Grey's anatomy

Någon mer än jag som just såg klart på premiären av nya säsongen av Grey's Anatomy? Det är säkert fler än jag som inte kan fatta att George o'malleyär död? det bara kom sådär helt plötsligt. Jag satt och väntade från början till slut att han bara skulle komma där och gå, att han levde. Eller hur känns det inte som om han är död? Åh varför ska alla dö i serier, i hate that :(


Ingen Grey's Anatomy utan George..

So much fun :D

Jag orkar inte blogga idag. Har för kul för att sitta vid datorn. Hörs imån.
Take care

Fashion

Ja, vad tror ni att det blir för mode nu i höst/vinter? här är några saker jag tror det kommer finnas mycket av.


Det har varit mycket paljetter nu denna säsongen
och det tror jag att folk kommer fortsätta med.
Förövrigt tycker jag klänningen är hur snygg som helst


Butikerna har börjat lite med det, grafiska
mönstret "houndstooth" kommer nog finnas
på många nu i höst. Själv ser jag tantig ut
i det, men på vissa är det fint.


Viol och lila kommer vara en populär färg
i höst. Snyggt om man bär svarta accessoarer
till.


(kunde inte hitta bättre bild)
Jag läste också att i höst kommer trenden
vara lite "porrig" om man säger så. Bunny-öron,
latex, lårhöga stövlar och en massa skinn. Vilka
kommer då våga sig på denna trenden det är
frågan? själv

Förövrigt tror jag det kommer vara mycket "lager på lager" nu också. Själv tycker
jag det är riktigt snyggt. Den höga knuten mitt på huvudet och dom runda glasögonen
ja, den lite "töntiga stilen" kommer ha bytts ut mot en mer klassisk stil full med kavajer,
slipsar, och flugor i höstens alla färger.

DONE

Så, nu har jag minst skrivit 15 hela a fyra sidor i mitt so block tills provet imån. Har verkligen skrivkramp nu och min nacke..ja den ska vi inte ens tala om, fy. Som tur är har man ju superbra musik man kan ha på medans man pluggar, tur att jag är en som som kan koncentrera sig på pluggandet fast det är musik på. Hur är ni? kan ni koncentrera er på pluggandet med musik på?

This is how i feel about so right now..

Haha! Minerna är väldigt söta, jag vet.

Estudio

Ska gå och fördjupa mig i mina so-böcker, hörs om en stund! ♥

WTF?

Var det bara jag eller blev ni också förvånade när man fick reda på att det bara är två som går vidare från dagens kval?..Åh, jag hoppas verkligen Eddie och Jon går vidare i Idol. Ska jag vara ärlig är idolerna faktiskt sämre än dom som var förr i tiden, kan det bero på juryn kanske?

Jag var på möte med fotbollen förut och vi pratade lite om London också sånt. Längtar som f*an nu asså..hihi, usch vad kul det ska bli =) Nu måste jag plugga lite so innan idol börjar sen igen.


Justin Bieber

Ni vet den dära killen Justin som sjöng Chris Browns låt "With you"? Han har kommit med en egen låt. Som finns på spotify. Den heter One time och även fast han inte är så gammal tycker jag den är väldigt bra.


Eller vad tycker ni? =)

Don't wanna be lonely anymore

Nu är det ganska ensamt här hemma. Annie och Wanissa gick nyss efter att vi sätt på långa filmen Sex and the City, bra var den iallfall. Sen åkte min storebror nyss iväg till Lumpen igen. Så nu är det bara jag mamma, pappa och moi.

Vill verkligen inte till skolan imån..jag orkar inte med so prov på onsdag..jag vill ha helg IGEN!
Som jag sa känner jag mig ensam nu för tiden, känner inte ni också det ibland? att det är något som saknas, maybe it's love that's missing?



Tur det att jag har vänner som fyller upp den tomheten.
Love you guys

Kom nyss hem..

ifrån konfirmations återträffen. Trodde det skulle bli riktigt boring, men när man blir bjuden gratis på kina mat kan det ju inte vara fel? det ända som var lite segt var att sitta i kyrkan i en timme på gudstjänst, usch. Påminner mig om när vi gjorde det nästan varje söndag 20 gånger förra vintern och våren, fyfan säger jag bara.

