Excuse me Mr. DJ you need to turn it up!


Ciara ft Chris Brown - Turntables

Tyvärr fanns det ingen riktig video till låten, men lyssna iallafall =)
Eller hur är den bra?

Rubrik? hm ..

Nu har jag väntat klart på Janette för nu är hon äntligen hemma =) Hon hade ju inte ätit något på hela dagen så hon och Rebecka skulle sticka ner till frasses medans jag kör på hemlagat. Sen drar vi och badar, hoppas det är varmt nu i vattnet, klockan är ju faktiskt halv 6? men det borde det vara.
Annars så har jag bara legat ute i solen och lyssnat på musik. Juste, när jag nämner musik så ska jag bara nämna att jag har gjort en ny kategori som heter "Musiktips" och där kommer ni hitta det mesta av dom låtarna jag lägger ut (Lägger ju oftast ut mycket musik), men ibland kan det ju vara så att jag skriver ett inlägg om något helt annats och sen i slutet bara nämner en låt, och det kommer inte finns i den nya kategorin. Bra va? =)


A little bit better!

Vaknade upp och kände att detta inte skulle bli någon rolig dag, och det verkar som mina tankar stämmer.
Än så länge har jag inte gjort någonting alls, eller jo förresten, jag blev arg på min katt för att han fångat en liten fågel och tagit i den i lägenheten, som tur var den inte död hehe.
Jag längtar skit mycket tills min byxdress kommer och tills den 13 Juli då det blir BRITNEY SPEARS =) Någon mer som ska se henne?. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra förrens klockan fyra då Janette kommer hem, wihuu. Hennes kompis Rebecka ska också vara med så jag får se vad vi ska göra, kanske åka och bada eller något, det blir säkert bra. Ha en bra dag


ful bild ..

if you could turn back time ..

Önskar man bara kunde spola tillbaks tiden, för nu är jag så jävla arg/ledsen. var ute och sprang för en stund sen, så jag kunde glömma saker och ting för en stund men det hjälpte inte. Har egentligen ingen lust att blogga idag heller, men det blev ett inlägg iallafall. Ska gå och lägga mig tidigt idag så jag bara kan skippa världen för en stund.
I hope you feel better than me ..


Ibland bara hatar jag internet ..

Har inte haft någon tillfällighet för att blogga idag. Sov ju hos Towe inatt och sen på morgonen var jag tvungena att skynda mig för Mamma, Pappa och Kevins skulle hämta mig eftersom vi blivit hembjudna till Mormor och Åke.
Tillsammans med Mina kusiner så badade vi och solade i massor, bjöds på god mat och en mindre bra minigolf match, så det har varit en helt okej dag.
Mina kusiner skulle åka till Gotland i 3 veckor så jag kramade och sa hejdå till dom. Skit hungrig är jag, fast jag vill inte vara hungrig .. haha visst är jag konstig? men så är det. Jag ska iallafall ta och kolla lite på oth.

Denna veckan ska faktiskt bli kul, Janette kommer hem på tisdag, jag ska åka till Annie och bo i hennes sommarstuga några dagar, det ska bli fint väder, jag ska klippa mig, ska på Towes fest och sen en massa bad och sol :) i love summer.


.


"Vet ni varför **barn inte har några bröst?"

Hello boys and girls! Nu är jag med min vän Towe, och när man är med henne så har man inte så mycket tid för bloggandet :) Vi har iallfall badat 2 gånger, och det var skit varmt i vattnet.
Mycket mat har vi också ätit, och det blir inte bättre när vi snart ska äta massa annat gott medans vi kollar på One tree hill. Men ni får ha en bra lördagskväll, cause i know i will :) puss puss





dom är riktiiiiiiiiiiiiiiiiigt gamla

Pågående konversationen

Tess slår Towe på röven medans hon bäddar sin säng

Tess: Jag var bara tvungen
Towe: Oh my god! No one has ever touched me there before.
Tess: Inte ens ----------- då?
Towe: No, he sticked to theese (towe tar sig på brösten, haha) So you were the first one ever
Tess: Oh, how cool. Im gonna put a "Tess flag" there.

