Towe Linnér

Cha biatches! :)
Okej..fråga mig inte vad det dära var. Just nu håller Towe på att kissa på sig så hon sa
"See you later biatch" och stack in på toan. Ja i nödsituationer vet hon inte riktigt hur
hon ska hantera sitt språk.Iallfall, enough with the crazy stuff.
Towe och jag har precis tagit en massa fula bilder..och ja, ni ska få se någon,
en kan ni få sen tycker jag det räcker. Nu kom Towe tillbaks haha!
Hon sa att jag skulle skriva det så ni läsare inte tror att hon sitter på toa i evigheter.
Ha en fortsatt bra Halloween.


Let's get crazy tonight


Halloween!

Nu åker jag hem till Towes familj för en mysig kväll. Ni får ha en bra allhelgonadag ni med.
Läskiga pussar på er. (haha, var bara tvungen)


Happy Halloween everybody!
Look a like


(frågan är om jag kommer våga ha kvar bilden sen..
valde faktiskt den minst läskigaste haha!
)

I(L)MUSIK



Ne-Yo - I never knew i needed

Friday night

Mår fortfarande skit..Det är inte bara förskyldningen och huvudvärken som jag mår dåligt över just nu. Ibland gillar jag inte kvällarna då alla tankar kommer fram.
Jag går och lägger mig, godnatt! <3

Hej sjukling!

Usch! Jag mår inte alls bra..mitt huvud bara värker och jag är förskyld. Tror jag börjar få bihålsinflammation. Att allt det dåliga alltid ska komma på lov och helger, åh.


Fick en snygg tröja idag av mamma och pappa. Thanks!

And mother always told me be careful who you love



If Martin Luther was livin, he wouldnt let this be


Mitt snygga linne jag hade på mig igår.
Ifrån London.

This is what i did.

Åh, jätte mycket förlåt! Jag har inte haft tid och blogga nu när min kusin har varit här, vi har haft allt för roligt.
Jag kom nyss hem ifrån hansacity. Ska jag vara ärlig tycker jag inte alls om det nya modehuset. Kunde dom inte skaffa dit några nya butiker som vi inte har här i Kalmar istället för dom gamla vanliga Ginatricot och MQ? nej, sånt blir jag lite besviken över.
Jag köpte bara ett par nya lacktights mina andra som jag beställde ifrån nelly long time ago, har gått sönder. Förresten behövde jag några nya till palace ikväll. Ja, ska ni gå eller? Jag tror jag och Annie ska gå, vi har inte fått dansaloss på riktigt länge nu..hihi!

Jag och Lovisa såg ju på "This is it" igår. Den var jätte bra, men man märkte att han var jätte smal och att han inte alls hade den kraften som han hade förr i tiden. Men det är ju inte så konstigt när man är 50 år och förbereder sig på 50 konserter. Jag började faktiskt gråta när dom visade bilder på honom när han var liten..haha!


RIP


Therese Johansson Rojo

Jag tycker det är hemskt. Riktigt hemskt, att två personer som tagit en 15-årig flickas liv bara ska få 1 år och 8 månader. Vad har det tagit åt Sverige och domstolen? förstår dom inte att detta är för lite för någon som mördat en person? 4 år är det max man kan få, och tycker ni inte att dom borde fått mer än detta?.Jag kan inte säga att jag förstår hur flickans föräldrar eller vänner känner just nu eftersom jag aldrig varit i den här situationen men jag kan tro att dom som jag tycker det är orättvist, helt enkelt förjävligt. Det är iallfall så jag känner. Föräldrarna till Therese fick en livstid av sorg medans mördarna fick 1 år och 8 månader straff. Det är orättvist, världen är orättvis.

Tonight you go by my rules

Gympan var jobbig och svettig idag! Kanske var det för att jag tog ut all min ilska och gjorde om det till något bra.
Idag har det inte varit någon bra dag, kan väl säga att det var den jobbigste dagen på länge, men vilket som var lite skönt var att jag fick ut iallfall en liten del av det jag inte kunnat säga till någon förut...men ändå var det långt ifrån allt.