Förresten har ni börjat kolla på alla serier som börjat komma ut nu? One tree hill säsong 7, 90210 säsong 2 och Gossip girl säsong 3? Jag har kollat på oth och 90210 än så länge, inte gossip girl eftersom jag inte sätt klart säsong 2.


One tree hill cast


90210 cast


Gossip Girl cast

Goodnight

Nu ska jag sova. Sängen nästan kallar på mig hihi..älskar verkligen att sova.
Godnatt, vi hörs imån!


en trött men glad tess

Väskan

Har precis kollat klart på Änglar och Demoner. Bra film tycker jag allt, hela tiden spänning och Tom Hanks är ju en sån bra skådespelare. Jag ska snart gå och lägga mig eftersom vi har återträff imån med konfirmationen och då ska vi samlas klockan 11.00, hur ska jag orka upp?

Vet ni? jag kikade in på mysigt.devote och såg att hon nyligen varit i London och hittat en nästan lika dan Alexander Wang väska fast mycket billigare på Zara, how great is that? (dock var nitarna i silver, men det är nästan snyggar än guld) Om jag hittar en sån i London, då ska jag ha den.


Bild lånad ifrån mysigt.devote.se

Dance dance dance.

Dansar och hoppar just nu runt här i mitt rum. Med bra låtar som spelar i högtalarna kan man inte göra annat än hänga med. I love dancing.


Nicklas the nerd. Sjukt bra dansare


Jag älskar hur han rör sig till det dom sjunger om. Han gör lixsom teater
av det också =)

I'm back on track!

Juste, jag är tillbaks. Och nu är det på riktigt. Kommer skärpa mig nu med uppdateringen och jag kommer försöka uppdatera med många roliga inlägg per dag =) Bra va?

Tänkte börja med att säga att jag köpte en nya jacka idag. En vinter jacka, jag är ute i god tid förstår ni. En röd jätte snygg är det iallfall, så tack mamma och pappa. Annars handlade jag inget mer utan jag väntar tills London som är om 22 dagar, är så sjukt peppad på att åka nu.


Kolla vad snygg Mary-Kates Alexander Wang väska är. Åh jag dör
så snygg den är.


=))

Förlåt förlåt och åter förlåt. Har inte riktigt haft tid att blogga dom senaste dagarna pågrund av mycket läxor och sånt. Hade ju No prov idag som jag pluggat till, som tur är tror jag det gick ganska bra, det kändes iallfall som det =) Nu väntar jag på Lovisa som kommer om vilken minut som helst..sen ska vi göra pannkakor innan vi cyklar till dansen.
Ikväll blir det bara chill med Lovisa, skönt det också.


Hihi

Känner att jag inte är så bra på att blogga nu för tiden, men jag lovar, jag ska skärpa mig.
Har kikat runt lite nu på både Dessie och Paows bloggar och ska jag vara ärlig hoppas jag att deras vänskap håller, jag tycker verkligen dom passar ihop och att deras vänskap är äkta, för man vet ju att inte varken Dessie eller Paow blir vän med den andra för att få mer läsare, eftersom båda har väldigt många.
Nu ska jag äta något, sen sticker jag upp till Annie där även Hanna är. Vi ska begrava oss i noböckerna som Hanna sa..kanske blir det kladdkaka på köpet? ;)


Paow och Dessie

Har ni hört att Paow och Dessie äntligen blivit vänner ingen? Egentligen var det bara frågan när men att det skulle ske just nu trodde jag verkligen inte. Jag hade precis börjat gilla deras storbråk. Men vi får väl se hur länge deras vänskap håller denna gången, hur länge tror ni? en vecka? en måndag?..ett år?


Enough

Just det! Jag har fått nog av no, har pluggat som en galing nu ihopp om att jag ska fixa provet på FREDAG! Vet inte hur det ska gå, får hoppas att jag har turen med mig.
Förresten älskar jag Mariah Careys nya skiva "Memoirs of an imperfect angel", råder er att lyssna. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igen lite i Noboken..JIPPIE


haha crazy old picture

090923

Äntligen hemma ifrån skolan. Gillar verkligen inte onsdagar. Speciellt inte denna eftersom jag måste plugga och träna. Får verkligen inte skippa fotbollsträningen idag, det var mer än en vecka sen jag tränade fotboll eftersom jag varit sjuk och så..
Egentligen ska jag ju inte sitta här vid datorn nu men hittade några bra låtar jag tänkte tipsa er om =)

Mario - Thinkin' about you
Alicia Keys - Doesn't mean anything
Sean Kingston - Face drop

WE <3 MCFLURRYDAIMCHOKLADSÅS

Hej! =) hur mår ni? jag mår toppen. Min förskyldning håller äntligen på att försvinna och jag är på bra humör. Ska snart äta lite sen in till stan med Janette. ikväll är det plugg och idol som gäller.
Jaha, vad tyckte ni om min hissa och dissa lista? haha..får väl se hur det blir med den i fortsättningen.