HAHAHAHAHA =)


Let's play som music baby

Ni som inte har något att lyssna på och är på jakt efter massa bra låtar så kommer några av dom jag gillar aldra mest ju nu (både gamla och lite mindre gamla låtar). Om ni har någon bra låt ni vill dela med er av kan ni ju skicka en liten kommentar med låtens namn =)

Pussycat Dolls - Magic
Manchester Orchestra - I can feel a hot one
Flo Rida ft Nelly Furtado - Jump
Kate Voegele - Lift me up
Sugarbabes - About you now
Big Ali ft Dollarman - Hit the floor
Kristinia Debarge - Goodbye
Mariah Carey ft Gucci mane - Obsessed (remix)

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Jag har blivit med i en tävling på denna bloggen, veckans blogg. Och jag skulle behöva att några röstade på mig, så snälla gå in på hennes blogg och skriv en kommentar där ni röstar på nummer 8. Det är jag =)

Michael Jackson är död!

Kungen av pop är död.
Michael Jackson dog av en hjärtattack sent på torsdagskvällen i sitt hem. Det var en anställd som hittade honom helt livlös och ringde efter ambulansen. När ambulansen kom hade Micheal ingen puls och han andades inte. När han var på sjukhuset försökte man med hjärt - och lungräddning men inget hände. Först gav man ut till media att Michael låg i koma, men lite senare var det sagt att den stora pop kungen var död ..

Jag tycker det är så hemskt. Han var så jävla bra. Det fanns ingen låt som han gjort som man inte kunde gilla. Tycker det är så tragiskt för han skulle också göra en jätte stor konsert om ungefär 2 veckor, och nu fick han inte chansen.


Rest in peace ..

Köpingsvik

Hej på er! Kom nyss hem ifrån Köpingsvik. Har varit där sen klockan 11 med mamma, Towe och hennes mamma.
Det blåste som f*n idag men vi hittade ett ställe där det var lä och där låg vi och pressade hela dagen (förutom när vi badade en gång, kallt var det). Imorgon ska jag och mamma på marknad. Tycker faktiskt det är mysigt att gå på marknader, det brukar vara som en tradition att jag, Towe, mamma och Lotta går på just den marknaden men nu ska Towe på någon dum körlektion.



Uncle Kracker - Follow me
Erkänn att man får sån sommarkänsla när man hör låten? Även om den är gammal älskar jag den fortfarande =)

Early morning

Min dumma katt väckte mig tidigt idag med sitt "mjaoande", försökte att somna om men det gick inte, men nu har jag iallfall piggnat till lite och ätit frukost.
Annie och jag ska snart dra iväg till Stensö och sola. Har saknat henne sjukt mycket nu när hon varit i USA, äntligen är hon hemma.

Matchen igår var lite orättvis, vi skulle vunnit. Spelet var nästan bara på deras planhalva, men vi fick nöja oss med 1-1.
Idag blir det match igen för mig, fast med B-laget och denna matchen ska vi fan vinna! Grattis till Sverige som är vidare till semifinal, dom är så jävla bra.

Mariah Carey - Obsessed
Kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker låten är bra eller inte, vad tycker ni?

Pitbull - I know you want me
Sjukt bra danslåt.

James Morrison - Once when i was little


James Morrison - Once when i was little
Precis som jag, måste ni älska den!

Första doppet!

Nu har jag precis kommit hem ifrån Stensö. Har varit där sen klockan 11 med mamma och kusinerna Lovisa och Filippa. Vi solade och jag tog årets första dopp! Det var faktiskt skönt men kallt. Lite konstigt att första doppet blev nu i slutet på Juni? jag brukar ta det innan skolan äns har slutat.

Snart ska Lovisa och Filippa hem och sen ska jag iväg och spela match med A-laget imot Smedby, önska oss lycka till, det kan behövas?!

Här har ni några bilder ifrån när jag och Janette var ute :)

















You should be with me

Hallå! Har hjälpt mamma en massa nu med bakandet, det blir goda kakor, bullar och tårta, åh jag kan inte vänta!
Innan det var vi på stan och köpte presenter till Kevin, jag köpte också en belock till mitt pandora armband, ett nytt armband ifrån Aima och ett par solglasögon. Av mig får Kevin ett presentkort på Kompaniet.


