It's new

Kanske dax för lite musiktips nu, eller tycker ni inte det? Frågan är bara om ni kommer bli glada eller besvikna..förhoppningsvis blandat. Det är så att jag har bytt ut all hiphop och rnb musik, eller okej..inte all men mycket av det jag lyssnar på just nu är inte alls rnb. Tycker det är kul med lite omväxling =)
Dessutom känns det som om texterna betyder mycket mer i dessa låtar än i de jag lyssnade på innan.


Jason Walker - Down
Daughtry - life after you (acoustic version)
Miike Snow - Animal
Shane Alexander - Spaces in between
Ryan Calhoun - Break me down
Ryan Calhoun - What i want
Athlete - Black swan song
Athlete - Don't hold your breath
Doubting Paris - Whose side are you on?
Colbie Calliat - I won't
Grant-Lee Phillips - Burid Treasure
Dashboard Confessional - Belle of the Boulevard
Dashboard Confessional - Stolen
The Cinematic Orchestra - to build a home
The Temper Trap - Love lost
David Gray - First chance
Susie Suh - Light on my shoulder
Susie Suh - Battlefield
The Cave Singers - Seeds of night
Phillip Larue - Deeper side of you
Noisettes - Sometimes
Noisettes - Don't upset the rythym
Radical Face - Welcome home, son

(alla låtar finns på Spotify..detta var bara hälften utav låtarna, resten kommer imorgon)

You shouldn't leave me with a camera




Haha..ville bara lägga in bilden för jag såg ut som
en groda. HAHA!

RINGS



Åh..jag vill ha en turkos eller turkosgrön ring i silver. Lyckas inte hitta någon här i lilla Kalmar så får vänta tills vi åker till Rom där det säkert finns snygga ringar.
Ringarna är ifrån forver21

Tove Styrke

Fy vad bra hon är! Och inte nog med det, jag älskar alla hennes outfits hon får ha på sig på fredagarna. Fuskigt..vill också bli stylad av Elin kling.


Det var så grymt snyggt när hon var klädd såhär. Har letat efter en
svart rutig skjorta hur länge som helst efter detta..men jag hittar ingen.


Tove var så himla cool i detta.
Vet inte själv om jag skulle passa i det, men det skulle vara jätte snyggt
på sommaren med bruna ben, mums.


Enkelt..men snyggt!

Bye my friends

Har precis tagit en skön dusch och tänkte sätta mig med no:n och matten. Men innan det tänkte jag bara berätta för er att jag nu berätta för mina tränare att jag ska ta en paus ifrån fotbollen. Jag har ingen motivation till att fortsätta just nu, och jag känner att jag behöver "sakna" fotbollen lite. Jag kommer sakna alla i laget jätte mycket, och jag hoppas jag får tillbaka lusten till att börja spela igen..vem vet jag kanske ångrar mig?
Men jag önskar alla lycka till, och tack för dom underbara åren med er. Det har varit både skratt och tårar. Fotbollen har gjort mig till en annan människa, jag tror inte jag skulle vara jag utan fotbollen. Och alla vänner, det är sjukt hur mycket personer man lärt känna genom fotbollen. Nu låter det som om jag ska sluta men som jag känner nu är det bara en paus, vi får se hur det blir i framtiden.

Några minnen med fotbollen..


Norrköping


Alla roliga stunder på skyttis


Halmstad


Alla träningar


Danmark


(långt ifrån alla bilder..men nu måste jag plugga!)

that was a damn nice bracelet


SO DAMN NICE!
Vad mer finns det att säga?
http://imiloa-kaila.blogspot.com

Woke up in London yesterday found myself in the city near Piccadilly

Äntligen kom jag in på blogg.se! Har det varit så för er också, att ni inte kommit in?
Förlåt för dålig uppdatering, har jätte mycketi skolan plus att jag inte orkat uppdatera så mycket nu förtiden. Men jag ska försöka hålla viljan uppe.

Idag var det en lång dag i skolan. Men ändå ganska skön, var på hur bra humör som helst och det gjorde dagen bättre =) Efter skolan åkte jag och Janette och solade en stund på Meddo. Det var ju halva priset där nu så det var jätte billigt (om man jämför hur mycket det kostar egentligen..)
Sen jag kom hem har jag bara pluggat no och hemkunskap. Skönt att vi har studiedag på torsdag och innebandy dag på fredag, wihu!

Just nu lyssnar jag på..


we are like a puzzle that they managed to solve.



Hur mycket du än sårade mig. Hur många gånger du än har varit själet för att jag legat sömnlös om nätterna så kommer jag alltid tillbaks till dig.