Imån kommer det garanterat bli en bättre dag. Lovisa (min kusin) kommer hit och vi ska gå på premiären av Michael Jackson filmen "This is it". Ska bli hur kul som helst, men Lovisa och jag tror att vi kommer börja gråta, haha, är man stora fans är man ;)


Jag Lovisa Towe
(på midsommarafton i sommras, okej vi var koncentrerade haha.
Förresten så vann jag hihi!)

I and love and you

Jag har nog aldrig lipat såhär mycket på länge till ett One tree hill avsnitt. Det var det sorligaste och lyckligaste på länge, så himla fint. Det är konstigt att man kan skapa en sånhär bra serie. Ni som inte kollar på det, shit vad mycket ni missar.






Något jag aldrig ätit

Provet gick helt okej. Får bara hoppas det går bättre än vad det kändes som..kanske är för att jag pluggat i sista minuten? eller för att jag verkligen inte kan plugga på lov? något måste det vara nu.

Nu pep mikron. Jag ska äta något jag aldrig ätit förut medans jag kollar på det nya One tree hill avsnittet. Jag ska faktiskt äta fylldpasta, låter inte gott? Men men, vi får se!

Har precis..

..kommit upp ifrån ett skönt bad. Efter en promenad med mamma tände jag några ljus, satte på The Script i cdspelaren och la mig i ett bad. Hur skönt som helst, jag kan känna att det verkligen behövs såna stunder nuförtiden. Annars har min dag bestått utav att plugga. Visst är det konstigt? att jag pluggar på höstlovet..för mig känns det konstigt iallfall.



You made this


"cause when a heart breaks it never breaks even"

Rainy sunday

Tjena! Har nyss kommit ur duschen. Riktigt svettigt var det idag på gympan, men riktigt kul och jag tyckte det behövdes efter en slappdag. Imån tror jag att jag ska in till stan en sväng, måste lämna in min nya mössa mot en ny, märkte att den var sönder när jag precis hade köpt den..surt. Sen måste jag även plugga, konstigt va? jag ska faktiskt göra so-prov på tisdag, men det är för att jag inte gjorde det i fredags för jag varit borta så då valde jag att göra det nu istället.


"Feliz navidad, feliznavidad.......I WANNA WISH YOU A MERRY CHRISTMAS
I WANNA WISH YOU A MERRY CHRISTMAS I WANNA WISH YOU A MERRY
CHRISTMAS FROM THE BOTTOM OF MY HEART" haha.. i love it.

Duktig bloggfixare?

Gud vad skönt att man får sova längre nu när man ställt om klockan, ni har väl inte glömt det? Mindre skönt är att jag har ont i halsen och måste städa (enligt mamma). Själv vill jag bara dansa och lyssna på Michael Jackson, yes!

Förresten, är det någon av er som är duktig på att fixa bloggar, för jag har tröttnat på mina gamla header och om någon snäll person där ute skulle tänka sig att fixa en åt mig skulle jag bli jätte glad, hör av er =)





Like always those days

Att varenda dag ska vara såhär. Jag klara det f*n inte mer.
Godnatt

It's ANNIE TIME!

Konserten var skit bra. Alla var hur duktiga som helst och sminkningarna vara bara för grymma. Vilket som kanske var ett minus var ju att dom hade "rocktema" (tror jag?) och det inte min typ av smak när det gäller musik, men det var bra ändå.Antonia, ni vet hon som var med i idol? hon sjöng och jag tyckte verkligen hon borde gått vidare, flickan är sjukt duktig på det hon gör.
När vi skulle åka hem var vi tvungna att vänta en timme på bussen, och det var de tråkigaste jag gjort. Torsås? hur mycket händer det där, haha. Men tillslut kom vi på bussen och då började vi ha kul som vanligt.
Annie har varit här sen vi kom hem och tills nu. En rolig dag måste jag säga!