Mitt nya armband, snyggt visst? :)


Ni ser hjärtbelocken på mitt andra armband? det var de jag
köpte.


Solbrillorna och den nya tröjan jag köpte igår.



sol sol och mera sol!

Åh vad jag älskar sommaren. Det kunde ju varit sommar året om, då skulle jag bli glad.
Har suttit ute på balkongen och solat medans jag ätit jordgubbar, yummie. Jag har börjat fixa mig smått men har håret kvar innan mamma och jag går in till stan och köper något till Kevin som fyller 19 idag.
GRATTIS BIG BROTHER :D


I'm getting out tonight, and you're not invited

Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterat så mycket nu på sista tiden, men nu är det ju sommar och man vill inte sitta inne bänkad framför datorn, eller hur? hoppas ni inte saknat mig för mycket för nu är jag tillbaks.

Dagen har varit toppen, kanske berodde på att jag tillbringade den med min älskade Janette. Vi gick på stan och ja, haha, killarna är ju inte precis blyga ifrån Göteborg och "England" haha du vet vad jag menar Janette. Vi är för snygga för att gå på stan, vi får sluta med det haha. Jag köpte iallfall en tröja och en bh ifrån HM, båda är skit snygga men jag har tyvärr inte hunnit ta något kort på dom men det kommer nog imån + en massa bilder på mig och Janette som vi tog med hennes systemkamera, hon ska bara skicka dom till mig först.

Nu på kvällen har jag tränat. Jag var så himla trött men det gick väl bra ändå. Nu sitter jag och äter jordgubbar, det blir ganska mycket jordgubbar nu på sommaren, nästan varge kväll faktiskt, kan inte få nog :)


Trey Songz - i need a girl
Kate Voegele - 99 times

Lyssna på dessa låtar, precis som jag kommer ni älska dom!
Förresten fyller min bror år imån, 19 jordsnurr haha. Grattis i förskott Kevin!

Take a picture

Här kommer lite bilder ifrån midsommar. Vi har haft jätte kul i helgen och fyfan vad vi har ätit, proppat i oss mat så nu mår jag bara illa av tänka på mat, usch. Är väldigt trött nu så ska nog bara stanna hemma idag, ha en bra kväll :)


Filippa och Towe


Gräs drinkar, haha.




Sverige - Italien




HAHA


Dancetime


Vem vann tror ni? jag ofc :)


Fjortisposen haha




HAHA!


Jag hade på mig min klänning ifrån nelly


midsommarafton!

Sitter här med mina kusiner Filippa och Lovisa, min kompis Towe pratar i telefon eller något, cf på den :)
Vi har haft jätte kul idag med mycket god mat och skratt. Det kommer massa bilder imånkväll som ni får njuta av, vissa är ju inte helt seriösa .. hehe. Jag ska ju som sagt sova här och sen imorgon åker vi till Öland, det ska bli skoj. Men vi hörs imån, chacha! (hahahahahahahahahahahahh, på det dära chacha)


I<3SUMMER

Åh vad jag älskar dagar som denna.
Att kunna gå ut på kvällen i bara en tjocktröja utan att frysa.
Att kunna gå och äta en glass utan att få rysningar av den kalla konsistensen
Att kunna vara uppe sent på kvällarna för att sedan veta att man kan sova hur länge som helst på morgonen därpå
Att kunna känna att det äntligen är sommar.





Kom nyss hem ifrån stan med mamma. Jag hittade inte så mycket kläder. Det gör jag nästan aldrig i stan nuförtiden? får väl vänta och spara pengarna tills mamma och jag åker till Stockholm. Men lite köpte jag iallfall, en tjocktröja ifrån Bikbok, det var rea så den kostade bara 150kr, perfekt att ha den på sena sommar kvällar. Sen köpte jag även ett leopardmönstrat sött diadem på glitter.

If it makes you happy

Äntligen är det slut, fotbollskolan. Och nu känns det som om sommarlovet precis börjat för nu är jag ledig i många många dagar. Det har regnat hela dagen men nu när jag kollar ut ser jag blå himmel och sol? hoppas det håller i sig tills imån, midsommar afton. Förresten ska jag vara hos mina kusiner med min familj och min kompis Towe och hennes familj, plus några andra. Det har blivit som en ny liten tradition, innan var vi alltid på Öland men nu åker vi alltid till Öland dagen efter midsommarafton och äter, det är faktiskt ganska mysigt.