Jag vet inte vad det är för speciellt med dig men något är det.
Jag tror inte på det folk säger, att man ska vara olika varandra för att passa.
För vi är precis lika du och jag. Samma vilja, samma drömmar, samma envishet om att få vad vi vill ha.
Jag såg mig själv i dig. Du visste inte riktigt vad du ville och valde ibland fel vägar genom fel situationer. Men ändå är det du som gjort mig stark. Dina ord har gjort mig till en bättre människa.
Jag tror att jag hade varit vilsen utan dig, men på något sätt hann jag ifatt dig och nu är vi påväg åt samma håll. Folk säger att dom inte förstår oss, vi är som en gåta som dom aldrig lyckats lösa.
Det finns ingen ledtråd till den gåtan, det finns bara två människor och något där imellan som ingen någonsin lyckats förstå


Thank god it's saturday

Hej! Hur mår ni? haft en bra lördag än så länge?
Jag kom hem ifrån stan för en stund sedan. Jag och mamma åt och kollade runt lite. Jag köpte bland annat ett par skor som sedan var för små när jag provade dom här hemma..så det blir att byta dom till 38 imån. Sen köpte jag ett stort linne som vi ska ha till dansavslutningen plus en foundation.

Nu ska jag fixa iårdning lite i mitt rum sen ska jag träffa Hanna och även Janette om hon blivit bättre. Hoppas ni får en bra lördagskväll =) kram

Inspiration






Jay Sean ft Sean Paul & Lil Jon - do you remember


(det fanns ingen video till låten)
Visste inte att jag hade låten på min itunes förrens nu och kom på att den är väldigt bra. Vad tycker ni =)?

It'sallaboutjustthatfeeling


"Jag förstår inte var det svåra är att bara släppa allt och gå vidare?"


Att säga hejdå, att sedan aldrig ses igen, att glömma allt som en gång fyllde min tomhet. Hur ska jag besegra känslan inom mig som säger mig att detta är det rätta? "du kommer inte våga" säger dom.
Dom har rätt, jag kommer inte våga.
Jag är rädd att förlora mig själv, att bli någon jag inte är. Men ändå kämpar jag för att fullfölja mina drömmar? Jag vet att det är omöjligt. Det kommer inte gå Tess. Konsekvenserna kommer inte bli detsamma som jag hoppas på.
Jag har alltid varit en vinnare. Men nu är det min tur att förlora.


Bloggtorka.

Japp..mitt bloggande är lika torrt som en landkrabba. Känns som om alla inlägg handlar om samma saker hela tiden och det är ju inte kul? Så jag skulle vilja att NI skrev till mig vad det är ni vill att jag ska blogga om så ska jag försöka uppfylla era önskningar. Vad vill ni ha mer av?




Just nu..är jag mätt

Jag gick bara på två program idag på gymnasiemässan (man skulle gå två). Jag kollade på hotellrestaurang och Es dans och teater, kanske inte precis dom jag vill gå men vi hittade inte till media och internationell på stagg, haha det var för stort.
Har ätit så jag är proppmätt nu iallfall. På dagen åt jag och Janette på Zorbas, deras buffé måste vara den godaste som finns! Sen nyss gjorde vi pannkakor. Tur att jag ska iväg och träna snart.

att det ska vara så svårt med gymnasieval :(

Cut cut cut

..Okej jag menar inget "emoaktigt" med cut cut cut. Bara det att jag var och klippte + slingade mitt hår idag. Blev helt okej, känns alltid så kort i början, men det är nog bara jag som tycker det.
Imån har vi gymnasiemässa. Det menas med att vi ska gå runt på dom olika gymnasieskolorna och kolla runt lite på vilka linjer vi vill gå. Jag tycker det är jätte svårt att välja men jag funderar på saminternationell, idrott eller media. Det blir säkert bra.


HAHA
det är såhär..jätte kris med bilder

Hemma

Nu har jag kommit hem ifrån Janette. Det blev en lång kväll igår så jag är lite små trött nu och inte alls sugen på att snart dra iväg på möte med fotbollen. Men så får det väl bli.
Annars har vi bara legat och skrattat hela morgonen, kanske ett bra exempel på att vi alla var trötta? =)


Sleep well

Efter en bra kväll ligger jag nu hemma hos Janette på min sköna madrass medans Filip och Janette ligger och myser. Tack så mycket för ikväll Wanissa och till alla andra, ni är bra!
Godnatt


night

FAN FAN FAN! Det blev Eddie som åkte ut..åh. Jag hade verkligen hoppats att Reza skulle åka. Eddie är för bra för att lämna idol nu. Skit också.

