flash light

  
Nu ska vi snart åka till våra vänner, vi hörs ikväll. PUSS

So baby, times getting a little crazy

Hej, har suttit ute i solen ett tag och ska snart börja ta tag i att fixa mig. Idag är det Springbreak men det sorliga är att jag inte kan gå för vi ska iväg till några vi känner .. tråkigt.
Igår kväll beställde vi hem kina mat och satt och kollade på massa bra på tv. Vi kollade bland annat på filmen "Utan Spår". Fy vad hemsk film. För er som inte sätt den handlar det om kille som startar en hemsida, på hemsidan visar han hur han dödar en katt och ju fler som kollar desto snabbare dör katten. Man trodde detta skulle vara allt men sen började han ta in människor och gör sjukt hemska saker med dom, och ju fler som kollar .. desto snabbare dör dom. Och givetvis ökar antalet besökare hela tiden .. sen ska polisen försöka ta reda på vem det är och sånt. Jag tycker faktiskt ni ska se filmen för även om den var äcklig så var den bra. Vi kollade även på Talang och jag tyckte det var rätt personer som gick vidare, pianokillen och trollkarlen. Tillsist kollade vi på filmen "Hitch", en sjukt kul film med Will Smith i huvudrollen, den borde ni kolla in om ni inte redan sätt den.
Snart ska jag iväg och kolla på när några kompisar har uppvisning och sen tror jag att jag drar in till stan en stund och ser om jag hittar något fint. Vi hörs :)

Lucky me

"There’s only two types of people in the world, the ones that entertain, and the ones that observe
well baby I’m a put-on-a-show kinda girl, don’t like the backseat, gotta be first"

Ni väl vilken låt texten kommer ifrån? det borde ni göra för det är ju ifrån självaste Britney Spears låt Circus. Något som ni också borde veta men inte fått reda på än är att jag ska åka och kolla på Britney Spears i globen den 13 Juli. Så himla glad är jag, hon har varit min idol sedan .. ja sedan jag började lyssna på musik och nu äntligen får jag se henne, åh vad glad jag är hihi.


it's just one day, one of 356 days

"I think the whole worlds addicted to the drama
Only attracted to the things that bring you trauma"


lite cool bild ju? fast min näsa ser, cp ut
haha

"Fashion put it all on me, don't you want to see these clothes on me?"

Fy vad det har regnat idag. Det har varit sånt dära lustigt väder idag. På morgonen regnade det och sen lite in på förmiddagen men sen slutade det och blev fint sen blev det värsta ovädret, det haglade och till och med åskade.
Efter plugget så gick jag och Janette hem till henne. Vi har inte varit med varandra på sjukt länge så tyckte det var dags nu och vi hade kul fastän att vi bara satt vid datorn och skrattade åt bilder på Saddam Hussein haha!

Har sätt mycket fint på nelly nu. Jätte fina klänningar man vill ha, här kommer några.


Väldigt enkel klänning egentligen men mönstret
gör den väldigt snygg.
699 SEK från nelly.com


Även här en väldigt enkel klänning.
Gillar verkligen färgerna, det är lite av
det marina modet över det, snyggt.
499 SEK ifrån nelly.com


Åh, så sött! älska rosa.
403 SEK från asos.com


Snygg väst, fransar är så snyggt enligt mig.
672 SEK från asos.com


Och till sist dessa söta skor.
376 SEK ifrån asos.com

Vad tycker ni var snyggast?

musiktips

tänkte tipsa om lite bra musik här för er som inte har något att lyssna på.

  
Pussycat Dolls - Hush Hush                    José Gonzáles - Heartbeats  

  
Ciara ft Akon - let's go crazy                  Paula Deanda - Roll the credits

  
Beyoncé - you're my rock                       Nick Cannon - Can I live


Paula Deanda ft Young Joc - Stunned out

tävling

Bara för att det finns så många fina saker på nelly.se tänkte jag vara med i denna tävlingen som en tjej varit snäll att göra och se om man har någon tur. Här kommer ni direkt till tävlingen.

