag får väl se om det blir skolan imån, jag vet inte om jag kan säga att jag hoppas på att jag går till skolan imån, men jag vill ju heller inte vara sjuk.

Igår kväll kollade jag på Camp Rock för första gången, jätte bra var den faktiskt.
Låtarna är jätte bra och sen blir man ju totalt förälskad i Shane fast i verkligheten heter han ju Joe Jonas, han är så himla snygg åhh, mums bit.





sick ..

Jaha då kom det som jag hade förväntat mig, jag har blivit sjuk.
Mamma väckte mig i morse och undrade om jag skulle iväg till kyrkan men jag var inte så pigg, hade feber och snorade som bara den .. det är bara för tråkigt, men det var bäst att det kom nu och inte på sportlovet då vi befinner oss i stöten och hos morfar.
Min dag idag har bestått utav film .. och åter film. Men nu försöker jag vara lite duktig och håller på att plugga till so provet som är på tisdag, det handlar om Islam, Muhammed och sånt, sjukt segt verkligen.

Nu ska jag plugga vidare och äta lite kladdkaka, lite tröst efter allt pluggande och snorande hihi.
puss och kram.



+ att på tisdag har vi no, det borde vara förbjudet att ha ett prov och massa krångliga siffror bokstäver och allt sånt .. save me somebody.

Dagens låt: Deepside - what i need

Tjejmiddag

Hej allesamans :)
Åt nyss lite snitzel och klyftpotatis mums.
Helgen har varit grymt kul, mysig och bra. Igår började det med att jag dansade i en timme, i just love it.
Jag kom hem duschade och gick sen hem till Janette där även Hanna var. Dom hade lagat tacos som vi skulle äta tillsammans, ja vi skulle ha en mysig tjejmiddag bara vi tre.
Kvällen blev toppen, först gick vi ut och träffade några killar, det kanske inte var så värst kul men dom följde med oss och hyrde film. Vi hyrde en skräck film som jag inte kommer ihåg vad den hette, men sjuk konstig var den iallafall?
Sen hyrde vi "feel the noice" med snygg Omarion.
Den var inte så bra som jag hade förväntat mig, men den var ändå okej.
Under kvällen proppade vi ju i oss mycket mat och även godis hihi, men det är ju aldrig fel när det är helg?
När vi skulle gå och lägga oss låg vi och pratade om allt möjligt, det var länge sen vi gjort det alla tre så det var speciellt bra och mysigt, dom är så bra lyssnare.

Idag vaknade jag upp med värsta förskyldningen och hade sjukt ont i huvudet, jag hade känt av det lite igår men nu var det värre. Men snälla Janette gav mig en panodil och hennes pappa gjorde god frukost till oss medans vi kollade på Madagaskar 2, dom är så kul dom filmerna hihi.
Vi kollade även på en till film sen efter, jätte äcklig var den ;s
Nu är jag ensam hemma, mamma pappa och Kevin är på 20 års kalas, jag orkade faktiskt inte följa med.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kolla melodifestivalen med Bella kanske?!
puss

Puhh

Trött är vad jag är.
Det blir man efter ett intensiv pass på friskis och svettis fast det känns skönt nu efteråt. Kände att jag behövde gympa nu eftersom vi brukar ut och springa på torsdagar men sen blev det inte de.

Imorgon blir det dans och det gillas. Det blir även tjejmiddag med Hanna och Janette, vi ska laga egen mat hyra film och bara mysa!
Just nu längtar jag tills fredagen innan sportlovet. Sandra blir det då med Bella, Moa och Rebecka.
Det kommer bli sjukt kul, det är de alltid när man är med dom gullungarna :)
Dagen efter alltså lördagen så ska jag upp jätte tidigt för vi ska åka till min morfar uppe i dalarna, sen blir det att åka vidare till Stöten med kusin vitamin och hennes familj, tummen upp för sport lovet.

Dagens låt:
Neyo - go on girl


Tess är glad

Matte provet idag gick väl sådär,  jag klarade inte av sista frågan. Jag satt en evighet med den men tillslut gav jag upp.
När jag fick reda på svaret så var det ju jätte enkelt, åh sånt kan man verkligen störa sig på.
Det roligaste i skolan idag var väl slöjd höhö. Blev klar med min smörkniv vi var tvugna att göra, fast jag tog inte hem den eftersom jag oljade den.
Och vet ni? Tobbe sa såhär:
Jadu tess, det ser ut som jag får ge dig högt betyg på den här. Hihi så glad jag blir.

Extra glad är jag nu för det senaste One tree hill avsnittet har kommit ut nu, yippe. Har väntat i evigheter nu asså och sen har det kommit ut nu hih. Fast när jag sätt det kommer jag bara vilja se nästa och det kommer ju dröja.
Nu ska jag kollade på One tree hill
Ha en bra dag / Tess


<3lovelovelove

Plugg plugg och åter PLUGG!

Herregud, nu får det vara nog. Känns som att jag pluggat hela dan idag fast jag inte har det. Jag är sjukt stressad har ont i nacken och är hungrig .. kan det bli sämre?
Jag vet inte hur jag ska klara detta men tills imån har vi:
matteprov - ekvationer och algebra (skit jobbigt och lite svårt med)
8 stycket spanska glosor (ganska enkelt men ändå)
bok recensionen i svenskan om din deckare ska vara klar - läste "män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson. (svår bok med mycket politik men ändå spännande)

Förövrigt har dagen varit stressande.
I skolan var vi i simhallen på jympan. Inte så kul om ni frågar mig, bara allmänt jobbigt.
Efter skolan blev det konfirmationen, fick reda på att vi ska på läger med våran grupp
måndag tisdag onsdag innan påsklovet så vi blir lediga från skolan, whihuu.
Sen gick jag lite snabbt på stan och kollade, köpte en snygg kjol på gina.
Ha en bra kväll / Tess

Dagens låt: im'ma shine - youngbloodz (kanske inte precis världsbäst men rytmen och allting är så sjukt bra. Den kommer från step up)


Suck, måndag

Ja, rubriken förklarar ju det mesta för måndagar så jag behöver väl inte skriva så mycket mer?
Det är kallt, trist och vädret är ju så himla tråkigt .. jag längtar så himla mycket tills sommarn, när
man bara kan gå i shorts linne och inte behöver ha massa halsdukar, vantar och stora jackor.
Och tänk alla snygga vår/sommar kläder som kommer in? åååååh jag längtar som bara den.

Här har ni en bild på en snygg Hanna och mig :)



Dagens låt: Gavin Degraw - we belong together
<3

I WANT

  
Åh hur söt är inte denna väskan från asos.se?
den kostar ca 372:- okej det är lite dyrt men jag
vill verkligen ha den hihi. I rosa eller svart.

Åhh

Åhh så segt, jag gick upp klockan halv 10 idag för att gå till kyrkan klockan 11. Jag hade fixat mig, ätit frukost, bortstat tänderna och var helt klar .. jag skulle bara ta min mobil och då hade Annie skickat ett sms: Jag går inte till kyrkan idag<3
ÅH! ni fattar inte vad störande det är. Och nej jag tänker inte gå dit själv och sitta där med alla gubbar och tanter haha, jag får väl gå nästa söndag då haha, dumma dig annie, hihi :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom träning på kvällen. Jag vill gå in till stan men jag vet inte om jag orkar det .. vill ha massa saker nu asså, nya kläder, skor, väska gahhhhhhhhhh jag längtar verkligen tills det blir vår/sommar så man inte behöver ha massa kläder på sig.

Dagens låt:
Vanessa Hudgens - say ok

RSS 2.0