Inspiration

Eller hur är det kul att kika in på andras bloggar på få inspiration av någon? jag älskar sånt.
Kolla lixsom Elin Kling, hon är hur cool stil som helst. Och vissa av hennes outfits är bara hur snygga som helst. Kolla bara på dessa outfits:


Snygg snyggt snyggt


Älskar denna outfiten.
Älskar kavajen. Provade faktiskt den i Stockholm men det fanns inte rätt storlek :(
Älskar dom slitna shortsen med dom söndriga nylon strumporna under. Någon som jag kommer testa helt klart!


Music is my favorite kind of art

Erkänn att ni sitter där hemma och söker på youtube efter en massa bra låtar just nu? och erkänn att ni inte hittar en ända? amen då var det ju perfekt att ni kikade in här för jag har några låtar som ni nog kommer gilla, enjoy.

Pussycat Dolls - Space
The Pussycat Dolls - Played
Shayne Ward - melt the snow
Ciara ft The Dream - Lover's Thing
Akon - Freedom
Kat DeLuna - Calling you
Darin - Roadtrip

Hos älsklings Janette!

Hejsan! Nu sitter jag hemma hos Janette. Hon äter medans jag får vänta tills klockan halv åtta för att få mat, buhu.
Iallafall .. Vi kom nyss hem ifrån stan. Vi var där och kollade med Annie. Jag köpte bara en liten kuvertväska på bikbok medans dom andra köpte många fina saker. Eller förresten, jag köpte en tröja på gina men den lämnade jag tillbaks två minuter senare, haha. Beslutångest eller vad? Försökte hitta något till rixfm festival som är på torsdag men nu vet jag att jag har nästan allt utom en jacka/tröja som jag ska ha på mig. Då blev jag glad att jag inte behövde slösa alla mina pengar på en massa jag inte kommer använda sen.
Efter stan gick jag och Janette till solariumet och solade en lite stund. Lite skillnad blev det iallafall.
Imån så ska jag vara på Öland hela dagen med kusinerna, det ska bli kul =)


Väskan jag köpte. (den är snyggare irl)

Torsdags kväll

God kväll!
Hur har eran dag varit? Bra? som min då =) Kvällen har väl varit lite mindre bra. Var tvungen att skippa träningen eftersom jag är sjuk. Förskyld och näsan bara rinner hela tiden, skit jobbigt. Så jag har bara varit hemma och kollat på tv.
Imån så ska jag träffa Janette. Sista dagen innan hon åker till Gotland i några dagar. Även fast det inte är så många dagar så kommer jag som alltid sakna henne. Nu ska jag stänga av datorn, krypa ner i sängen och läsa i min bok, kram och godnatt!

En bra kvällslåt:

Keri Hilson - promise in the dark


Vita sand

Fan vilket piss väder det ska vara då. Man undrar när all sommar värme kommer egentligen?.
Idag åkte jag Annie och mamma till Vita sand. Vi trodde ju faktitskt att det skulle bli sol men nehe, bara massa moln och nu när jag sitter här hemma regnar det. Så vi gjorde inte så mycket där faktiskt, vi tog bara några foton och åt en massa haha.

Förövrigt mår jag inte precis toppen. Är jätte förskyld så jag missar träningen idag.


i believe i can flyyyyyyyyyyyyyyyyyy


baby boo




HAHA!


DU ÄR BÄST!


Nu ska ni få se bilder på mig och Annie för 2 till 3 år sedan, och ja. Mycket har förändrats haha!


Annie, Janette och Jag (År 2006 i Vita Sand)


Jag och Annie (2007 påväg till en Danstävling)

Hos Anniebannie

Nu sitter jag uppe hos Annie. Ja om ni undrar varför jag skriver uppe så bor hon granne med mig, precis över, perfekt! Just nu håller hon på att byta om och jag har precis gjort klart hennes blogg. Har fixat hennes designe. Bakgrunden, headern och det. Ni får ta och checka in hennes blogg nu i framtiden. Som tack fick jag massa goda bullar, yummie.
Nu ska vi ta och sätta på en film och bara sitta och mysa. Puss på er



Annie och jag. Visst är vi snygga sådär på kvällen efter en hel dag i solen?
haha =)


Köpingsvik

Kom nyss hem ifrån Köpingsvik. Har varit där hela dagaen med Janette och Annie, plus mina föräldrar men dom fick sitta lite längre bort på stranden hehe. Eftersom det inte varit någon sol på skit länge så passade vi på att sola, vi bara doppade oss en gång, lite färg fick man väl.