Picture from a summerday

Halloweenkonsert

Har lite brotom nu. Jag har nyss proppat i mig donald's mat och ska snart träffa Annie och Janette. Vi ska till torsås och kolla på en konstert där, så det ska bli kul. Nu måste jag fixa mig lite innan vi drar =)
Ni får ha en bra kväll, får se om jag tar med mig kameran..puss.

Just nu lyssnar jag på:
Last christmas - Wham!
(haha, jullåtar är mysiga)

THIS IS IT

Yes, på måndag (26/10) släpps Michaels sista album "This is it" och filmen med samma namn har världspremiär på onsdag (28/10), där man får se Michael's sista timmar då han övar inför vilket som skulle vara hans sista konsert. Kan inte vänta tills jag får höra hur jäkla bra låtarna kommer vara eftersom alla hans låtar är bra kommer väl 50 års erfarenheten av artistlivet så kan det bara inte bli dåligt.
Albumet kommer att innehålla 2 skivor. På den första kommer det några av Michael's bästa klassiska hits och på den andra kommer det att finnas nya versioner av några av hans gammla låtar plus en dikt som Michael gjort och som han själv talar in.


Skiva 1 (alla låtarna kommer i den årdning dom kommer spelas i filmen)

1. "Wanna be startin' somethin'"
2. "Jam"
3. "They don't care about us"
4. "Human nature"
5. "Smooth criminal"
6. "The way you make me feel"
7. "Shake your body (down to the ground)"
8. "I just can't stop loving you"
9. "Thriller"
10. "Beat it"
11. "Black or white"
12. "Earth song"
13. "Billie Jean"
14. "Man in the mirror"
15. "This is it" (album version)
16. "This is it" (orchestra version)


Skiva 2

1. "She's out of my life" (demo version)
2. "Wanna be startin' somthin'" (demo version)
3. "Beat it" (demo version)
4. "Planet earth" (poem)




Perspiration

Puh (pustar ut..haha), fan vad jobbig dansen var idag. Kanske var det för att vi hade orientering idag på gympan och jag tycker personligen att det är jobbigt att springa och sen stanna, springa och sen stanna. Men jag klarade mig ifrån dansen med fett hår och en svettig panna, haha!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och hitta på något roligt imån istället. Blir nog att sitta bänkad framför tv:n med en godiskål i knät och kolla på Idol, rocktema idag, vilken tror ni är kvällens bästa? Jag tror nog Erik, han har sån rockig underbar röst.


you should se me now..or not.
(inte någon bild ifrån när jag ser ut som en svettig ost)

I want this

Some nice stuffs




Jag är en svamp, vad är du?

Nu har jag pluggat och varit och hämtat skolkatalogen. Har kollat igenom hela nu, och jag kan ju säga att jag inte alls blev bra..ser ut som en stor fet svamp. Ja mitt skolfoto 2009 som en svamp, great Tess great.
Nej nu ska jag inte deppa, har inte tid för det. Måste intervjua min storebror och mormor som tillhör en soupgift.






Russian Roulette

Sjukt roligt har vi haft idag i skolan, jag, Janette, Hanna och Johanna. Det gamla vanliga gänget som hela tiden har så roligt ihop, jag tror vi har fått tillbaks våran sköna humor och gemenskap efter en "paus" eller vad man ska säga. Men nu ska inget kommer i vägen för oss, jag älskar er mina knäppa vänner =)

När jag kom hem ifrån skolan så hade jag fått ett brev om att jag kunde hämta skolkatalogen nu, inte alls kul..okej det är kul att kolla på alla andra, men jag blev så dålig så det kommer inte bli kul att verkligen ALLA kommer se mig.
Kvällen består av att plugga och träna (om jag hinner). Nu är det bara en dag kvar sen är det höstlov, då f*an ska jag sova mycket.