(Inlägget skulle publicera tidigare på dagen)


detta är en sne och konstig bild. För er som ville veta!

Tess hissar och dissar.



Musik
. Ja det måste verkligen vara min absolut första "hissasak" här på listan. Vem älskar lixsom inte musik? Det kanske inte verkar så logiskt för er men musiken har faktiskt hjälpt mig här i livet. Som när du har en dålig dag och allt bara är fel, då sätter du på din favorit låt och ibland kan det faktiskt kännas bättre. Texterna i musiken kanske beskriver exakt hur du har det, och då får du någon slags medkänsla. GO MUSIC!


Min plast morfar.
Ja, han är verkligen den bästa plast morfarn man kan ha. Han har sagt till mig och mina kusiner om och om igen, om det är något vi behöver eller undrar över ska vi bara komma till honom. Vad det än är vi ber, pengar, någon som lyssnar, så ställer han alltid upp. Helt underbar

Dans. Det är farligt så mycket jag älskar det. Det går inte en dag utan att jag sätter på lite bra musik och bara börjar dansa till rytmen. Dans är verkligen en viktig del av mig, och på dansgolvet kan jag alltid vara mig själv och som man säger..dans är språket alla talar.



Kissie.
Okej visst jag läser hennes blogg, och ja jag vet att hon inte är så som hon är på bloggen i verkligheten. Men jag tycker hon bara är för patetisk, varför trycka ner människor som har rött hår och unga mammor? bara för att man inte har blondt (nästan vitt) hår och rosa läppar så är man inte lika bra? inte lika snygg? pffff.. Så ytlig hon är. Och förresten varför vill man att 80 % av sina besökare ska hata än?

Facebook mail. Något jag stör mig riktigt mycket är att en gång i minuten kommer det ju mail ifrån Facebook. Om man  t.ex. tryckt "gilla" på en sak så måste det komma mail om alla som har "gillat" och kommenterat det också? onödigt

Spotify reklamen. Vem orkar skaffa spotify premium? snälla snälla..ta bort reklamen och låt oss njuta av musiken istället :(

 

Heavy Metal och Hard Metal. AJJJJJJJJJJJ! Min öron, snälla är detta verkligen musik?  


Kurr kurr

Ah! Min mage kurrar som bara den. Måste laga lite frukost nu innan jag börjar fixa mig.
Hur skönt som helst att ha sovmorgon till fem över tolv. Man kan ta lugnt sitta och äta
frukost vid tv:n, fixa sig i god tackt. I LOVE IT. Nej nu ska jag laga frukost, ville bara säga
hej nu på morgonen =)

Information

Ni vet att jag lovade er att jag skulle lägga ut ett inlägg där jag hissar och dissar?
men nu är det så att kompisen som skulle fixa bilderna inte hinner göra det idag
utan hon ska fixa det imån. Så ni får stå ut lite längre tyvärr, men imån LOVAR jag
att det kommer. =)

Yeye

Fabolous ft The dream - Throw it in the bag


WE lovin' it


Janettes och min favorit på McDonalds. Men då ska det självklart vara McDonalds varma
choklad och kola sås. Åh, imån vet du vad som gäller Janette? DONKEN DONKEN DONKEN

It's suck beeing sick.

Yes i does. Men jag är faktiskt redan på bättringsvägar. Kanske är det för att jag mest tagit det lugnt idag, kollar på film, duschat sen ätit lite. Funderar på att baka något nu, är så grymt sugen på kladdkaka.
Har gjort klart min hissa och dissa lista men min kompis håller på att göra bilderna till mig, och det ska bli klart ikväll så då kommer det ut :)


Godmorgon

Vaknade för en stund sen och sitter nu i soffan med en filt runt om mig och kollar på "The boat that rocked". Ska väl ta och äta lite frukost snart, och sen hoppa in i duschen innan jag gör något annat. Som jag sa i det sista inlägget igår så ska jag göra en hissa och dissa lista. Haha, vet inte riktigt om det är min grejj men man kan väl försöka? =) Hållutkik.