Annie tog två bilder som jag ska be henne skicka sen, glömde ju min kamera här hemma .. Ajuste, Annie har också börjat blogga nu så kolla in hennes blogg här.

Britney Spears - My baby
Fin låt


Min älskade vän Annie i Köpingsvik


Janette gull


Strawberrywhite mmmmmmm delicious


Happy face

Nu så sitter jag här ensam vid datorn. Ska snart fixa till mig lite och sen möta upp Annie i stan. Det är massa musik och sånt där idag, eller ja, det är sånt varje kväll nu på sommaren, plus att det blivit fint väder nu på kvällen så det blir skönt att komma ut lite.

Annars hur har er dag varit? min har varit kanon. Kanske eftersom den spenderades på stan med två bra vänner, Janette och Maja. Två tog varsin glass på Café dream och gick runt och kollade i butikerna. Hittade nästan ingenting. Det är sjukt, jag hittar aldrig något i stan nu för tiden. Fast det är ju en massa andra saker jag behöver, som en ny cykel (den blev snodd), nya fotbollskor (dom blev snodda), en ny mobil (tappade den i toaletten) och en ny plattång (min suger och Majas är skit bra hehe). Ja, men man kan ju inte köpa allt samtidigt så jag får börja med nya fotbollskor.




Köpte iallafall ett par armband, snygga right?


Blondinbella är borta! Nu tar brunettbella över.

Ah juste det, ni hörde rätt. Blondinbella är inte längre blond utan hon har färgat sitt hår brunt. Egentligen är det ju inte någon stor sak lixsom alla människor färgar eller slingar sitt hår oftast. Men det kommer ju bli lite konstigt när hon äger en blogg som heter blondinbella när hon inte är blond. Tycker ni att hon ska byta namn till brunettbella? hm ..

 
Brunettbella



Blondinbella

En helt vanlig måndag!

Hej på er. Idag har min dag inte varit så speciell. Samma gamla svenska väder (molnigt och regnigt). Men jag har iallafall gjort något speciellt. Jag har varit med min fina vän Towe som jag inte sätt på jätte länge, och alla dagar med henne är speciella, som med alla mina vänner. Jag hämtade också ut ett paket på posten ifrån HM. Hade beställt en bikiniöverdel och ett par trosor.

Idag åkte också min brosha in till lumpen i ett år :( .. fast han får ju komma hem på helgerna som tur är, annars skulle jag nog sakna honom för mycket. Det kommer ju bli lite tomt här hemma när man inte har någon att skylla på när det är egentligen ens eget fel, hihi.
Imån så ska jag träffa mina älskade vänner Annie och Janette. Men får se om Annie kommer vara med för den stackaren är sjuk så kry på dig gumman så hoppas jag att du blir frisk i mån så vi kan ses. Kom nyss på att det skulle vara roligt att åka till simhallen eftersom det är så dåligt väder, så om ni ser det här nu A och J kan ni väl skriva en kommentar om vad ni tycker om det?

Nej nu ska jag lämna datorn ett slag och återgå till TV:n där Beck är på förfullt. Puss och ha en bra kväll!


";)"

Two songs for you

Pussycat Dolls - love the way you love me
Pussycat Dolls - Until you love you


Hemma

Och så var man hemma ifrån en vecka i Århus. Och hela resan kan ju beskrivas lite si och så men förövrigt var den så jävla kul och jag kunde gärna stannat där en vecka till.