.

Klockan är mycket (för min del) och jag är inte på humör. Så det blir inget bloggande idag, hoppas ni klarar er så åter kommer jag i morgon. puss

I dream days away

Åh, har legat suttit på balkongen nu en stund och pluggat medans jag njutit av solen. Det har varit perfekt väder idag så Hanna och jag la oss och solade på håltimman, riktigt skönt. Ny vecka nu då, och vi har väl lagom mycket i skolan. Tills imån har vi spanska läxa och engelska läxa, sen på onsdag ska jag göra mitt no prov som jag inte gjorde förra veckan eftersom att jag var sjuk. Just fick tillbaks mitt senaste so prov också, mvg blev det så är nöjd. Snart ska jag äta lite god mat och sen cykla till fotbollsträningen, skönt att träna idag i detta underbara väder. Min dag har varit toppen förutom att jag var lite depp sista timmen/arna i skolan, men vill inte ta va det handlade om här. Ha en bra dag så hörs vi lite senare :)




snart .. väldigt snart är det sommar :D
förresten lite roliga bilder där men får sommar
känsla av dom.



sunday night

Hejsan. Har inte haft lusten för att blogga idag, men nu kommer ett litet kort inlägg.
Idag har jag inte gjort så mycket, bara suttit på balkongen och njutit av solen, det har varit toppen väder idag. Eller jo jag gjorde faktiskt en sak till idag, jag tränade faktiskt. Det var sjukt jobbigt och svettigt eftersom det var så varmt.
Nu kollar jag på One tree hill, har ju kollat klart alla avsnitt som kommer komma så det är ju lite tråkigt. Jag har såklart inte sätt säsong 7 som också kommer komma. Blev så jävla ledsen när jag fick höra att Lucas och Peyton inte kommer vara med i säsong 7 .. det är ju dom som gör hela serien? Nej nu ska jag kolla vidare och snart stänga av för att sova. Puss

godnatt!

Nej vet ni nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är sjukt trött. Har suttit och ätit jordgubbar och massa gott medans vi kollat på Robinsson, Hundtricket och Fantomen på operan. Mysig kväll med hela familjen, såna kan man behöva ibland. Ha en fortsatt bra lördagskväll, godnatt. T

sorry

Hej, förlåt för att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera men jag har haft fullt upp med min kusin. Sov där igår tills idag och det var jätte mysigt, god mat och trevligt folk.
På kvällen satt vi bänkade framför tv:n och kollade på Talang. Det var ju ett måste eftersom Mehdi var med idag. Om ni inte vet vad jag talar om nu så kolla här. Visst är hans sjukt bra? Men svenska folket och dommarna var ju så himla störda och skickade vidare två andra till final och det var inte Mehdi? Okej hans framträdande nu i semifinalen var inte lika bra som det första men skit samma, han har fortfarande talang och är sjukt mycket bättre än dom andra, ÅH!
Jag har inga planer än så länge för kvällen men jag får se vad som händer. puss på er, T


haha kul bild. Men det var ifrån när jag och Annie dansade för pizza gubbarna, fyfan
vilken kul kväll säger jag bara. Förresten var det sista dansen i igår .. tråkigt. Måste
vänta ända tills hösten nu.

holahola.

Kom nyss hem från Maxi. Mamma och jag gick in i några butiker där, och jag hittade två söta blusar som jag köpte, eller ja jag fick dom rättare sagt, mamma är snäll. Jag köpte in topparna på självaste maxi om ni inte fattade det haha. Nu är Lovisa påväg och jag tror vi kommer ha massa roligt idag och imån. Det sega är att jag varken kan vara med på matchen eller på sista dansen .. it sucks.
Min katt äter blommor? jag har alltid tyckt att han var speciell :)


what's wrong with the world mama?

Jag lovade ju att det skulle komma några bilder och det får bli några ego bilder. Ikväll kommer det nog roligare för då kommer kusin vitamin hit och sover här, jippie! Har precis gjort klart mina naglar, dom blev inte helt perfekta men men.
Snart ska mamma och jag åka till maxi, och kolla i butikerna där. Vi hörs puss.



goodmorning sunshine!