Nu ska jag gå och lägga mig, imån blir det fest med brudarna. Wanissa fyller år och det ska firas, grattis sötis!
Goodnight people

Idol

Gud vad Tove och Erik är bra. Eddie är också väldigt bra (och förbannat snygg), alla är ju bra? vill inte att någon ska åka ut ifrån idol. Vilka tror ni kommer hänga löst?


Bad update

Dåligt bloggande nu förtiden? jo tack jag vet..Bara det att det är så mycket i skolan och man ska hinna med allting, läxor, kompisar, träning. Skönt att det snart är helg så man kan ta bort tankarna ifrån allt som har att göra med skolan. Då blir det fokusering på våran sötnos Wanissa som ska ha fest eftersom hon fyller år =)

Nu ska jag kolla lite mer i min So-bok, det kan behövas eftersom vi har "mini-test" imån.
Förresten har jag stört mig riktigt mycket på "Kissie" nu på senaste tiden (eller det har jag väl alltid gjort men lite extra mycket), hon snackar skit om allt och alla, usch.

*gäsp*

Åh, mina ögonlock faller snart igen. Har läst i Da vinci koden och i "About a boy" i..ja jag vet inte vad, hur länge som helst iallfall. Så jag tycker jag förtjänar en paus nu och går och sätter mig och kollar på Grey's Anatomy. Annars har dagen bara bestått utav att plugga..hur kul låter inte det?


Jag vill bara att du ska veta att du betyde så jävla mycket för
mig. Det kanske inte är som förut..men jag kommer alltid älska
dig lika mycket. Du är bäst!
(jätte gammal bild, men ändå gillar jag den)

I'm ill

Är hemma ifrån skolan idag, mådde inte alls bra när jag klev upp. Min mage gjorde ont som jag vet inte vad och jag mådde illa. Det är lite bättre nu men inte perfekt.
Istället för att gå till skolan nu sitter jag hemma och pluggar lite, jag har läst i "Da Vinci koden" och just nu tagit en paus ifrån forskandet om Bob Dylan. Isället funderar jag på vad jag ska äta? jag är ensam hemma (om man inte räknar med min tjockis katt) och jag har ingen aning om vad det finns för mat? får väl ta en titt i kylskåpet nu då..vi hörs senare =)

(bara för att jag lyssnat på några av Bob Dylans låtar nu eftersom jag och Hanna arbetar med honom, fastnade jag för 2 av hans låtar, dom var faktiskt riktigt bra. "The times they a-Changin" och "Blowin' in the wind".)

Miss Gaga

Jag har alltid tyckt Lady Gaga haft cool stil..men lite annorlunda om man säger så.
Kolla bara på detta:














Här har ni också hennes nya video till hennes senaste singel "Bad Romance"

Onödigt inlägg

Nu har jag precis slängt i mig lite mat och ska hoppa in i duschen nu. Mitt hår ser ut och känns som en fet ost..det jag ville säga är att mitt hår är väldigt fett. Så fett att jag inte kunde göra något med det idag, så fett att jag nästan kom försent till skolan. Hehe..nog om det.

Vi Hörs när jag kommit ut ur duschen.

(väldigt onödigt inlägg men jag var bara tvungen)

Echo

Leona Lewis nya album "Echo"



1. Happy
2. I got you
3. I can't breathe
4. Brave
5. Outta my head
6. My hands
7. Love letters
8. Broken
9. Naked
10. Stop crying your heart out
11. Don't let me down
12. Alive
13. Lost then found (feat One Republic)
14. Stone hearts and hand grenades (Hidden track)

Chris Brown - Crawl

"So where are you standing now? Are you in the crowd of my voice?
Love can't you see my hand, lend me one more chance, we can still have it all"


Jag älskar Chris browns nya låt "Crawl"

Sunday.

Förlåt för dålig uppdatering. Har inte orkat eller haft tid att uppdatera.
Towe kom hit igår och sov här. Vi gick och köpte lite godis och cheez ballz, sen satte vi oss och spelade tv spel, hihi. Nu har hon åkt hem för en stund sen och jag sitter och funderar på om jag ska följa med henne och hennes mamma på gympan vid fyra, jag har så j*vla mycket träningsverk så jag vet inte om jag klara det? well well..jag får se.

Förresten..Grattis på farsdag säger jag till pappa!


Danstävling!