Nya bra låtar!
Rihannas nya singel "Russian Roulette"
Alicia Keys "Doesn't mean anything"
Sean Kingston "Addicted"
Lady Gaga "Bad romance"



Hemma

Yes! You heard me, i'm home..fast jag hade gärnat stannat några dagar till i den sjukt mysiga staden London. Ja, fy vad kul vi har haft det och London var verkligen en perfekt shoppingstad och hela staden var jätte mysig med gamla byggnader och röda bussar (dom gillar vi). Vädret var också perfekt, och för er som tror att det regnar hela tiden..fel.

Shoppat har vi gjort en massa, fast egentligen tycker jag att jag borde handlat lite mer än vad jag gjorde, ångrar mig lite nu. Vi skippade till och med Madam Tuso för att shoppa. Okej jag ville shoppa mer, men det hade vart kul att se alla vaxdockor. Men somsagt, det är absolut inte sista gången jag åker dit. Tilda och jag har redan bestämt att vi ska åka dit när vi är 17-18 så vi kan gå ut på alla nattklubbar vi blev tillfrågade att gå till..åh.

Det kommer några bilder nu, men det kommer fler sen när alla skickat, så ni får stå ut ett tag till.
I'M BACK!


I'm on a flight





Förlåt..vi hade rest länge och sovit 4 timmar..






Buckingham palace



Tilda







Ola -?- Frida

Läskiga hästar





Fotbollsmatchen



Tilda och Rebecka på starbucks.

LONDON!

Nu ska jag sova, sen imån åker jag till London.
Vi hörs på onsdag, <3

Blekfis

Håller på att kolla lite på inlåst då och då. Men fattar inte varför alla tycker det är så bra? själv tycker jag inte alls det är kul att titta på..därimot kollade jag på "Mammas pojkar" för första gången och det var iallfall ganska kul. Men usch vad jag inte gillade dom fula tjejerna med silikonbröst och som rökte hela tiden, hur kunde dom få stanna kvar?
Usch..har lovat mig själv att jag aldrig, och jag menar verkligen detta, jag kommer aldrig röka. Fattar inte meningen med det?

Nu snart ska jag göra mina dagliga sit-ups och sen lägga mig i sängen. Simhallen imån på gympan, ska jag vara ärlig är ju sugen på att bada..men man kommer känna sig blek när man sätter på sig bikinin nu..


kom tillbaks sommar..

Fördomar


Såg denna videon på Moa's blogg. Självklart som alla andra Ica reklmer tyckte jag den var väldigt rolig och började skratta. Men efter att ha tittat på den ett antal gånger kan man ju faktiskt inte låta bli och tänka vad idén var bakom att ta med en utvecklingsstörd i reklamen var. Var det för att få folk att börja skratta? eller kanske visa vilka fördomar vi "vanliga" människor har mot utvecklingsstörda? Jag tycker faktiskt det var fel att göra på detta sättet. Okej jag kan inte säga att jag aldrig har skrattat åt någon som var utvecklingsstörd, för det har jag,  och jag är inte stolt över det. Men att låta hela Sveriges befolkning, både utvecklingsstörda och "normala" se videon och hur alla kollade på honom så konsigt just för att han var utvecklingsstörd är fel. Och jag tror faktiskt dom kommer få skit för det här.
Iallfall..alla har olika åsikter. Vad är din?

This is a happy day

Åh, äntligen har Mario´s nya album "DNA" kommit ut på Spotify. Älskar hans låtar, speciellt "Stranded"..Nu kan man ju byta lite och lyssna på Spotify. Ska jag vara ärlig lyssnar jag inte alls mycket där längre eftersom dom har långt ifrån alla låtar. Så jag har hållt mig till Itunes där ett tag.