Godmorgon på er. Eller jag kanske ska säga god förmiddag?! 
Igår kväll så åt jag något väldigt väldigt gott, jordgubbar och glass! Dom första jordgubbarna jag ätit i år faktiskt, och dom var väldigt goda.
Jag har fortfarande väldigt ont i halsen men febern är borta nu vilket som är toppen. Jag hoppas det blir bättre med halsen så att jag kan vara med på matchen på fredag. Solen skiner där ute och jag har inte ätit frukost än, nu måste jag skynda mig så jag hinner ut en stund :) Juste, förlåt för att jag inte lagt in så mycket bilder på sista tiden men det är för att jag varit sjuk och legat med mammas bärbara dator i sängen och på den har jag inga bilder. Men förhoppningsvis kommer det i slutet av dagen. PUSS


so sick of beeing sick ..

Sjuk igen nu då .. fan vad jag hatar att vara sjuk! Jag började känna av det igår, hade ont i halsen. Sen när jag vaknade idag så kändes halsen jätte tjock och mitt huvud bara värkte, plus att jag var as varm. Så jag tog febern och såklart så hade jag feber. Jag tror att det är Janette eller Hanna som har smittat mig för dom stackarna är också sjuka och blev det innan. Jag som ville gå till skolan idag konstigt nog? vi hade ju no prov och jag kände att jag kunde det. Nu måste jag vänta tills nästa vecka, surt.
Aja har nyss ätit lite frukost, ja jag vet att det är sent men har inte orkat. Nu sitter jag i soffan med en filt runtom mig och kollar på Heroes. Skulle egentligen tränat idag men nej det blir inget med det .. jag hoppas bara att jag är frisk tills på fredag då vi har match!
Jag kommer nog skiriva lite senare, ni får ha det så bra iallfall bättre än mig. Kram


mhihi

jag är konstig, fastän att jag är jätte trött och ont i huvudet så har jag bara lust att röra på mig, ja sånt där konstig humör som att man bara är glad hela tiden och leer, låter typ som om jag tagit droger nu haha men det har jag inte :) Fast något som inte var lika kul att höra var ju att både Janette och Hanna är sjuka och kommer inte till skolan imån :/ då blir det bara jag och Johanna, och hur ska vi klara oss? usch :( krya på er älsklingar

kolla lixsom? haha :D
och förlåt för att jag ser sne ut på bilden.

a hundred years back

Kul dag idag faktiskt, förrutom att jag bluggat sen klockan tre med mitt kemi prov, men vet ni? jag börjar faktiskt fatta lite nu, tummen upp för det iallfall. Det som var kul idag var att vi inte hade någon vanlig dag i skolan, utan istället hade vi en dag på Krusenstiernska (det är som en stor gammal trädgård) där vi "reste" bakåt i tiden till år 1899. Vi fick klä oss i gammla kläder. Tjejerna fick ha en blus, en hög kjol, ett förkläde och sen en sjal på huvudet. Killarna fick ha en skjorta, en väst och sen en keps på huvudet. Vi bytte även namn och man fick bara prata om sådant man pratade om på slutet av 1800 talet, jag hette Isabella Andersson. Tjejerna fick laga mat, tvätta, diska och allt sånt tjejer gjorde på den tiden. Vi fick vänta tills killarna tagit mat och vi fick alltid ta sist. Killarna var målare och hjälpa med andra saker som att hämta vatten. Det var faktiskt ganska kul och mycket bättre än en redig skoldag :) sen var det ju fint väder också plus att vi slutade tio i ett.
Nu har jag bara pluggat och ska snart plugga vidare, det är inte så kul men man måste ju om man vill ha bra betyg. Får hoppas på det bästa, vi hörs.


ser det kul ut? svar .. nej

so many feelings

Mario - i choose you
Jennifer Lopez - what is love
säger bara .. känslor.

hello monday!