Kolla vilken söt bild jag hittade ifrån när jag fyllde 11 år.
Johanna, Janette jag och Annie. Små och söta :)

No more pain


"Another lesson learned, better know your
friends or else you will get burned.."


Usch mår skit just nu. Tur som f*an att det inte är någon skola imån, så att jag
kan återhämta mig lite och bli frisk. Förresten vill Mamma att vi ska flytta ner till
lägenheten under oss, som nu är ledig. Och jag vet inte om jag vill det eller inte?
gillar faktiskt den vi bor i nu.

Förresten, för lite omväxling..tycker ni jag ska köra med en hissa och dissa imån?
haha, vi får väl se hur det kommer se ut.

Movietime

Nu har jag precis kollat klart på Terminator Salvation. Tycker inte den var så bra, det var för mycket vapen och robotar för att jag skulle gilla den. Jag älskar ju romantiska, skräck och dans filmer.
Så jag skulle inte säga att jag tipsar er om filmen.



..Till något annat som jag faktiskt borde påminna/berätta är att One Tree Hill säsong 7 äntligen satt igång. Såg första avsnittet här om dan, and i fell in love. Absolut min favorit serie, men det kommer ändå inte vara samma sak utan Peyton och Lucas. Men istället har ju det tillkommit två nya skådespelare, Clay som spelar Nathan's agent och Quinn som spelar Haley's syster.


Clay (Robert Buckley)                   Quinn (Shantel VanSanten)


derby

Någon mer än jag som kollar på derbyt Manchester Untied - Manchester City? Vilka ska vinna tycker ni? själv vet jag inte vilka jag hejar på, tycker mest synd om dom som förlorar..men det är jag de.

Min gulliga farmor är här nu på middag och vi ska snart äta glass med hallon, mums. Annars..så mår jag inte alls bra, fryser, snuvig och har ont i halsen. Toppen. Tur att vi är lediga imån ifrån skolan, men det blir ju ändå att plugga hela dagen.


Mr Houston

Marques Houston new album.


01. I love her (ft. Jim Jones)
02. Body
03. How i do
04. Express Lane
05. Case of you
06. Stranger
07. Say my name
08. Letter
09. Sexy young girl
10. Date
11. Beautiful woman
12. Sunset
13. Restaurant
14. Excited
15. Tonight


Janette's place

Hej! Säger en trött och halvsjuk Tess. Hur mår ni? förmodligen bättre än vad jag gör.
Gårdagen blev inte så lyckad, den började hos Karin och slutade hos Janette seeeeeent på kvällen. Men nu har vi sovit ganska länge och ätit frukost. Ska väl sticka hem om ett tag, om jag orkar. Snygg Ewelina/Barbien är också här. Men just nu är dom ute och "värmer" sig lite..hehe! Vi hörs senare =)




JANETTE FYLLER 15 IDAG!!!!

YES! IT'S MY HONEYS BIRTHDAY TODAY. HAPPY BIRTHDAY, I LOVE YOU.

Just nu är jag faktiskt hos Janette. Hon fixar sig för vi ska snart in till stan och kolla lite. Wanissa och Annie var här nyss men nu har dom gått. Men det blir ju att träffa dom ikväll sen också, för då är det fest hos Karin! Fan vad kul. Hoppas det blir lyckat, men det är klart det blir :) Frågan är bara vad man ska ha på sig? hehe..


Hey guys

A big excuse for not updating my blog. Yes! Är ledsen, men har inte riktigt velat/kunnat
ängna tid åt min vän datorn idag. Jag kom hem kvart över fyra sen åkte mamma,
pappa och jag direkt till mormor i Vita Sand där även Lovisa, Filippa och Towe var.
Vi hade blivit bjudna på god middag så jag ville spendera tid med dom. När jag kom
hem var det bara att sätta sig med svenska läxan och sen kolla på idol (vilket jag vägrade
att missa, love it) ..Men nu är jag helt ledig och snart, om några timmar är det dags för fredagsmys! Åh vad jag längtat =)

Just nu lyssnar jag på Marc Cohn - Walking in Memphis.
Bra låt.