Nu kollar jag på Crossroads, är för trött för att göra något annat nu.


Saknar min annibannie :( kom hem nu din lilla fuskis, vill också vara i N.Y

Are we humans? or are we dancers?

Hej på er! Idag har min dag varit lite bättre än igår kan man ju säga, vill bara glöma igår nu.
Ännu en dag med massa barn på fotbollsskolan. Men nu är dom iallfall inte lika jobbiga, men få inte detta att höras som om dom inte är jobbiga för det är dom, haha. Skönt att det bara är 2 dagar kvar nu.
Ska jag vara ärlig har jag inte så många bilder från dagarna att lägga ut nu eftersom jag inte tar med kameran till fotbollsskolan och när jag kommer hem är jag för trött och ful för att kunna ta några roliga bilder. Får väl se om jag ändå ta med kameran sista dagen så får ni iallafall se en skymt av barnen, om inte så kommer det massa bilder på fredag för då är det ju midsommar afton, kul!

Kollade nyss på dansfilmen "Honey". Det är en av mina favorit filmer, kan se den om och om igen. Och vet ni? jag får gåshud varje gång. Men skulle jätte gärna vilja ha tips om massa andra bra filmer, så om ni har några kan ni väl skriva en kommentar om några bra filmer ni känner till?! :)

 
Dans är fan det bästa jag vet, jag älskar det.
(våran dansgrupp på en uppvisning)


Bilderna ser lite sjuka ut men det gör dom när man dansar haha.

Vi dansade till en skit grym låt som jag tyvärr inte kan visa er för den finns inte på youtube. Men det är iallafall en remix av Timbalands låt Bounce. Ni skulle sätt vårat dansnummer, som alltid var det grymmast.

"PEKAR LÅNGFINGER"



Det borde vara ett stor jävla långfinger på bilden men det fick blev en annan.
Dagen har varit ett helvete. Ska trösta mig med jordgubbar och en film nu.
Hörs imån.

tess och små barn = ...

Just nu är jag död, eller kanske inte död men helt slut. I en hel dag har jag stått ut med 19 skrikande trötta lekanade tjatiga barn, och jag ska stå ut tre dagar till. Ena stunden är dom som små änglar och man vill bara krama om dom, andra stunden är dom som små monster och man vill bara gräva ner huvudet i marken. Ni förstår inte hur det är.
Dagen blev ju inte bättre för att mitt cyckelhjul fick punka och höll på att lossna ..
Ikväll blir det match, får väl se hur mycket man orkar för just nu är jag helt slut. Kalmar södra - Team Södemöre .. ett lycka till skulle passa bra?

Knock you down

Låten har ni säkert hört och för mig är den uttjatad, men ni kanske inte sätt videon (förrens nu då), för mig är den ialfall ny. Tycker man blir glad av att se den, för att dom är ovanligt glada, haha vad snackar jag om .. kolla på den iallfall


Keri Hilson feat. Kanye West & Ne-Yo - Knock You Down


Taken

Sitter här med tårar i ögonen och har nyss kollat klart filmen Taken. En sjukt bra film och för er som inte sätt den, se den. Blev faktiskt tipsad av min storebror att se den, eller ja rättare sagt min pappa blev tipsad om att se den eftersom vi pratade om att han alltid blir så orolig om vi inte svarar i telefonen eller ringer.



Handling:
Bryan är en före detta agent bosatt i USA. Han arbetar som säkerhetsvakt, han är frånskild och har en 17-årig dotter vid namn Kim. Hon lever med sin mamma och dennes nya man Stuart. Kim vill tillsammans med sin vän Amanda resa till Europa över sommaren för att följa ett band på Europaturné. Eftersom Kim är rädd för att hennes pappa inte ska ge tillåtelse låtsas hon att de endast ska besöka Paris. Bryan låter därför sin dotter åka på semestern.