Har nyss ätit en chockladboll, det var en kvar och jag tog den sista hihi. Skolan idag har varit jobbig. Man vaknade upp och sen var det ju piss väder, ösregnat hela dagen fast det har blivit uppehåll nu. Vi hade hemkunskapsprov idag och ja, det var inte lite jobbigt .. kommer nog få träningsverk i handen. Ikväll ska jag iväg och träna, inte så sugen på det egentligen men man måste ju, iallfall jag? Måste egentligen plugga till no provet på onsdag, har bara övat lite på en lektion idag och det var inte mycket, plus att provet är svårt. Jag fattar inte varför kemi ska vara så himla svårt? åh.
Nej nu ska jag ta lite mellanmål, skriver nog lite ikväll. Pussar



konstiga bild, men shit the same. måste ju bjuda lite :)

xoxo

Hej på er! Haft en bra dag? Själv har jag inte gjort någonting idag, absolut ingenting och det har varit sjukt tråkigt. Men ärligt talat har jag varit för trött för att göra något så det har blivit att kolla film, datorn, duscha och sen äta då. Men ändå ganska skönt eftersom jag kom hem så sent igår.
Nu kollar jag på Gossip Girl och ska snart, eller snart och snart .. men jag ska iallfall sova sen. Tror jag ska gå och lägga mig lite tidigare idag, har inte sovit så mycket i helgen, plus att jag älskar att sova.
Ni får ha det så bra så hörs vi imån, xoxo

music baby

Är väldigt trött idag så tror inte jag kommer hänga med på gympa idag eftersom jag är så trött plus att jag ska träna imån.
Tänkte lägga upp lite bra låtar som jag lyssnar mycket på nu, både gamla och nya :) kommentera gärna vad ni tycker om dom.

Janet Leon - Heartache on the dancefloor
Claude Kelly - Gamble on love
Akon - Be with you
Akon Ft Wyclef Jean - sunny day
Akon ft Whitney Houston - Like i never left
Kate Voegele - Only fooling my self
Jennifer Lopez - what is love

där har ni några bra låtar så länge :) puss

home alone

Nu  har jag precis ätit en god frukost och vaknat till mig. Sov ganska länge idag med tanke på att vi kom hem halv tre igår från Liseberg. Det har varit sjukt kul där och vi har åkt mycket bergodalbanor och karuseller. Vädret har också varit toppen, när vi kom dit så var det strålande sol men frammåt kvällen blev det lite kallar och molnigare.
Första saken vi åkte var Kanonen, sjukt kul! Fast man var ju lite nervös hehe. Jag tror nog att vi åkte balder mest och sen kanonen, balder är roligast, speciellt när man sitter längst fram :) Trodde jag skulle åka alla men det var några vi faktiskt inte åkte så som, Flumride (ville inte bli blöta), Coldorado, Uppsvinget, Fritt fall och den nya som jag inte kommer ihåg var den heter. Den nya var tråkig, beviset på att den inte var rolig var juj för att det var en massa old people som åkte den haha.
Och vet ni? jag och Janette gick spökhuset gasten. Det var sjukt kul men sjukt läskigt, jag gick faktiskt längst fram.
Bussresan hem och dit gick bra, när vi åkte hem sov jag nästan hela tiden, inte så skönt att sova så som jag sov men det fanns ju personer som sov på värre sätt haha.

Här har ni några bilder ifrån dagen. Dom är inte så bra för jag har tagit dom med mobilkameran.


Ewelina och Karin. HAHA Karin sov på denna bilden


WIHUUUUUUUUU!


Åh spinrock är så himla kul, men vi åkte bara den en
gång för man var tvungen att stå i kö i 30 min .. lite synd


Nea och Karin i kön till balder.


Man ser inte så mycket men på bilderna var det iallafall
Ewelina, Emelie, Patric och Mattias. Deras bild vid Balder
var bara för rolig!


Janette och Ewelina, snygga tjejer det dära.