Homeworks

Åh. Nu får det vara nog, har pluggat nästan hela kvällen nu. Var ju tvungen att skippa träningen pga att jag hade så mycket läxor. Får lite skuldkänslor nu efteråt, mår dåligt om jag skippar tränigarna faktiskt.
Vi har någon j*vla bild läxa som handlar om konst och det är en massa svåra ord man ska kunna till imån och jag fick reda på det idag, toppen tess..verkligen!
..Ska försöka kämpa vidare lite innan jag går och lägger mig. Som tröst åt jag lite popcorn idag, me love it, just ask my friends ;)

Det är sjukt, jag är helt beroende av den låten jag la upp igår: Jason Derulo - Watcha say. Hur sjukt j*vla bra är den inte?


Saken blir ju inte bättre när jag just kom på att vi har no prov nästa
vecka, great.



Ska hinna massor..

..idag, nu, ikväll. Först och främst måste jag plugga. Har tre läxor tills imorgon och en av dom är jätte jobbig med massa svåra ord. Sen måste jag hinna gå på träningen som är ikväll. Jag måste hinna på mötet som är efter träningen plus att jag måste hinna hem och kolla på idol. Känner att det kommer bli en stressig kväll.

..Nu kallar engelskaläxan på mig

'
Kunde äntligen ha min nya jacka idag, TOPPEN!

Bra låtar




1. Jason Derulo - Watcha say
Sjukt bra låt och jag kan svära på att jag har hört den innan i någon film
eller tv serie. Kan det ha varit i O.C? jag vet inte..
2. Leona Lewis - Happy
Det är samma sak med denna låten också, vart har jag hört den förut? åh,
jag blir galen. Bra är den iallafall.


Idol och Choklad

Har precis kollat klart på Idol och ätit lite choklad som pappa gav mig. Snällis.
Det var faktiskt ganska bra idag på idol, förutom vissa personer som han som sjöng så j*vla högt innan han skulle in och sjunga? han trodde ju verkligen att han var bra..tyckte det var så pinsamt att jag satt och höll för öronen hehe, sån är jag.
Nu ska jag ta och göra lite "mat" och kolla på ett avsnitt av One tree hill. Förresten, snart börjar ju säsong 7, shit vad jag längtar (eller det har väl inte börjat än? hehe). Hoppas på lite värme imån så jag kan ha min nya jacka imån på morgnen, har längtat efter ha den =)


This is how things used to be

This it what I LOVE



Friidrottsdag!

Yes. Det är vad vi haft idag. Det var både kul och lite mindre kul..Jag var faktiskt med i alla grenar utom en, som jag egenligen skulle varit med i men det hände en sak. Men annars har det väl gått bra. Lite kallt bara.
Nu ska jag bara platta mitt hår och sedan vänta på att Janette ska ringa mig. Sen ska vi träffas. PUSS!


Jag hoppar längdhopp. Haha!


Hannis hoppar också.

Något stort inuti.


Ju fler steg vi tar, desto fler leder oss bort ifrån varandra,
oändligheten blir bara större och större, hålet mellan oss är inte längre ett hål,
det är något större, något farligare.
Tiden har tillslut hunnit ikapp oss,
det som inte fick hända har faktiskt hänt.
Två personer som varit lika nära varandra som handen
i en varm vante har slitits ifrån varandra.
Detta kanske låter logiskt för oss två, men knäppt,
nästan idiotiskt för någon annan främmande människa.

Om vi skulle gå tillbaks i tiden, då allt var som vanligt.
Två personer, som alltid kommer vara dom dära två personerna existerade.
Det är som om vi tappat något på vägen som vi snart måste leta upp,
som om ett av batterierna börjat sluta fungera och att vi snart är ur funktion.
Jag var din hjälte och du var min.
Procenten för att det skulle sluta såhär var mindre än dom andra,
men det omöjliga hände.
Vem kommer nu torka mina tårar när det är du som sårat mig?
vem kommer nu sitta på andra sidan gungbrädan när inte du finns där längre?
många säger att jag kommer falla, att jag inte kommer orka ta mig upp.
Men samtidigt som du sårat mig lärde du mig också att vara stark,
för samtidigt som jag älskade dig då..älskar jag dig förevigt.

LONDON!