Det dåliga med dessa sju dagar var väl först att min cykel blivit stulen, great .. sen glömde vi min madrass i bilen hemma men som tur var va det folk som skulle komma dagen efter så då kom den till mig hehe. Sen sista dagen och när det var dags för sista matchen så blev mina och Rebeckas fotbollskor stulna (vi hade lika dana) plus en massa benskydd och våra fotbollstrumpor. Man undrar vad fan det är för sjuka människor där ute.
Men till det bra nu då. Vi har träffat sjukt mycket underbara personer, mest killar då hehe. Och det roliga var att det var massa olika länder och alltså massa olika personer. Vi kom 5:a vilket som är jätte bra eftersom det var en sån stor cup. Vi skrattade och sjöng hela hela tiden. Vi gick på tivoli. Vi SPELADE FOTBOLL. Vi åt god mat (förutom på kina resturangen .. usch) och en massa annat som jag inte orkar räkna upp just nu.

Eftersom min mobil inte gick att laga hade jag med min kamera istället men tyvärr tog jag inte så mycket bilder, men jag ska be några skicka en massa bilder så var inte oroliga, det kommer :)

Packat och klart .. ja nästan iallfall

Jag har precis ätit lite god mat och nästan blivit klart med allt packande. Det åtestår bara att packa ner allt i väskan och det är inte lite de som ska i den, får se om jag lyckas eller om den spräcks, wish me luck.
Ska snart ta en dusch och efter det ska jag bara sitta framför tv:n och mysa med någon bra film, åh jag älskar såna stunder :) Förövrigt så har vädret varit skit idag. Det har nästan regnat hela tiden, men när jag tittar ut nu så är det faktiskt uppehåll .. får se hur länge det håller i sig.

Jag vet inte om jag kommer skriva mer idag och isåfall kommer jag inte kunna höra av mig förrens på lördag eller söndag för det är då jag kommer hem. Men det beror på om jag har någon tillgång till dator där någonstans i Danmark. Annars får ni ha det så bra och så hörs vi om en vecka =) förresten tycker jag att alla kan smsa mig nu när jag åker så jag har något att göra på vägen. Puss

Bra Michael Jackson låtar som jag gillar just nu:

P.Y.T (pretty young thing)
Smooth Criminal
They don't care about us
Human nature
The way you make me feel


New stuff





Detta var de jag köpte idag på rean =)
(Dom är mycket finare i verkligheten än var dom är
på bild)

pretty young thing

Det var en toppen kväll igår hemma hos familjen Nilsson. Jag Lovisa och Filippa (mina kusiner) dansade hela kvällen till Michael Jackson och när vi inte gjorde det satt vi och skrattade eller åt god mat.
Eftersom både Lovisa och Filippa har Pandora armband fick dom varsin sån belock. Lovisa fick något som inte föreställde något exakt utan det var bubblor på den eller vad man ska säga. Filippa fick ett paket.
Klockan ett kom vi hem efter att vi tjatat på pappa att han skulle komma.

Nu idag har jag varit inne i stan med mina kusiner och kollat på rean. Jag köpte iallafall en svart blus och en vit tunika, väldigt söta. Ska ta kort på dom snart. Sen köpte jag bara toffsar och hårspännen, kan vara bra att ha nu när man ska på cup i en vecka. Ah, imån så åker vi, klockan tio på morgonen så ska snart börja packa.


som sagt, vi dansade till Michael Jackson. Haha


HAHA



R Kelly ft Keri Hilson - Number one


Saturday

Godmorgon på er! Det är iallfall morgon för mig .. hehe. Vet ni? jag har fyllt på med massa nya låtar som jag ska visa er, funderar på att ta en i taget, det är roligast för då får ni ha lite tålamod, sen när jag laddat upp alla låtar ska jag lägga upp alla låtar i ett inlägg ifall ni missat någon :) låter bra va? yeah, that's what i thought

Ace Hood ft Jeremih - love somebody

Friday, im in love

Förlåt om jag gjort er besvikna av att inte skriva så mycket nu förtiden, men jag har tappat intresset lite, men ändå känns det som ett måste att skriva. Ska försöka bättra mig. Plus att det har hänt massa saker som gjort mig upprörd men det mesta har löst sig nu som tur är.