Vid flygplatsen i Paris möter de båda tjejerna en ung man. Han är oerhört trevlig och insisterar på att de tillsammans ska dela på en taxi till den adress tjejerna ska bo. Det visar sig dock att mannen arbetar för den albanska maffian och till dem rapporterar han var Kim och Amanda befinner sig.

Väl framme i huset får Kim ett telefonsamtal från sin pappa samtidigt som hon ser hur en främmande man kommer in det rum Amanda befinner sig i. Amanda blir bortförd och nu är kidnapparna ute efter Kim. Via telefonen får Bryan uppgifter av sin dotter om de främmande männen. Medan hon också blir kidnappad skriker hon all information hon kan ge till sin pappa. Strax efteråt pratar en av kidnapparna med Bryan i Kims mobiltelefon innan han slår sönder den.

Nu har Bryan 96 timmar på sig att hitta sin dotter.


Den är mycket bättre än vad den låter och jag kan lova er att ni får spänning i hela filmen.


Han tar över efter Lucas



Alla one tree hill fans, här har ni den 28-åriga skådespelaren Robert Buckley som ska ta över efter Lucas i serien one tree hill.Han har bland annat medverkat i Lipstick Jungle då han spelar Kim Ravers älskare och även i några avsnitt av Privileged.

Robert ska spela en basketagent som blir både vän och kollega till NBA-spelaren Nathan.

Nu när både OTH stjärnorna Hilarie Burton och Chad Michael Murray lämnat serien finns det många öppna dörrar för nya stjärnor att ta över. Förutom Robert, pågår nu också auditions för Haleys lillasyster Quinn och Brookes nya modellkollega.

Jag själv älskar OTH och tycker det suger att Hilarie och Chad ska lämna serien. Speciellt nu när dom var som lyckligast. Men jag ser fram emot säsong 7.

Vad tycker ni om avhoppen?

källa: Kanal5.se

sommaren är .. lång!

Hallå! Hur mår ni? Själv sitter man här med magont, inte så kul, men jag överlever.
Klockan är snart tre och jag ska snart äta lite. Innan så var jag och hela familjen på stensö och solade lite, man får ju passa på när solen kommer fram. Nu när jag kollar ut är det bara moln moln och åter moln. Jag vill ju ha sol hela tiden?!
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra mer idag, har inga planer alls, brara ta det lugnt antar jag.
Är väldigt shopping sugen nu men dom senaste gångerna jag gått in till stan har jag inte hittat något, det är bara på internet jag hittar massa söta kläder, som t.ex. denna söta byxdressen på nelly.com. Eller hur är den söt? billig är den också för den delen, får se om det blir att klicka hem den. Har egentligen inte varit så mycket för byxdresser men när jag såg denna söta sak ändrade jag mig helt :)


Vad tycker ni?
Gillar ni byxdresser?

Some boys kiss me, some boys hugs me

Nu var det längesen jag skrev något inlägg. Hur många dagar har det varit? fyra kanske? .. iallafall har det hänt ganska mycket så man har lite att berätta om. Om ni orkar läsa? det hoppas jag för det kommer massa bilder ifrån helgen också :)

I torsdags var det ju den efterlängtade skolavslutningen, och det var ju hur skönt som helst. I hela 72 dagar slipper man skolan nu, underbart. Beytgen var jag också nöjd med. Det blev ett mvg i so:n, ett g i teknik .. och sen resten vg.
Efter så gick jag, Annie, Bella, Becka, Emelie, Moa, Mattias, Daniel och Erik till Byttan och åt lite, men sen var jag och Becka tvungna att åka på en fotbollsutbildning eftersom vi ska vara ledare för fotbollskolan i fyra dagar.

På kvällen sen blev det att träffa mycket roligt folk, and we had a great time ..

Igår så vaknade jag av att Kevin väckte mig och jag trodde det var skola, men sen kom jag ju på att det är sommarlov!
Vi skulle in till stan och äta med mina kusiner och Mormor som hade fyllt åt, grattis mormor.
Sen blev det hem och packa till Hannas sommarstuga. Jag och ett gäng tjejer var hembjudna dit för att Hannipanni hade fyllt år. Och vi har haft jätte kul även fast det inte varit toppen väder. Jag tror vi gick och la oss klockan fyra, på natten/morgonen då. Sen efter att vi ätit god frukost hämtade mamma och pappa upp mig och nu snart ska jag hoppa in i duschen för det blir fest ikväll med, gutt.
Ni får ha en bra lördagskväll, pusspuss.