Åh, har skit ont i magen..mens verk förstås. Usch! Jag som ska iväg och träna snart, fast det är ju faktiskt bra att träna när man har det. Är så jävla uppspelt över att vi snart ska till London med fotbollslaget. Okej..inte snart utan om en månad ungefär hehe, men jag längtar som bara den. Jag har faktiskt aldrig varit i London så det ska bli jätte kul och spännande att åka dit.
Vi ska ju kolla på en fotbollsmatch där nere. Jag tror det var Fullham (det lag som David Elm gått till. Fast han kommer säkert inte få spela)  mot Hull. Blir säkert kul.


Kanye West på WMA.

Pinsam och väldigt respektlös kan man beskriva Kanye West's beteende på Video music awards som visades igår kväll/natt.
När Taylor Swift vann titlen för "bästa kvinnliga videon" och skulle precis tacka alla så kom plötsligt Kanye West upp på scenen och skriker ut att Beyonce hade den bästa kvinnliga videon. Kanye blev efter detta inte bara utbuad av publiken utan också tvungen att lämna prisutdelningen. Tycker detta var rätt av dom att skicka iväg honom..vem trodde artister höll på såhär? och framförallt Kanye.


Spola fram så kommer det sen.

I hate sundays

Nu har jag precis kollat på ett avsnitt ifrån nya säsongen av Top Model. Matchen idag gick så jävla dåligt..jag fattar inte vad det är med oss ibland? och dessa människor som spelade (i det andra laget menar jag ju så klart) var stora som kossor, usch dom borde stannat ute på landet där dom hör hemma.

Ja som ni kan höra är jag inte på humör, men här kommer en bilder ifrån i fredags då det var Vallen.


(har tuggummi i munnen, haha. Skit ful på mig, men dom andra
är snygga)


Cocoo.se

Black and silver

____________________________________________________________________________________________________

White and gold


Vad är detta för väder?

Ja, det regnar och blåser hela tiden? och jag som ska spela match idag, kul..väldigt kul. Sen sitter jag även här och nyser och det gör ju inte saken bättre, det är konstigt för jag är bara förskyld på morgonen och inte sen på dagen?. Mamma tror att jag är allergisk mot något och isåfall är det mitt sköna duntäcke!


Nu är det lördagsmys

Äntligen lördag. Så sjukt skönt (glömde säga förlåt att jag inte uppdaterat på länge..). Var ju på Vallen igår och dansade loss, har inte dansat så på skit länge så det var skönt att få släppa loss, haha. Men annars var det tråkigt för det var inte så mycket folk, men det blir vad man gör det till, right?
Nu ikväll vet jag inte om jag ska stanna hemma och mysa eller ut och festa? är sjukt sugen på att festa men jag är också jätte trött och har ont i huvudet..åh, dagens ilandsproblem.

Jag var på stan idag med mamma, mormor, Lovisa, Filippa och Towe. Mormor skulle bjuda oss på lunch och vi åt på goda Zorbas. Jag köpte en jacka på stan och en tshirt med tryck på, ni ska få se bilder på det =)



Igår såg man ut så. Not so good picture


..och detta köpte jag idag.
Jackan är ifrån Vila och tshirten är ifrån MQ

Movie movie.

Måste först och främst be om ursäkt för att jag inte uppdaterat så mycket nu på sistånde, men ärligt talat så har jag inte varit så sugen. Har varit ganska trött efter alla långa, och då menar jag LÅNGA skoldagar. Skönt att det snart är helg.

Idag blev det en tur in till stan med Hanna. Vi fikade och kollade runt lite. Det fanns ju mycket man ville ha men jag köpte faktiskt inget. Ska snart kolla på filmen "He's jus not that into you" sen lite senare blir det idol. Grymt kul att det börjar nu igen, lixsom såg ni igår? dom två killarna? fyfan vad jag skrattade haha.



That's so good


That's bad

Eller hur är det dåligt av mig att jag inte lagt upp så mycket musik tips, men vet ni vad? Nu kommer massa bra nya låtar som ni ska få njuta av!

Akon - She's so fine
Akon - Troublemaker
Akon ft Billy Blue - Story of my life
Fabolous ft The Dream - Put it in the bag
Tiffany Evans ft Ciara - Promise ring
Sterling Simms ft The Dream & Jadakiss - All i need
The Dream - I love your girl
LL Cool J. Feat The Dream - Baby
The Deam ft Kanye West - Walking on the moon
Ne-Yo - It just aint right
Ne-Yo - Don't worry me now
Chris Brown - Love rocket
Chris Brown - Hallow

(Mycket "The Dream låtar"..)