Tog nyss en liten paus ifrån NO-pluggandet. Har ätit lite med mamma och pappa.
Jag sitter här och har lite ångest. Annie berättade för mig idag att vi kanske får vara med i danstävlingen på lördag i sporthallen. Första tanken var väl: SKOJAR DU? FAN VAD KUL..sen nu lite senare kom jag att tänka på att imån är det fredag, det menas med att vi har bara en dag att öva och vi har inte ens en hel dans? plus att vi inte ens tänkt en endaste tanke på vad vi ska ha på oss? shit? hjälp? hur ska det gå om vi får vara med? aja..vi har iallfall bestämt att vi ska öva hela dagen imån om vi nu får vara med.


Goodnight

Har precis kollat klart på Grey's Anatomy. Ruskigt bra serie.
Annie kom ner en stund förut för att hon skulle fråga några frågor om no-provet. Vi har nästan om samma sak. Men det blev mest skratt haha, jag älskar dig och din humor. DU ÄR BÄST!
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i fysik boken eller Da Vinci koden, båda behövs läsas. Ni får ha en bra fortsatt kväll så hörs vi imorgon =) kram


Tickets

Har precis bokat biljetter till New Moon. Det fick bli på lördagen söndagen istället för på torsdagen och fredagen eftersom det inte fanns några bra biljetter kvar. Ska iallfall se den med Hanna =) Längtar redan hehe.


Nu har jag..

..precis borstat igenom håret efter en skön dusch. Vi var väldigt många på träningen vilket var kul, men lite mindre spel tid vilket som var mindre kul. Men det var faktiskt riktigt jobbigt, det trodde jag inte det skulle var, ärligt talat tyckte jag bara det var skönt hehe, gutt att ha kommit igång med alla träningar nu!

Nu måste jag ta något och äta och sen plugga lite inför NO-provet som är på fredag. Vill vara ute i god tid nu känner jag (men jag vet själv att det inte kommer bli så..tyvärr). Ni får ha en mysig tisdagskväll :)
Förresten fick jag reda på idag att jag ska till Rom på sportlovet med min familj och mina kusiner, mysigt.

Vill slinga mitt hår nu :( (ska göra det snart igen)
gammal bild förresten..

Tråkiga tisdag

Hejsan =)
Ganska tråkig tisdag idag. Jag var jätte trött i skolan och det hände verkligen inget kul. Sen var jag tvungen att åka iväg till vårdscentralen för att ta min första livmorderhalscancer spruta. Själva sticket gjorde inte ont men när dom sprutade in medlet gjorde det faktiskt ont..gillar inte sprutor.

Ända positiva idag är att fotbollsträningen börjar idag igen. För er som undrar så ska jag fortsätta med fotbollen iallfall tills vi börjar gymnasiet, då får jag se om det blir för mycket med allt. Lite tråkigt är att fotbollen är på dom två dagarna gympan är så jag missar alla gånger utom på söndagar. Aja, man får ta det som de kommer!


Tess i pälsmössa. Jag och Tilda köpte en i London, 1 pund tror jag dom kostade?! Billigt va?

Lookbook


Trött..

Ahopp..då var höstlovet slut för denna gången då. Orkar inte med skolan, men som tur är brukar tiden gå ganska snabbt och jag längtar verkligen till jul. Det är en sån mysig tid hihi =)

Just nu har jag huvudverk..kanske beror det på att jag inte kunde somna igår och att jag gick upp tio i fem idag? Våran klass och en annan 9:a skulle åka till Viserum till någon ungdomsutställning där vi skulle få göra massa saker. Det var roligare än jag hade trott men resan dit var sjukt jobbig, men tågresan hem var ganska mysigt. Kanske berodde det på allt bra tjej snack vi hade (jag, hanna, janette och johanna). Once again, i love you guys!
Snart ska jag äta lite mat, sen blir det väl att lägga sig i sängen och sova, har läxa tills imån. Frågan är om jag orkar göra den?


Michael Jackson make up

Min kusin visade mig den här videon för ett tag sen. Och jag blev helt tagen av hur likt hon kunde sminka sig som Michael Jackson. Hon har även sminkat sig som andra "figurer/personer" som Snövit, Edward Scissorhands, Cruella De Vil. Check it out!


SUNDAY

Hejsan! Har ni haft ett bra höstlov? Tråkigt att det ska ta slut nu, usch. Jag har iallfall haft ett jätte skönt och roligt lov. Just nu väntar jag på att Janette ska sova, ja, hon sover än. Vi ska träffas sen och jag får se vad vi hittar på. Något kul blir det säkert, like always.



RSS 2.0