Hur mår ni annars en fredagskväll som denna? själv mår jag bara bra. Jag hade träning i värmen idag så jag orkade inte göra något nu på kvällen mer än att vara hemma och kolla på Michael Jackson (och ja, jag kan inte fatta att han är död) och 90210.
Min mobil har ju varit inne på lagning, och idag ringde mamma och frågade hur det hade gått med den eftersom det har tagit ganska lång tid sen jag lämnade in den, och gissa vad? den var helt död, så det var bara att skrota den. Väldigt kul nu när man ska iväg på fotbollcup i en vecka, great.
Annars har jag bara varit och köpt en present till mina kusiner som vi ska fira imån, solat och sen tränat. OK dag.

Jag verkligen älskar alla låtar som är med på favorit serien One tree hill, så här kommer några bra låtar ifrån serien, får se om ni gillar någon av dom iallfall =)

The wreckers - the good kind
Bethany Joy Lenz - halo
Tyler Hilton - mssing you
Sheryl Crow - the first cut is the deepest
Gym Class Heroes - good vibrations
The Weepies - world spins madly on
Butch Walker - mixtape
La Rocca - non-beliver

friends

Hej på er alla =) hur mår ni? jag själv mår toppen, det är jätte fint väder idag ju. Mamma, jag och pappa åkte och solade klockan elva till två i Kalmar sundsparken och det var sjukt varmt. Nu har vi tagit en paus och stack hem och åt lite. Jag vet inte vad jag ska göra resten av dagen, egentligen behöver jag gå in till stan för jag måste köpa en till sportbh nu tills vi åker på cupen, och sen vill ja ha en till bikini fast utan band, men det är inte säkert att jag hittar det ..

Just nu lyssnar jag på: Natasha Bedingfield ft Sean Kingston - love like this (har lyssnat på låten jätte länge sen men nu har jag börjat lyssna på den igen, faktiskt bra)


fina du!


Darin - Season fly


Darin - Season fly
Hittade denna låten för någon vecka sedan och jag har börjat tycka att den är väldigt bra :)
ska jag vara ärlig tycker jag bara Darin blir bättre och bättre. Enligt mig är han nog den som
lyckats bäst ifrån Idol, lixsom han är sjungt ihop med Kat DeLuna, det säger väl mycket?

Underneath your clothes

Förlåt för att jag inte uppdaterat på hela dagen, har inte haft någon lust. Jag lovade ju också att ta kort på alla saker jag köpte i Stockholm och det kommer nog upp imorgon.
Jag duschade nyss så jag sitter här med blött hår. Första träningen idag efter sommar uppehållet och det gick faktiskt väldigt bra, var bara en liten sak på slutet jag störde mig på .. men jag överlever! Jag ska ta något att äta nu sen så ska jag kolla om det är något bra på tv, är det de? annars kollar jag väl på "Raise your voice" för andra gången idag, den är skit bra, och jag lipade som satan när jag kollade på den, plus att killen i filmen är söt, hehe.

Home sweet home

Jahopp, nu så var man hemma i gamla Kalmar igen då. Inte så kul faktiskt .. hade gärna stannat några dagar till i Stockholm, dock var vädret mycket bättre här hemma.

Jaha, hur har jag haft det i stor staden då? jo .. det har varit så jävla kul, och Britney konserten var ju bäst. Ni fattar inte hur mycket jag skrek, och när hon sjöng dom första låtarna bara stog jag där och log, så himla glad att äntligen få se henne. Det var underbart, och jag hade gärna velat sen henne på den konserten som var idag. Har lovat mig själv att jag någon gång mer i livet ska se henne, och då ska jag ha riktigt bra platser har jag bestämt!

Det blev inte så mycket shopping som jag trodde det skulle bli, hittade helt enkelt inget. Men jag köpte iallfall en jeansshorta, ett linne, en britney tröja, en väska och en klocka, det kommer bilder på allting imorgon för nu så ska jag sova, är jätte trött efter resan och mitt huvud värker, ha det så bra =)

Förresten har jag knarkat ihjäl Michael Jacksons låt: Man in the mirror (lyssna!)