Höjdskräcken.


Janette påväg upp i Höjdskräcken. Jag vågade inte
åka den och inte Ewelina heller.


sorry

Förlåt för att jag varit dålig på att blogga, har ingen speciel ursäkt, mest att jag inte haft orken helt enkelt. Skoldagen idag var helt okej, kompisarna gör ju alltid dagarna bäst :)
När jag kom hem gick jag in till stan och skulle kolla efter en jacka, och jag hittade en jätte fin. Köpte även ett diadem och en maskara. När jag kom hem åt jag lite och cyklade sen till matchen, skulle spela match idag. Ja, kan ju säga att matchen inte gick så speciellt bra, vi förlorade ..
Nu sitter jag och äter macka och ska snart kolla vad jag ska ha på mig, ska ju till Liseberg imån, har fått höra att det kommer vara sjukt mycket folk där, lite segt med långa köer men men. Ska gå och lägga mig tidigt så tror inte jag bloggar mer, ni får ha det så bra så återkommer jag på söndag :) pyss

sing for me

Sitter här och äter lite mat. Kom hem från en stund sen, har varit på stan med Janette. Fyfan vad knas hon är asså haha, men bäst! När jag kom hem hade jag fått hem mina tights ifrån nelly så ska åka och hämta dom snart, sen hade jag också fått hem Vecko Revyn som man fick gratis på Kenzas sida för att hon var med i den, alltid lika kul med gratis saker :)
skolan idag var bara allmänt tråkig som vanligt, tur att det snart är sommarlov. puss

thank you and goodnight

Nu ska jag precis logga ut och stänga av datorn innan jag går och borstar tänderna. Det var riktigt skönt att träna idag, vädret var perfekt och det gjorde så man blev riktigt glad. Imån måste jag in och köpa ny maskara, min är totalt slut. Sen går jag nog på stan och kollar om jag hittar något snyggt. Letar efter en ljus jeansjacka, har ju sätt att dom haft en på hm med frågan är om den fortfarande finns kvar? teksamt. Någon som vet vart det finns?
Nu längtar jag tills mina tights och mina skor som jag beställde kommer. Nu ska jag gå, god natt och sov gott :)

gladiatorskor.

beställde nyss ett par gladiator skor nyss, ett par svarta. Mina jag hade förra våren är sönder :( gillade dom skit mycket, men men så är det när man använder dom mycket. Några detaljer är att dom har flätade band, vilket jag tycker var snyggt. Men jag ville egentligen ha ett par med nitar men har letat överallt utan att hitta några snygga .. om det kommer in några som är snygga kanske man köper dom hehe.  Nej nu ska jag äta, pussisar

dom nya jag beställde, snygga? :)

stekig dag

Oj vad solen steker haha. Dumma jag sitter inne när det är så fint väder, men ska nog sätta på balkongen snart.
Kom nyss hem från skolan, väldigt seg dag, har bara varit allmänt trött på skolan. Ibland har man ju såna dagar och idag var det min tur.
Nu ska jag nog bara ta det lite lugnt innan jag ska iväg och träna ikväll. Nej nu tjatar Kevin på mig att jag ska skala potatis, för trött för det nu hehe, inte för att det är så krävande. Vi hörs / T


bild från kreta förra sommarn. Gjorde en sån dära henna tatuering, snygg va? tecknet betyder happiness, älskar det ordet. Och det skulle vara skit snyggt att ha en redig tatuering där när man blir lite äldre eller vad tycker ni? om inte på foten var skulle ni då vilja tatuera er?

she just faded into the background

 sometimes .. all we need, is one

jag är rastlös ..