Dagen har verkligen vart toppen idag. Jag är på toppen humör och känner mig gladare än på länge. Saker som kan bero på detta kan väl vara att jag fick MVG (62/62) på engelska provet, wihu..På lördag ska jag åka till London tills på tisdag med fotbollslaget, inga prov eller läxor imån plus att det är fredag och det innebär dans och en dag närmare London. Ser ni hur mycket "braiga" saker det finns idag?
(Mindre bra saker, matteprov idag, det regnar och blåser kallt, jag måste städa mitt rum)



"look how happy she is"

Brand new

Unga Justin Bieber fortsätter verkligen att imponera mig med sina bra låtar. Just nu har jag fastnat för hans super bra och gulliga låt "One less lonely girl". Fastnade för den direkt.


I couldn't prepare myself for this fall.

Idag är det inte min dag. Den varit fylld med ångest och besvikelse..att det tar aldrig slut.
Okej, jag vet att jag är inne i den månaden, den speciella som alla killar slipper. Men det är inte orsaken till att jag är deprimerad. Det finns dagar långt innan månaden då jag kännt exakt lika dant. Det kan vara blandade känslor. Att inte vara bra nog, söt nog, smart nog, smal nog..det finns många. Det finns saker jag vet, som kan påverka stora personliga problem, saker som ingen i min omgivning vet om förutom jag. Jag skulle vilja skrika ut all min ilska och besvikelse, men jag är rädd att det kommer påverka saker jag älskar, och är rädd att mista.Dagarna kan gå, från morgonen då jag kan känna ångest och bara vill slippa skolan tills kvällarna då allting bara känns fel. Jag kan titta mig i speglen varje morgon och bara hitta fel, att inte hitta något man kan tycka om hos sig själv kan vara jävligt jobbigt ibland. Jag kanske talar om den yttre delen nu, men det finns saker på insidan jag också velat och vill ändra på. Att kunna välja val som kommer påverka framtiden har gett mig ångest, kommer jag verkligen kunna ha förmågan att bli något? något bra? någon som är älskad?. Detta är frågor som jag vet att ingen kan svara på, inte ens jag själv. Men för att bli något bra, eller att lyckas. Måste jag tro på mig själv, jag måste kunna bekämpa ångesten och omvandla den till något bättre, något som gör mig starkare. Detta är bara en vanlig kväll som jag tvivlar på mig själv. En dag då jag sakta faller mot marken.

To not be good enough



THIS IS IT

ÅH! Har ni hört den? Michael Jacksons sista singel någonsin? tycker att den är bra, men kanske inte lika bra som tex Man in the mirror (inget kan överträffa den), men den är faktiskt bra. Den hade ju världespremiär idag och som alltid blev jag lika glad när jag får höra något nytt.
Personligen tycker jag man hör att det är Michael Jackson, självklart hör man ju det pga hans otroligt begåvade röst men också för att soundet är honoms stil.
Längtar som attan nu tills den 28 oktober.



Yeah!

Hej på er! Nu är jag hemma ifrån Örebro. Det var super mysigt där för vi bara umgicks med våra kusiner och mostrar. Skrattade mycket gjorde vi också, så min helg har varit jätte bra.
Skolan idag då..var hur seg som helst. Jag var jätte trött som vanligt så jag orkade knappt fixa mig på morgonen, smetade bara på lite maskara och satte upp håret i en toffs, casual. Men jag måste fixa mig lite bättre snart eftersom jag ska hem till min moster Towe, som fyllde år igår, så vi ska fira henne. Jag ska bli bättre på uppdateringen nu, vänta bara..


Min söta kusin Eliott och min moster Annika. Martin
och Lotta (min andra kusin och moster) blev inte
med på bild).

Inspiration

Nästan alla har ju någon känd eller icke känd person dom ser upp till och har som inspiration. Och för mig är det Gossip Girl stjärnan Jessica Szohr. Jag bara älskar hennes stil, hennes looks och henne som skådespelare. För mig är hon absolut en bra inspirations källa. Hon har en egen stil och smyckar upp allting med härliga accessoarer.