(bilderna blir så himla dåliga när man laddar upp dom här, men där står hon)




Hela konserten var som en stor freak-show, med akrobater och clowner.










Boys


Everytime


åh, bilderna blir skit dåliga här. Ni får komma hem till mig så ser man
bättre.


okej men ser typ inte vad detta är, men det är hon och en kille som hänger
i luften, grrrrrr haha!


Alla stog upp och dansade nästan hela tiden, speciellt när hon sjöng
"hit me baby one more time"


Womanizer




Dansarna var också sjukt grymma, och hon också (på att dansa)





Tog lite bilder av blondinbella!




Destination stockholm

Nu var man i huvudstaden, finally. Eller ja, jag har varit här sen klockan halv 3.
Jag har precis tagit bort mitt smink och satt på mig min sov tröja. Vi bor som sagt hos Inger (mammas moster) och fatta vad fint det är här eller? skit fin utsikt, dom har balkong mot en kanal och utsikt mot globen, plus att hela detta området är nybyggt .. och nu har vi lägenheten för oss själva för Inger sover hos hennes sambo Kenneth

Först när vi kom hit hade Kenneth lagat god mat plus efterrätt. Sen så fixade mamma och jag till oss lite för vi skulle åka och kolla på bio. Det blev Ice Age 3d, skit cool och rolig. Innan det gick vi runt lite i stan och kollade vart vissa butiker låg.
Ajuste, när vi skulle gå hem ifrån bion såg jag bloggaren Paow och Amir (gaybloggen) lite coolt att se dom i verkligheten .. dom var fula ifrån mitt håll, hehe!
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, får se om det är något bra. Imån blir det stan och sen Britney.

.. Och grattis till min kusin Filippa som fyller år idag, grattis!


Dansande hyllning till Michael Jackson

Klockan halv fyra i lördags samlades över 300 dansare för att lära sig koregrafin till Micheal Jackson's video "Beat it".  Dom fick 30 min på sig att lära sig stegen, sen, mindre än en timme senare var dom och dansade på "plattan" i Stockholm city, och lite senare på stureplan. (Det är bland annat medlemmar ifrån dansgruppen "Bounce" som är med)

Just nu är det ett av Youtube's mest klickade videoklipp. Kolla in videon, den är grym!


=)

Hejsan! En trött Tess sitter och skriver bakom datorn. Festen igår var inte alls kul. Kallt var det också för den delen, men men. Vi gick väl och la oss någon gång runt tre halv 4 så är ganska trött nu .. Ikväll ska jag bara vara hemma och glo tv. Sen imån kommer jag nog sova i bussen hela vägen till stockholm haha, så skönt =) När vi kommer till Stockholm på eftermiddagen kommer vi först åka till Inger. Som är min mammas moster, som bor i centrala Stockholm. Sen så på kvällen hade vi tänkt gå och se någon bio. På måndagen blir det stan nästan hela dagen, och sen till höjdpunkten, konsert med Britney. På tisdagen blir det nog stan igen framtills vi åker hem.

Ni får ha det bra dom tre dagarna jag är borta =)


en tess utan smink och väldigt väldigt .. trött!

I'm still in love with who i wish you were

Kan ju börja med att säga förlåt för dålig uppdatering, det har bara inte blivit av. Men ska slänga in ett inlägg nu innan jag snart sticker iväg till Sara och sedan fest. Är på riktigt fest humör nu så det ska bli skit kul. Sen så efter det sover vi hos Sara.

Annars har jag inte gjort någonting idag, eller jo. Jag har spelat fifa haha. Jag har blivit totalt beroende av det, pröva själv, jag lovar att ni inte kommer kunna sluta.
Imån kommer jag nog vara väldigt trött så det kommer nog bara bli en hemma kväll eftersom att jag och Mamma åker till Stockholm tidigt på söndagsmorgonen, sen på måndag blir det Britney, wiiiiiiihu =) ska bli så jävla kul.





