feels like summer (:


image12 image11

hejhej! Sorry för att jag inte skrev igår, sovde över hos kusinvitamin och vi var upptagna med annat, men nu är jag här igen hihi, jag har varit hos lovisa hela dagen och dagen började med att vi vaknade vid 10 och sen hade towe och håkan gjort frukost till oss!
När vi ätit klart så borstade vi tänderna och gick ut och hoppade på studsmattan, sen blev vi lite trötta så vi cycklade ner till och kände på vattnet, det var väl ganska varmt iallafall .. sen cycklade vi upp till ladan och skulle gå till hästarna men sen var dom inte där så vi hade gått hela vägen i onödan (vi lämnade cycklarna vid ladan) och vi dog nästan av hettan, när vi kom hem så svalkade vi oss med en glass och hoppade sedan studdsmatta så att vi skulle bli varma för vi skulle bada i vattenspridarn hihi, aldrig för gammal för sånt lr hur? det var jätte kul och jätte skönt.
När vi hade tröttnat på det så la vi oss och solade, så höll resten av dagen på tills mamma och jag åkte hem vid klockan halv fem tror jag? nu så har jag precis ätit och mamma jag och pappa ska snart kolla på "what happens in Vegas" som jag såg igår hos lovisa men det skadar inte att se en gång till hihi! Kevin är föresten på springbreak om ni undrar varför inte han skulle se filmen, lr ja utanför springbreak rättaresagt .. en sak till innan jag slutar, saknar albin jätte mycket men imån blir det att träffa han en liten stund, tummen upp för det!
- ha en bra kväll och puss på er

2008-05-29

hej hallå, idag är tess glad, inte för att jag vet varför men jag bara är dt hihi?
Skolan idag var helt okej och flöt på jätte snabbt, och vi fick tillbaks vårat spanska prov och vårat no prov och resultatet blev, spanskan: 54/60 fick mvg om det hade varit i åttan då .. no: 25,5/31 och jag var ganska nöjd med båda eftersom jag nästan inte pluggat någonting!
Nu så har jag ätit lite av min goda kladdkaka som jag bakade igår, och om en stund så ska jag på träning.
pusss


image9
 
 - bäst

albin & tess, means forever

image10
we so in love lalalalaaa and i just can't get enough of
your love <3

lalalalaa

haha nu ska jag berätta en sak som är jätte konstigt, jag skulle cyckla till maxi för att köpa den dära saken till mamma och vet ni vilka som kom precis när jag skulle parkera min cyckel? inga mindre än janette & hanna, haha så himmla otippat att träffa just dom där på maxi? haha, aja iaf sen när jag träffat dom så gick jag ju så klart med dom för hanna skulle köpa sin avslutnings klänning på en butik där inne, sen gick vi in på parelle för att jag skulle fixa den dära saken till mamma, så jag köpte den sen så gick vi in på lindex för janette skulle köpa en glitter eyeliner där så hon köpte det!  Sen så cycklade vi hemmåt, och på vägen hem så frågade dom om jag ville vara med dom och baka bullar och jag sa självklart ja hihi, men vi bakade aldrig bullar sen utan vi köpte olika sorters kakor istället, sen så gick vi hem till janette och hade väldigt kul, hanna och jag åt sen hos janette och sen när vi ätit tog vi chips och cider och satte oss och kollade på step up som var på tv! Vi hade väldigt mycket damp idag, asså jag svär ingen kan ha så mycket damp än oss? och när vi hade som dampigast så plingade det på dörren och då vågade janette inte öppna lr ja inte vi heller då så vi frågade vem det var där men ingen svarade, då skrek jag att "jag satt på toa" haha, och hanna skrek "jag sitter och skiter" haha, dom fortsatte att plinga på och vi trodde typ det var inbrottstjuvar (fråga oss inte varför) .. men sen tillslut vågade vi öppna och gissa som stog där, jo mattias patric och george haha .. fyfan vad pinsamt vi tyckte det var! men sen så gick dom för dom fick inte komma in för janette hade så stökigt på sitt rum bland annat, resten av kvällen så var jag med dom tills nu då!
Nu gör jag ingentingen, pratade nyss med älsklingen, oh vad jag saknar han, föresten ska jag snart se på pussycat dolls!      hade så bra :D