TJEJLISTA 2009

Har du ett par blåa string? - nope
Vem var den senaste du pussade? - vet faktiskt inte hehe.
Trivs du med det ? - med vad? ..
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? - 31, duktiga jag räknade haha
Gillar du nån nu ? - nej
Vad gjorde du inatt ? - försökte sova men det tog lång tid :(
Och i förrgår natt ? - soooooooov
Vad gör du innan du ska sova ? - gör iårdning mig för att sova hihi
Kan du prata med din mamma om allt ? - nja, nästan
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? - hade varit väldigt svårt tror jag men ja.
Har du varit gravid ? - haha nej är bara 14 :)
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? - i den åldern jag är nu skulle jag nog tycka det var lite .. konstigt!
Choklad eller glass ?  - hm .. beror på, just nu choklad
Push-up eller T-shirtbh ? - pushup
Stövlar eller gymnastikskor ? - gymnastikskor låter fult, sneakers :D
Kjol/klänning eller jeans ? - beror också på, det är olika
Hemstad/ort? - Kalmar
Hårfärg? - blond


Tio saker om ditt liv.

1. Har du nånsin varit kär? - ja
2. Tror du på kärlek? - självklart
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ah ..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän ? - har nog hänt när man var lite mindre då alla var äns bästa vänner hehe
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? - nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - ja haha
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - vet inte riktigt, kanske


Antingen eller

1. Kärlek eller pengar? - KÄRLEK
2. Vin eller öl ? - inget av det, usch
3. Dag eller natt ? - både och
4. One night stand eller förhållande ? - förhållande
5. Tv eller internet ? - internet
6. Pepsi eller cola ? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - romantisk hemmakväll
8. Färgfoto eller svartvita ? - båda
9. Telefonkontakt eller face to face ? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? - bilddagboken


" Har du någonsin .. "

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - nej, men finns ju gånger man inte mått bra
3. Har du nånsin gjort något du ångrar ? - det har nog alla, ja
4. Har du hoppat bungy jump ? - nej
5. Har du nånsin gjort slut ? - ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta själv ? - nej hehe
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? ja, hehe (a)
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? - nej, fy
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? - många gånger


10 snabba

1. Saknar du någon just nu ? - ja
2. Är du glad ? - inte glad inte ledsen.
3. Är du fundersam ? -  hm .. nej :D
4. Är du uttråkad ? - annars skulle jag sitta och göra något annat om jag inte var det
5. Är du tysk ? - HAHA, nej?
7. Är du italienare ? - nej
8. Är du fransk ? - NEJ
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - dom är inte gifta
10. Gillar du någon just nu ? - nej


liseberg!

Åh vet ni? det är bara 4 dagar kvar tills vi sticker till göteborg och liseberg :D så himla gutt ju. Hoppas på fint väder gör vi ju också. Vi åker klockan kvart i 7 och kommer hem klockan ett på kvällen så en rätt jobbig dag kommer det ju vara, på hem vägen kommer jag nog somna på bussen hehe. Jag har sätt att det kommit två ni karuseller, den ena heter hanghai och den andra rabalder, den sista är lite mer barn karusell men den andra verkar väl lite sådär kul. Åka den ska vi iallfall göra, och jag har funderar faktiskt på att åka Fritt fall, men vi får se om jag fegar ut när jag kommer dit hehe.
Mina favorit karuseller är helt klart Balder, Kanonen och Spinrock! Vilka är era?

  
Spinrock                                                                            Kanonen

 
Balder

tjenixen

Dålig uppdatering känner jag nu, men ska bli bättre. Har helt enkelt inte hunnit.
Igår hade vi ju studiedag, jag sov till halv 1 hehe. Sen var jag på stan en stund och resten av dagen bestod av träning och plugg så inte någon speciellt kul dag, den var väl helt okej.

Idag vaknade jag lite tidigare för jag var tvungen att plugga till so provet vi skulle ha idag (pluggade bara på kvällen innan lite) fast egentligen hade vi ju sovmorgon men den fick gå åt till att plugga. Värdret var strålande på morgonen och framåt förmiddagen men sen nu på eftermiddagen är det bara moln och det blåser lite, tråkigt. Skolan har väl varit helt okej, fick tillbaks mitt so prov jag gjorde förra veckan eftersom jag hade varit borta när alla andra gjorde det. Sverige under 1800 talet. Det gick estupendo! MVG, good work tess. Nu hoppas jag bara det går lika bra på provet vi gjorde idag, det kändes iallfall okej.
Idag ska jag nog bara ta det lugnt, inte så mycket plugg denna veckan bara lite spanska glosor och sånt, great.