Brandy - Fall

God kväll!

Det är bara jag uppe nu. Mamma sover eftersom pappa sover, pappa sover eftersom han ska jobba, och så gör Kevin också. Det är bara lilla jag upp nu .. och det är ganska tyst, och tråkigt. Tror jag ska stänga av datorn nu och ta min bok (Så länge vi båda andas) och läsa lite, tills jag blir trött.

Godnatt =)


Black nails

Tänkte fråga er en sak. Vad tycker ni egentligen om att ha svartnagellack? tycker ni att det ser "emo" eller punkaktigt ut?.
Själv så tycker jag det är skit snyggt om man matchar med snygga kläder eller accessoarer.

Jag har inte haft lusten nu dom sista dagarna att blogga. Men det kommer väl. Man vill ju lägga sin tid åt annat än bara datorn. Igår var jag iallafall med Janette, vi kollade på "Bolt" och "A confession of a shopaholic", dom var faktiskt bra (ibland får man ju lov att vara lite barnslig och kolla på tecknat).

Snart så ska jag möta Janette och Filip sen så ska vi ut och spela fotboll med några, det blir säkert kul, man får ju motion samtidigt som man har kul, och det är ju bra =)

Tonight i wanna cry

Jag har suttit framför tv:n nu ett tag och kollat på filmen om the jackson 5 och nu minnesstuden för Michael. Allting var så himla fint, alla tal och alla som sjöng. Egentligen har jag fortfarande inte förstått att han är död, det känns så himla konstigt.
Jag höll kvar tårarna ända tills slutet då hans bror M kom up och pratade, men då tårarna bröt ut som värst var när Michaels dotter Paris gick fram till mikrofonen med tårar i ansiktet och sa att ända sen hon föddes hade hon älskat sin pappa, och alltid tyckt att han var den bästa pappan i världen och sen tillslut att hon älskade honom .. det var så sorligt =(

Byter ämne nu. Idag var jag och mamma på marknad på Öland. Det var inte så mycket att ha men jag köpte iallafall en ny navelpiercing och lite nötter. När jag kom hem kollade jag på tv och sedan stack mamma och jag ut för att springa.



fin? :)

The Jackson 5

Just nu på kanal 4 visas filmen om Micheal och hans familj. Hur svårt dom hade det och framför allt hur "The Jackson 5" bildades. Från klockan 14.00 till 00.00 visas bara program om Michael och hans tid, så om det regnar ute eller om ni inte har något att titta på, slå på 4:an.

(vi får inte glömma Michaels minnescermoni som visas kl 19.30 på 4:an och klockan 18.10 på tv4plus)

My playlist

Detta finns i min playlist just nu:

One step at time - Jordin Sparks
P.S (im still not over you) - Rihanna
Scared of lonely - Beyoncé
Hold you down - Jennifer Lopez ft Fat Joe
Circle - Marques Houston
Syndicate - The fray
Bad - Michael Jackson
Tonight i wanna cry - Keith Urban
Wonderwall - Oasis
You can't break a broken heart - Kate Voegele
Wish you were - Kate voegele
We made you - Eminem
Follow me - Uncle Kracker
Let it bumb - Missy Elliott
Alla som inte dansar - Maskinen (hehe, den har bra beat)
Blame it - Jamie Foxx
Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck, Miss Li
When it was good - Flipsyde
Happy brithday - Flipsyde
Bottle Pop - The Pussycat Dolls ft Snoop Dog
Halo - The Pussycat Dolls
If i was a man - The pussycat dolls
Jai Ho! (you are my destiny) - The pussycat Dolls
Until u love u - Nicole Scherzinger
Drop - Ying Yang Twins
Shake - Ying Yang Twin ft Pitbull
Wait (the whisper song) - Ying Yang Twins
Lost - Coldplay
Pass that dutch - Missy Elliott
Hit the floor "Power" - Big Ali feat Dollar man

Både väldigt gamla och nya låtar, hoppas ni gillade någon av dom iallfall =)?



måndag ska alltid vara så tråkiga =(

Japp, det är så det är med måndagar, dom är alltid lika tråkiga. Lixsom kolla på vädret? regn och grå himmel, toppen verkligen. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, får väl ta dagen som den kommer.