+ att jag gärna skulle byta plats med henne, eftersom hon har en så grymt sexig kille. Ed Westwick

Something strange

Kom hem ifrån skolan för ett tag sedan. Har varit en helt okej dag. Bilden var kul, blev sur för att jag fick 3 poäng ifrån mvg på noprovet..fick mvg på engelska historian, gjorde matteprov a-del som jag vet att jag gjorde ett slarvfel på, min cykel fick punka, toppen. Hur har er dag varit =)?

Ikväll ska jag plugga en massa engelska inför provet imorgon. Hoppas på att det ska gå bra, för det är faktiskt ganska enkelt. Sen ska vi åka och kolla på alla fotona vi tog för ett tag sen, kul och se hur resultatet blir.


idag känns det som en konstig dag, like this old picture! haha

Movietime.

Är inne och kollar lite vilka bios (säger man så?) som snart har premiär. Och det är faktiskt ganska många spännande. Bland annat Fame, som har premiär redan nu på fredag. Filmen har nästan allt jag vill att det ska vara i en film..den handlar om en massa ungdomar som sjunger, dansar och andra saker inom musiken och hur dom ska förverkliga sina drömmar.
En annan film som har premiär 28/10 som jag och min kusin ska se (har redan bokat biljetter till premiären), och det är förstås filmen om Michael Jackson sista tid i livet, "This is it".  En självklarthet att se den.
Två andra filmer jag vill se är "2012" som har premiär 13/11 och sen förstås New moon den 20/11. I look forward.
Läste just nu att det ska komma en fjärde Pirates of the Caribbean 2011. Wihu!



<3

behind blue eyes

Hej! Just nu är jag galen..får panik på att mitt hår är som en fettig munkmaskin idag..haha. Måste tvätta det men jag ska träna idag så det får bli efter.
Skolan idag sög verkligen, vi hade först en lång håltimme och sedan en halvtimmes spanska lektion och efter det, en till håltimme (hatar verkligen håltimmar..), hard work work.

Är så glad nu för jag har hittat en jätte bra sida med bara ny musik (Rnb), vill ni få lite smakprov? klart ni vill!

Paula DeAnda - Marching
Pussycat Dolls ft R.Kelly - Out of this club
Mario - Stranded

Hissa Dissa

Hade inget att blogga om så jag bjuder på en liten hissa och dissa lista.



Träna - Jag har troligen kommit in i en sån här träningsfas, för jag kännner att jag har lust att träna exakt hela tiden. Om jag inte är på friskis och jympar ligger jag på golvet och gör sit-ups eller dansar. Finns inget bättre än att kunna gilla att träna.

Serier - En tråkig kväll, då man är klar med allt plugg och man kan bara sätta sig och njuta av dom senaste avsnitten av One tree hill, 90210 och Gossip Girl. Finns inget bättre program, i just love them

Mitt fetto till katt - Åh, det är så himla mysigt när man kan kurra in sig i sin katts päls. Mycket mysigare om den är tjock också (som min då)haha.



Att skratta
- Ett gott skratt förlänger ju livet, så varför ska man inte hissa det? förresten så älskar jag att skratta. Och just idag har varit en såndär skrattig dag ni vet? Haha


(om ändå alla reklamer kunde vara såhär roliga..haha)



Camilla i idol - Hur f*an kunde hon gå vidare? asså vad är det för någon sjuk schlagermänniska som har hörfel och förstör låtar?..nej henne vill vi inte ha kvar.



Äckliga snubbar på msn
- Jag vet inte hur många som addat mig nu som skickar förfrågan om webb. Efter att tryckt på "acceptera inte" linken ett flertal gånger blockar jag dom tillslut för dom ger sig aldrig. Dessutom har alla konstiga namn så som Yousti tex.