Gäsp..

Sitter här och gäspar. Är helt sjukt trött efter skoldagen. Vi var på någon konstig dansföreställning idag som var hur tråkigt som helst, och det gjorde ju bara en ännu tröttare. Och imån är det skoljoggen plus skolfoto..åh, jobbiga dag.

Nu ska jag titta på tv eller något. Har inget att skriva om, hörs senare.

You..and me


Aj aj aj..f*an vad det svider. Har precis smörjt in min nacke med linement och det är verkligen jätte starkt. Har alltid ont i min nacke, jag tror det kan beror lite på dansen tyvärr. Ibland kan jag ha så ont att jag vill sticka in en kniv i min nacka och bara ta ut det onda, haha jag låter som en emo men som alla vet skulle jag aldrig göra det.

Åh, vet ni vad som böjar imån? jo idol. Wihu, har längtat. Ärligt talat, det bästa är när dom har auditions för det brukar komma så många tondöva personer och det är hur kul som helst att sitta där och kolla på när dom skämmer ut sig, håller ni inte med?.


Sommras.



Home

Hallå! Kom nyss hem ifrån skolan. Både uttråkat och roligt, med roligt menar jag ju så klart alla personer och med uttråkat..ja allt annat i skolan. Nu är jag skit hungrig men vi har inget jag är sugen på hemma..så får se vad det blir. Ikväll blir det förhoppningsvis fotbollsträning, det beror på hur det är med min fot, har ganska ont i den.

Alla vet ju att Lady Gaga är lite speciell när det gäller kläder. Men dessa tre outfit's var ju bara för mycket, vad har hon satt på sig egentligen?





Kom nyss hem..

ifrån fotbolls matchen imot något lag jag inte kommer ihåg namnet på. Vi förlorade, och spelade med en man mindre eftersom en blev utvisad. Plus att en i vårt lag svimmade sen på slutet..fyfan vilken sjuk match säger jag bara. Vill helst glömma den nu, och vet ni hur jag gör det? äter mat, yummie, är faktiskt hungrig nu.

Imån börjar skolan igen, segt enligt mig.

Outfit

Igen speciell outfit idag eftersom jag ska spela fotboll sen. Bara tog på mig något :)


Tröja ifrån hm
Jeans ifrån Dbrand
Nit Armband ifrån lindex


Just because i'm losing, doesn't mean i'm lost

Nu är jag så j*vla förbannad på mina föräldrar. Smällde nyss igen två dörrar så hårt jag kunde..fan vad jag är sur nu, dom tror att dom har rätt att vara arg på mig, men det är jag som egentligen ska vara arg på dom.

Blir fotboll idag iallfall, så får hoppa över dansen idag. Hade gärna dansat istället för att för att spela fotboll..det börjar bli så tråkigt med fotboll. Som det ser ut nu, ska jag verkligen sluta i fotbollen när säsongen är slut. Som ni ser är jag inte på humör just nu, får se om det blir bättre sen.


Just let me disappear for a moment

Man måste inte alltid vara söt.

*Gäsp*...åh nu måste jag verkligen lägga mig i sängen och sova, är skit trött. Imån ska jag spela match, eller dansa..eller båda. Får se vilket det blir. Vill ju göra båda sakerna, men det går ju tyvärr inte. Nej nu säger jag Godnatt folket..Godnatt :)


Haha, som sagt.. man måste inte alltid vara söt =)

Pussas kan man göra.

Så var det paus i Sverige matchen. Ja, jag sitter faktiskt och kollar på den, och ja Sverige leder faktiskt med 1-0. Och vet ni vad jag mer gör? lyssnar på Cassie ft The Dream - keep on lovin me. Nej nu ska jag ta mina cheez ballz och sätta mig vid tv:n. PUSS



Två Outfits.

Vet att jag är dålig på att lägga ut outfits, men det är bara för att jag har världens sämsta kamera. Måste verkligen köpa en ny, och det ska jag. Då lovar jag att det kommer mer outfits bilder.





Jeansshorta ifrån Zara
Linne ifrån Mq
Lacktights ifrån Nelly
Accecoarer ifrån Lindex, Pandóra, Aima (klockan är ifrån ett ställe i Stockholm)



Kofta ifrån BikBok


Ber så hemskt myket..