Karin och Nea är i farten!




Grattis Hannis, nu slipper du hjälmen, du får gå på
skräckfilmer på bio och du får ha sex! GRATTIS


Fyfan vad vi är bra.


Emelie och Rebecka


Emelie är lika söt som vanligt :)




Sexy ladies


Kubb dags




PUSS












Haha, här kör man på "sovposen"




En trött Tess

3 days left!!!

Godmorgon på er! Ska snart ta och äta lite frukost och sedan dra mig till skolan. Vi har skatt jakt idag, så det ska väl bli kul.
Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi slutar, hur underbart är inte det?
Ni får ha en bra dag så ska jag gå och göra lite frukost till mig själv, pusspuss.


Jag idag :)


Vasa fotbollsmästerskap - 09

Här kommer bilder ifrån fotbollsdagen.
Tycker alla var väldigt duktiga i våran klass, så bra jobbat. Ni är bra.


Headcut






Lägg märket till vad Sanna (hon i grå tröja) gör med
sin hand, haha.




Mini


Lökigt (på mig)





För att han har tagit studenten! (my bigbrother)

Ja som ni ser på rubriken har min storebror tagit studenten. Jag kan inte fatta att han har gjort det? det känns som om han nyss började på gymnastiet? .. tiden går så fort, snart ska han ju in i lumpen också. Det kommer kännas tomt.
Det har iallafall varit kul att fira honom och det tror jag han också tycker fast det kunde ju varit lite finare väder, det spöregnade hela tiden, så tråkigt.


Inte för att vara taskig nu eller något, men Kevin du såg
faktiskt ut som en liten tönt på denna bilden. Sorry :)


Kusin Filippa. Visst är hon söt?


Hehe .. ja.


Kusinerna





I just wanna dance, wanna go insane

Hejsan! Hade ni en bra lördagskväll? min var toppen och spenderades hemma hos min kusin där vi grillade och bara myste. Igår var jag också och spelade fotboll med ett gäng från klassen, jätte kul faktiskt.

Nu ska jag snart börja fixa mig lite, sen ska jag nog in till stan och kolla en stund efter skor. Kevin tar ju studenten imån och jag har inga skor att ha på mig .. dåligt tess. Hoppas jag hittar några nu då. Sen ikväll ska jag nog följa med på gympa :)
vi hörs senare.


HAHA, fyfan vad cool.


Ossian


Philip


Haha, philip!


Karate Tess är i farten!

heartbeats


Ser ut som jag har typ ölmage på bilden haha.
Men detta har jag iallafall på mig idag :)

Blå randig tröja ifrån vila
Svarta lacktights ifrån nelly.com
armband ifrån pandora
skor ifrån haléns







I believe in miracles, where you from? you sexy thing

Bra dag idag, mycket bra faktiskt.
Några anledningar till varför jag säger såhär är förstår eftersom det var sista vanliga skoldagen idag, vi fick mycket gott i skolan, vi hade kul med klassen, efter skolan var jag med bra personer (janette&filip) och sen har jag kollat på talang.
Så dagen har varit perfekt, och imån ska den också bli kul eftersom vi ska dra ihop ett gäng och spela fotboll, fun.

Jag kollade nyss klart på talang och då sa dom att man kunde gå in på tv4 hemsida och efter klockan 24.00 kunde man börja rösta fram en till som skulle gå vidare till final, alltså om det är någon man velat ha med i final men inte kommit med, och nu hoppas jag ni verkligen röstar på dansaren Mehdi eller då hans artistnamn "Wihplash" det ska iallfall jag göra och min kusin med, vi är gala i honom :)


Körde charades sista lektionen, och
här funderar Filip på vad han ska göra
haha.


HAHA! min mobil kamaera är dålig
men iallfall, här är när Hampus skulle
imitera en i våran klass, haha fyfan
vad vi skrattade.


Filip och Janette :)

:)


köpte ju ett par skor som jag sagt. Och dessa var det.
Jag vet inte riktigt om jag gillar dom eller inte, har inte
användt dom än, det känns som om jag har ankfötter
i dom? mina gamla är mycket snyggare men jag kommer
ju ändå använda dessa.