Väntan -
Jag är trött på att vänta nu, tills helgen, London, New Moon, Min födelsedag, tills dom sätter in Tess i kalendern istället för Klemens? Haha..skämt å sido på den sista, haha

2009-10-5

Just nu sitter jag på min storebrors dator..som snart är min. Hehe!
Jag har suttit och kollat på youtube på klipp om "2012", ni vet du jorden sägs gå under? Jag vet inte om jag ska tro på det eller inte, för när man kollar på alla klipp så låter det verkligen som det är sant. Men folk har ju sagt förut att jorden ska gå under..det är väl bara att vänta och se?

Jag är jätte sugen på att träna nu, det har jag varit hela dagen. Men jag får vänta tills imån då det är jympa igen..great.


yes

Detta spelas mest på min ipod just nu:

The Script - We cry
The Script - The man who can't be moved
Kate Voegele - Lift me up
Down Aka Kilo - Lean like a cholo
Chris Brown - Changed man
Beyoncé - Smash into you

Save the last dance

Jag sitter och lipar här medans jag kollar på "Save the last dance 2". Så sjukt bra film. Om ni bara sätt ettan borde ni verkligen se tvåan, den är så mycket mycket bättre. Både snyggingen Columbus Short och sötnosen Neyo är med i filmen.


Ännu en favorit film bland alla mina dansfilmer.




Impossible means nothing to me

Godmorgon. Jag vaknade för en stund sen och har hunnit äta frukost nu. Mamma bakar bullar (eftersom det är kanelbullensdag) så jag väntar på att dom ska bli klara, mums.

Igår kväll var jag som sagt hos Moa med lite folk och det var jätte trevligt. Vi stannade inte så jätte länge utan vi var tvungna att dra halv ett. Men en lyckad kväll blev det iallfall.
Nu sitter jag här med träningsverk i benen efter all dans igår..men ikväll kör jag ändå på intensivgympa. Kan behövas nu när det är uppehåll med fotbollen.


Det verkar som om alla gillar vita converse?






Dom sminkade Linus, men självklart tog han bort det
sen, haha :)

(bilderna lånade ifrån Moa)

Hos Moa.

Just nu är jag hos Moa med massa goa vänner. Snart kommer det några fler hit så det blir nog kul.
Vad ska ni göra ikväll? =) Hoppas ni får det bra, nu ska vi köra jag har aldrig hihi

Dancing ALL day long

Vet inte riktigt varför jag inte uppdaterar lika mycket nu förtiden..har tappat suget lite. Men jag ska försöka hålla det uppe så länge som det går.

Vad har ni haft för er idag? jag har iallafall varit och dansat med Annie hela dagen. Sjukt kul att vi kommit igång med våran pardans nu, och sjukt snygg är den, ni skulle bara se. Ikväll så har vi lite smått och gott vi kan välja på men vi kan inte riktigt bestämma oss vad vi ska göra än..jag får väl återkomma med det? något kul blir det säkert. =)




Haha, Jag och Annie för 2 och ett halft år sedan.
Vi älskade att tjocka oss på Netto =)

Bloggtips.

Kikade runt lite bland "bloggvärlden" och då hittade jag till Andreas blogg. Om jag inte minns helt fel så var han väl med i Idol detta året?. Jag kom ihåg att jag tyckte han var riktigt snygg iallafall..hehe.
Men sjukt grym stil har han iallfall. Kolla bara!




Om ändå fler killar kunde klä sig såhär.

Ups.

Fy vilken stressad morgon jag hade idag. Ovanligtnog hade vi sovmorgon idag till 10.05 och jag tyckte att det skulle bli hur skönt som helst att vakna och sen ligga i sängen ett tag innan man går upp. Hade ställt min klockan på 8.00 och den ringde, men så trög som jag är somnade jag om igen..och vaknade 09.33. Ni fattar inte vilken panikn jag hade, fick stressa mig igenom hela morgonen och det blev inte alls kul. Usch och fy.

Har precis sätt klart på 90210, och sitter nu och fryser. Det var sjukt kallt ute idag. Känns verkligen som höst nu..blä.


RSS 2.0