..ursäkt för att jag inte uppdaterat på länge. Har städat mitt rum hela dagen så jag har inte haft tid (har behövt städa rummet sen 3 veckor tillbaks, det såg ut som ett bombnedslag hehe). Så det är de jag har gjort idag.
Ikväll så ska jag nog träffa några sen får vi se vad som händer. Något kul är det ju allitd.

Förresten blev det ingen myskväll igår för mig och Janette, det blev mer som en tjej kväll. Jag, Janette, Annie, Wanissa, Ewelina, Emelie och Bella träffades. Kvällen slutade inte som vissa ville.. Just nu spelas "Every Body Hurts" på radion.. kanske beskriver den sista delen av kvällen. Men jag hoppas allt löst sig nu.


Jag, Ewelina, Wanissa, och Annie. Haha! I love you guys

Mys kväll

Kom nyss hem ifrån dansen. Det var kul som vanligt, och på söndag blir det dans igen fast då med Louis.
Ikväll är det egentligen fest, men jag tror att jag skippar den så istället ska jag och Janette bara kolla film och mysa i soffan med godis..mysigt va?


Nu kom pappa in och sa att det var mat..även fast jag inte är hungrig får jag väl ta och äta. Vi hörs sen! Puss

Speeachless, that's how you make me feel

Wihu! Fick nyss reda på att det är högstadie vallen nästa fredag, alltså den 11:e. Så underbart kul. Har längtat skit mycket efter någonstans där man kan träffa folk, dansa och höra på bra musik. Toppen.
Nu ska jag faktiskt borsta tänderna och sen läsa i min Twilight bok, har snart läst ut den (läser den tredje).

Imån ska vi a beachvolley boll i skolan. Vi får hoppas att vädret blir lite bättre, annars vet jag inte hur det kommer gå? hehe..

It's raining out side

Alla är nog negativa för att det ständigt regnar just nu, men jag älskar det. Det är skit mysigt =) fattas bara någon att dela stunden med.
Idag var skolan så j*vla lång, det kändes som om den aldrig skulle ta slut. Skönt att det är fredag imorgon, och fredag innebär dans, jippe. På söndag är det faktiskt också dans, med Louis skulle jag tro.


Allt.


Väskan.´

Två snygga outfits av samma tjej. Grym stil säger jag bara!

Min hals..

..Gör väldigt ont, jag vet inte varför, det rä inte sån halsont utan mer ont som om jag gjort något. Får hoppas det går över snart, har haft det hela dagen. Aja, jag har precis duschat nu efter fotbollskolan.
Och jag måste berätta vad jag såg när jag cyklade till träningen. Ni kommer aldrig kunna gissa vad det var, haha..en dildo, HAHA! Helt random att det låg en dildo vid kanten av vägen? haha, det fick mig att skratta.

Just nu är jag helt besatt av Kevin Michael, han har sån mysig röst och alla hans låtar är bra =)
Om ni har spotify eller något annat, sök på han då så får ni något bra att lyssna på.
Några favoriter:

It don't make any difference (feat. Wyclef Jean)

Ain't got you
We all want the same thing (feat. Akil Dasan)




Be happy


Painted nails

Har precis målat mina naglar fina. Det fick bli glänsande ljusrosa denna gången. Jag hatar när vissa naglar går av, det är fult och jobbigt. Jag måste ha långa naglar annars känner jag mig handikapad haha.

Snackade nyss med min kusin och hennes mamma som plingade på, dom skulle hämta en sak. Längtar tills fredag då vi får ses igen och samtidigt dansa, so much fun..Nu ska jag fortsätta lyssna på David Guetta och hans musik, som jag gör just nu.


Finare i verkligheten

Just nu..

..kollar jag på O.C och har precis ätit kladdkaka. Det kan man vara värd efter en skol dag. Som dessutom inte varit så jobbig, och förresten hade vi inte skolfoto idag utan det är nästa onsdag då det också är skoljoggen, hur jobbigt är inte det? åh..

Nu har jag skit ont i huvudet. Vi hade fotboll sista lektionen och då trillade jag med huvudet först, fråga inte hur för det vet jag knappt själv men jag har skit ont i huvudet och mår lite illa =( får se hur det blir med det.


ME

RSS 2.0