2008-05-28

Nu ska jag iväg och köpa en sak till mamma på parelle lr vad det heter, där vid maxi ligger det iaf, det blir
som en försenad morsdagspresent för vi hann inte köpa någon till henne i söndags tyvär, men det gör ju
inget för hon får ju den nu hihi!
Om ni undrar vad det är hon ska få så är det en brun utan sol, som kostar 500 .. shit asså, jag fattar inte varför
hon ska ha sån dyr, men hon har haft den innan men nu är den slut så hon ville ha en sån, asså jag köper inte
hela själv utan jag kevin och pappa betalar lite var annars skulle jag nästan vara fattig haha.
Föresten så har jag bakat kladdkaka idag, den blev inte så jätte bra faktiskt, hade nog inne den för lite i ungnen
så den är helt kladdig, fast det är ju det den ska vara haha? aja nu måste jag cyckla till maxi .. puss på er

dagen outfit:

en vit tröja med någonting på från Bikbok (sebild)
svarta shorts från JC
svarta strumpbyxor från lindex
underkläder


image6

sjukling ..

hej, det blev ingen skola för mig idag då! mår jätte illa och har nästan spytt, usch vad jag hatar sånt!
iaf nu har jag väldigt tråkigt och ingentingen att göra, bara kollat på tv hela morgonen och sovit framför
tv:n lite också! Nu mår jag inte lika illa men det snurrar fortfarande i huvudet på mig .. en sak till, snart är det faktiskt sommarlov, och fan vad jag ser fram imot sommaren, allt kul som ska hända wihuu! kram

saker som jag ska göra i sommar:

  • vara ledare för fotbollsskolan i nästan en vecka
  • åka på fotbollscup i halmstad
  • åka till kreta med janette
  • åka till liseberg med janette (kanske)
  • följa med annie till gotland med deras husbil (kanske)
  • bada en massa
  • träffa underbara kompisar
  • och en massa andra saker
- du kommer alltid att vara den personen som har störst plats i mitt hjärta

image3 image5 image4

åh vilken härlig dag

Tjena på er, ja som ni ser så har jag skaffat blogg och jag fattar verkligen ingentingen speciellt inte hur man får en egen design som jag jätte gärna skulle vilja ha, så om någon av er har lust att hjälpa mig så kan ni ju alltid adda min msn [email protected] och försöka förklara lite för lilla mig?

Dagen i dag har varit jätte skön, det började med att vi hade sovmorgon till klockan tjugo i tio, jag steg väl upp klockan kvart över åtta eller något sånt sen, började fixa mig och åt frukost, sen ungefär klockan fem i halv tio så kom annie till mig och vi cycklade till skolan.
Första lektionen var spanska och det gick helt okej, vi fick tyvär inte tillbaka våra spanska prov som vi gjorde förra veckan men vi ska få dom imån eller på torsdag, iaf sen efter det så hade vi no och vi labbade denna gången med som förra fast det var inte så speciellt kul? vi skulle göra någontingen med proteiner, sen var det lunch och det blev panerad fisk med potatis inte så gott men det gick väl att äta ändån, nu kommer jag till det bästa på hela skoldagen och det var att vi kollade på film hela eftermiddagen, först så kollade vi klart på "Tsotsi" på no:n, och sen kollade vi på "American pie - beta house" plus att vi gick glass av snälla stefan hihi, det gör vi tummenupp för!
Sen var dagen slut och nu ska jag ta något och äta sen klockan kvart i 6 så ska jag spela match med blaget, önska oss lycka till ..
take care

        dagens outfit:

- mörkblåa jeans från replay
- en grå tjocktröja med korta
puffarmar och söta knappar från hm
- ett vitt linne från only
- en vit sjal med silvriga ränder från hm
- vita skor med en liten silverrand och knapp
  från arnolds


image6

RSS 2.0