Igår hade jag iallafall jätte kul med Fellan, hon är bara för bra .. och rolig! Bion var och jätte bra, man skrattade sjukt mycket haha, speciellt åt detta  "to the window to the wall to the sweat drip from my balls" HAHA!

Sssssssunday

Så var ännu en helg över. Men det gör ju inget eftersom det känns som varje dag är en helg nu på sommaren =)
Snart kommer Fellan hit och vi får se vad vi ska hitta på. Något finns det ju alltid. Ikväll ska vi iallfall på bio, det blir "The Proposal", hoppas den är bra nu, för jag har hört från några att den inte alls var bra och hört att det vart några som tyckte att det var den bästa filmen dom sätt. Någon som har sätt den och kan säga vad ni tyckte om den?

Igår kväll var jag ju hos födelsedagsbarnet Towe. Vi åt god mat, lekte lekar, vissa badade och sedan satt vi bara och pratade bland levande ljus, jätte mysigt och kul. Det är ju egentligen idag hon fyller år, så grattias bästis, hoppas du får en bra födelsedag!

Idag fyller ju även min kära vän Ewelina år, så grattis till dig också snygging!



Någon som kan hjälpa mig utrota myggor? ..

.. för jag har 29 STYCKET MYGGBETT! Och om ett kliar då kliar alla. Så tack vare dom vaknade jag för tidigt idag. Och dessutom, hur snyggt är det att gå runt med massa myggbett på benen?

Jag ska gå och fixa mig nu iallafall för jag ska hinna in till stan och köpa present till min vän Towe som fyller 16 idag, grattis =) Sen ikväll är det party hos henne, så det ska bli kul. Hade bra

Ahopp .. då har man inget att skriva här idag heller.

Fan vad det kan vara svårt att komma på rubriker ibland.

Vaknade imorse av att mamma kom in och väckte mig och Janette, men som vanligt orkade varken jag eller Janette upp. Vi var skit trötta. Men efter mammas tjat kom vi tillslut upp och åt frukost och åkte sen till min mormor i vita sand. Vi badade och la oss sen i varsin solstol men Janette tyckte det var för varmt så det blev skuggan för henne. Vi hann bada två gånger innan det började åska och blixtra. Inte så kul att bada då, hehe, så vi gick och köpte glass istället =)

Jag kom hem för ett tag sen och Janette har åkt hem till sig. Sitter här med Spotify och jag har ingen idé av vilken artist jag ska söka på, jag har ju redan lyssnat sönder alla Michael Jackson låtar och just nu lyssnar jag på Rihanna men hittar ingen bra låt med henne .. =(

Någon som vet någon bra artist?


.. här är iallafall en bra låt: Trey Songz - Takes time to love


Sunshine

Fint väder idag igen (fast dom sa att det skulle regna idag) .. underbart. Janette kommer hit snart så ska vi åka ner till Stensö och vara där idag, det blir säkert kul.
Igår kväll var jag med Janette och Rebecka, vi var ute och sen skulle jag och Janette bada nakna men vi gjorde aldrig det sen, haha =)

Det kanske kommer en frågestund sen så att ni kan fråga mig vad ni vill, har aldrig haft en sån förrut så får se om någon vågar fråga något hehe.'

Jordin Sparks - one step at a time

Top ten of Michael Jackson

Tänkte göra en egen "Top ten" lista av Michael Jackson.
Han har ju gjort så sjukt många låtar och jag har inte alls hört alla, men jag tar dom jag tycker är bäst =)

1. Black Or White
2. Billy Jean
3. Bad
4. Thriller
5. Beat it
6. We are the world
7. The way you make me feel
8. Wanna be startin' somethin'
9. The girl is mine (ft Paul McCartney)
10.  Ain't no sunshine




RSS 2.0