Fabolous ft Tamia - i'm so into you
älskar denna låten!



misse


misse

en bra låt

Satt nyss och kollade lite på MTV, då kom den här låten upp och jag måste säga att jag tycker den är väldigt bra, lyssna.


uuuuups

JAG VAKNADE NYSS? snacka om att sova bort hela dagen .. förresten hade jag sovit längre om inte mamma hade ringt också väckt mig hehe. Ska gör iårdning lite frukost, fixa mig och sen dra in till stan, vill ju hinna göra något!
Hörs sen, puss

välkommen hem mamma :)

Mamma kom nyss hem, jippi. Har saknat henne ju! Brun var hon ju också, fuskigt. Hört hört massa hon har berättat nu och det verkar vara jätte kul där, vill också åka till Africa nu hihi.

Innan var jag med Janette och Ewelina. Jag och Janette hade köpt godis och vi tre planerade att kolla på en film och mysa, men det slutade med att vi satt bänkade framför datorn hela tiden och skrattade åt massa sjuka youtube klipp. Kul hade vi iallafall. Skönt att vara ledig imån, jag tror jag ska plugga för det mesta, har ju so prov på tisdag. Jordens Befolkning, ganska litet arbetsområde så det ska nog gå bra. Nej nu ska jag snart stänga av datorn och gå och lägga mig, kanske läsa lite i Twiligtboken, den är sjukt bra.

En liten sång man lätt kan somna till, vacker är den fast inte speciellt ny.
Britney Spears - Everytime
Godnatt och sov gott.

aj.

Kollar Greys Anatomy nu, orkade inte gå in till stan. Får ta det imorgon istället har ju hela dagen på mig för att vi har studiedag, skönt! Vad som är mindre skönt är att jag har värsta mensverken, åh hatar det.
Ikväll tror jag att jag skippar friskis eftersom jag har fotbollsträning imån, det blir filmkväll med Janette istället och sen kommer mamma hem. PUSS


dumma snöre

Kändispar

Har sökt runt lite och försöker komma på vilket kändispar jag tycker är sötast tillsammans, det finns ju många men här kommer några av dom sötaste.

           
Ed Westwick och Jessica Szohr.                              Zac Efron och Vanessa Hudgens.
Kända ifrån Gossip Girl som Chuck och              Kända ifrån High Scool Musical filmerna som Troy och Vanessa                                                                 Gabriella


               
Jay-Z och Beyonce Knowles                                    Nick Cannon och Mariah Carey
Sångaren och sångerskan, true love.                  Komikern och sångerskan.
                                                                                         Sweet sweet sweet

           
Christina Aguilera och Jason Bratman                   Chris Brown och Rihanna
Sångerskan med sin pojkvän.                                     Sångaren och sångerskan.
Man har hört mycket om detta paret och det         
verkar verkligen vara riktig kärlek!       

Där har ni några par.
Vilka tycker ni är sötast tillsammans? kommentera och skriv ditt svar.
Jag tycker nog Ed Och Jessica.   

I can't wait to fall in love with you

Hade ni en bra lördags kväll? min var iallafall väldigt lugn och slapp men det är skönt med det också ju. Jag kom nyss hem, har varit ute och delat ut "södra bladet" som det heter, det handlar om våran fotbollsklubb alltså den jag spelar i Kalmar Södra, lite segt men ibland får man ju ställa upp. Jag tror jag ska in till stan snart, glömde köpa en grej när jag var där igår. Sen blir det nog ett träningspass på friskis ikväll eller kolla på match, får se.
På lördag ska jag till liseberg med våran fritidsgård, det ska bli superkul och jag har lovat mig själv att jag ska våga åka fritt fall (åker alla andra) får väl se hur det blir med det hehe. Kramar :)