Köpte en biki också för ett tag sen, lite sådär i ångest
om att jag ville ha en bikini så det blev inte någon speciell
men den är snygg till sommaren då man är brun. Det kommer
nog inskaffas mer bikins under sommaren :)

sen skulle jag bara tipsa om att denna tjejen tävlar ut ett presentkort på nelly.com igen.
alltid roligt med tävlingar, men roligast om man vinner något haha.

Countdown

Förlåt för att jag inte varit så duktig på att skriva dom senaste dagarna, men det beror på att denna veckan har varit så sjukt jobbig eftersom det är sista veckan och mycket ska göra, men nu äntligen är jag klar med allting. Så himla skönt. Det är bara fyra dagar kvar nu i skolan och det är inte ens rediga dagar, på måndagen blir det fotbollstunering och vi ska ta hem det detta året det har jag bestämt. Sen på tisdag är det skatt jag, onsdag klassdag och sen på torsdag slutar vi.
Det känns som om allt har gått så snabbt, vi går lixsom ut 8:an och våran lärare har redan börjat pratade med oss om gymnasieval som ska väljas till vintern och våren .. och min storebror tar student på måndag och ska sedan in i lumpen i ett år, shit vad saker och ting går snabbt.

Dagen har varit rolig. Johanna, jag och Janette stack hem till Janette och hade kul innan vi gick in till stan och tittade lite. Hittade faktiskt tre par skor som jag vill ha, eller nej vänta fyra stycken var det haha.
Nu på kvällen har jag varit hos Farmor som fyllt 78 år så grattis till henne! Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, läsa ska jag iallafall göra. Läser ju Twilight böckerna fast jag är bara på andra och den är redan as bra så att man inte kan sluta haha. Vi hörs senare :)


HAHA! "Se förvånade ut"


Tess, plugghästen.


Det såg så mobbat ut idag när vi skulle gå
till stan, alla hade tröjor med ränder haha.


yeye

Vet ni? skorna som jag beställde och som inte skulle komma förrens i mitten av juli har nu kommit och jag har redan varit och hämtat dom. Snygga var dom men inte lika snygga som mina gamla, men dom duger. Det kommer upp bild lite senare. Nu ska jag fortsätta med min engelska.

Kat DeLuna ft Akon - Am I dreaming
kan bara inte sluta älska denna låten .. Mario - I choose you

I don't wanna waste another day

Spelade ju som sagt match igår. Jag tyckte vi spelade bra och att vi hade spelet för det mesta men så kommer det dära 1-0 målet som det alltid gör för oss. Sen är det ju så att vi verkar aldrig kunna göra mål. Jag hade ett bra läge men .. sköt över. Och det var många fler som var nära på att skjuta in bollen, men det gick bara inte och matchen slutade 1-0 till dom, men jag tyckte iallafall att vi kämpade på och nu får vi ladda inför nästa match.

Skolan idag var helt okej. Sista veckan nu är så stressig, åh. Kunde det inte bara vara torsdagen den 11 och vi kunde få sommarlov? mmmm lovely. Nu ska jag snart börja förbereda mig för min redovisning om Tunisien jag har imån, får hoppas att det går bra även fast jag hatar att redovisa och hela tiden blir nervös, sen ska det ju vara på engelska också hehe. Åh, vet ni? nu sitter jag och kollar på mina bilder och sen hittade jag dom på mig och Towe och kom på att det var länge sen vi träffades, saknar dig towis.




Skratta ni bara, men vi vet att vi är snygga :)

ladda ladda ladda!

Inte så mycket att säga om skolan idag, den var helt vanlig. Fick tillbaks hemkunskaps proven, vg .. och sen engelska läxan, mvg. Så det är jag nöjd med. Det är en ganska stressad vecka, sista veckan innan skolavslutningen och det är mycket att göra. Snart ska jag iväg och spela derby, Kalmar södra mot Ifk Kalmar. Önska mig lycka till?Nu ska jag ta och plugga lite so sen äta mat, ha en bra kväll . Tess

Min kusin är bäst!

RSS 2.0