Eller hur får man sommar känsla av denna låten även fast den inte är ny?
Justin Timberlake - Summer love



Summer feelings

 
Sommar och vinter bilder från 2007 och 2008.
Jag och Lovisa & Annie och Jag

mysigt


Blev en kväll med trevligt folk efter allt. Drog hem till Janette runt klockan nio och där var även Hanna, Nea, Becka och Bella. Vi satt och myste lite tills Emelie och Annie kom. Vi satt mest och pratade hela kvällen men det är lika bra det, kul att umgås med så med alla, inte ofta det händer. Nej nu ska jag snart stänga av datorn och krypa ner i sängen, sov gott allesammans :)






Janette och jag är knas!

hejhallå


Haha, söt bild på mig och tjockisen.
Var inne på stan en stund idag och hittade faktiskt nästan inget? konstigt. Fast jag köpte en bikini på hm. Ikväll står jag mellan två val, antingen ska jag bara stanna hemma, äta lite gott och kolla Robinsson. Eller så blir det att träffa massa kul folk. Det lutar lite mer åt det andra men jag vet inte än får se. Kram så länge

Boom Boom

God förmiddag. Sitter här och plattar mitt hår, ska snart gå in till stan och sen kommer Janette in också. Får se om jag hittar något fint nu när jag fått mycket pengar eftersom jag nyss konfimerat mig, skönt att ha det gjort nu fast man kommer ju sakna många så det är ju lite synd.
Igår blev jag jätte orolig för precis efter att mina kusiner och vi hade varit ute och ätit så skickade hon ett sms till mig där det stod såhär "om vi hade åkt en sekund senare kanske vi hade varit döda nu". Jag blev jätte orolig för det måste ju varit något som hänt då, jag ska snart ringa om fråga vad det var. Lite bättre och gladare saker är att min mamma kommer hem imån, hon har varit i Afrika, Tunisen med sina systrar i en vecka. Saknat henne har man ju gjort.
Jag är väldigt shopping sugen nu och har sätt massa sjukt fina saker på nelly.com, det är tre saker jag vill ha och måste ha fast kan ju inte köpa allt på en gång .. tyvärr.


Kolla så sjukt snygg? ge mig.


Denna ska jag köpa, skulle egentligen velat ha den i marin blå och vit,
den fanns inne förut men sen tog den slut, men denna var snygg med
eller? :)

Sen så ska jag också nog köpa ett bar riktigt "lackiga" tights det är sjukt snyggt.

Här har ni en bra låt: Black Eyed Peas - Boom Boom Pow

that's just not reality

En helt okej dag idag faktiskt,  och veckan har väl varit lite sådär eftersom jag vart sjuk. Men jag kan ju skryta lite och säga att vi fick tillbaks våra engelska och spanska prov, mvg på båda! good work tess.
Idag blev det marknad i Nybro med min kusin Lovisa och mormor, alltid lika kul. När vi kom hem gick jag, pappa och Kevin plus Lovisas pappa Håkan, Lovisa och min andra kusin Filippa och åt på Athena. MUMS! För min del blev det kycklingspett, klyftpotatis, rödvinssås och aioli.
Talang slutade för en stund sen så jag har suttit bänkad framför det, men jag kan ju inte säga att det var någon speciell bra. Längtar bara tills min favorit dansaren Mehdi ska komma upp på skärmen igen hehe, visst är han bra? om inte vilka är era favoriter? skriv gärna en liten kommentar.

Innnan jag  kollar lite Greys Anatomy ska jag bara lägga upp ett musiktips :) Jag fick först höra låten på ett avsnitt i One tree hill och jag tycker låten är super bra. BYEBYE

Nick Lachey - all in my head


hola tessssss :)

comeback?

Blev lite sugen på att börja blogga ingen då mina kompisar börjat med det igen, får väl haka på dom. Får se hur länge jag kommer fortsätta, det beror väl på hur många som läser den, lust och ork. Men nu ska jag snart publicera att inlägg om min dag.

RSS 2.0