Idag..

Slutade jag kvart över tre idag. Skolan har väl varit helt okej idag, lite seg och jobbig bara men helt ok. Ajuste, fick reda på sista lektion att vi skulla ta skolfoto imån! Åh, fick panik verkligen, vet inte alls vad jag ska ha på mig.. men som tur är har vi sovmorgon till fem över tolv imån så då har jag god tid på mig!

Nu ska jag äta sen sticka iväg på träning. Ganska sugen på att träna idag så det ska bli kul =)

VINST!

Wiho! Vi vann matchen imot Ifk Kalmar med 2-0. Jag fick spela hela matchen och det var väl mest i andra halvlek det gick bra för mig. Bra kämpat tjejer. Sen fick jag också reda på nu av Tilda att vi ska åka till London med fotbollslaget, how great is that? nu blev jag på bättre humör.. även fast jag har träningsverk i hela kroppen hehe.

Imån börjar det på allvar, då börjar alla "riktiga" lektion. Jag vet inte hur jag ska överleva ända tills 22 december då vi har jullov =( men som tur är, är det ju höstlov och studiedagar som är ett litet ljus i mörkret så det ska nog gå bra.


old pic

Derby!

Tjena! Kom nyss hem ifrån stan med Janette och Mott. Såg några fina saker jag vill ha men får vänta lite tyvärr. Snart ska jag spela match med A laget, Kalmar Södra mot Ifk Kalmar, alltså derby. Vi får se hur det går men vi hoppas ju på det bästa =)

Förresten tror jag att jag beslutat nu att jag ska sluta spela fotboll när denna säsongen är slut. Jag vet att det kommer vara ett svårt beslut och att jag säkert kommer ångra mig, men just nu känner jag bara att fotboll är en sak jag måste göra, och inte en sak jag gör för att jag tycker det är kul.
Jag tror det är många av oss ifrån det gamla laget som håller med mig. Det är helt enkelt inte lika kul längre.
Förut var fotboll en självklarhet för mig. Jag brukade alltid säga att jag aldrig ska sluta, fotboll kommer aldrig bli tråkigt. Men nu när några år har gått är det som om fotboll har varit mer en börda än något jag älskar. Istället för att komma hem ifrån träningen och sakna det direkt så kommer jag hem på dåligt humör och sur över något som inte alls kanske var så farligt.
Det märks att det är annorlunda nu när vi gått ihop med damlaget. Stämningen är annorlunda och man kanske inte känner sig lika fri som förut.
I sommras på fotbollscupen var vi det gamla 94/95 laget och jag tror alla älskade att vara där. Alla umgicks, alla var på bra humör och alla älskade att spela fotboll.. jag önskar bara det kunde vara som förut. Jag tror detta beror mycket på att man växer upp, och samtidigt växer ifrån fotbollen. Det är så jag känner idag, mina känslor lutar med åt det dåliga, eller hur man nu ser på det. Men imån kommer nya känslor och nya beslut, det är en ny dag och allt kan ändras.


Igår

Bilder ifrån festen!

Här kommer några bilder ifrån festen. Kicka in senare för då kommer det mer =)




































Dancing is my passion

Jag har helt död och då menar jag verkligen död i kroppen. Efter dansen i fredags mådde inte min rygg alls bra och sen idag blev det ännu mer dans (som var mycket roligar).
Jag, Emelie, Elise, Annie och sen en äldre kille plus Lene gästades av en koreograf som heter Louis Warning. Han har gjort flera olika danser till olika kända artister. Vi fick lära oss en koreografi till Halo av Beyonce och Boom Boom Poow Av Black Eyed Peas. Sjukt grymma danser.
(Sök på "Louis Warning" på youtube så kommer det upp videos med hans danser och han själv.)


Louis



Nu har jag precis duschat och ikväll ska jag, Annie och Emelie bara titta på film. Vi hörs =)
Förresten skulle Michael Jackson fyllt 51 år idag.. Happy Birthday Michael!

GRATTIS BELLA!

Åh.. kom  nyss hem ifrån Bellas fest. Hade inte kommit så jätte mycket folk än men ganska iallfall, och det kommer säkert komma skit många. Hade gärnat stannat lite till, men jag var tvungen att åka hem. Fan!
Iallfall, vi var förut ett gäng tjejer som var och åt på Italia medans vi gav Bella presenterna. Av Bella och Moa fick hon godis bh och trosor, haha. Se till att du har på dig dom i kväll Bella haha!

Och fyfan vad dansen var kul idag, jag är skit sugen på att dansa nu.. ÅH!


Har bytt om ifrån klänning till sköna mjukiskläder och håret
fick sättas upp i en toffs. Ville bara att ni skulle veta =)


Älskling Bella och jag. Grattis på födelsedagen, i love you

Första dagen i skolan, avklarad!

Yes, äntligen är skolan slut! Och vet ni? jag är inte död, bra va. Och för den delen så var inte denna dagen så jobbig, det jobbigaste var väl att vi var tvugna att ta en promenad och mina skoskav killed me.
Jag ska ta något och äta nu, sen kanske träffa Janette, Filip och Ewelina. Dom skulle bada så jag kanske följer med, men bada kommer jag inte göra, usch det är kallt i vattnet nu ju..

Jag såg nyss att det är premiär idag av den nya Beck filmen. Och då kom jag att tänka på Gunvald och "Stänkarn". Jag beundrar dom två jävligt mycket. Dom är så himla grymma och ni kan ju hålla med att om man skulle ta bort dom skulle det inte vara detsamma. Haha detta kom lite sådär helt plötsligt, var bara tvungen att få ut mig det =)


webcam sucks..
Jag just nu.

Soon we have to be winners

3-3 blev det i matchen. Var inte på humör idag så i början av matchen gick det skit för mig, men sen gick det faktiskt jätte bra men jag var ändå sur, det kanske var därför det gick så bra?. Även fast vi spelade jätte fint så vann vi inte, jag vet inte riktigt vad det är med oss? vi måste helt enkelt lära oss att vinna.

Och snart är sommarlovet slut.. skönt.. tycker vissa, men verkligen verkligen inte jag, den kunde fått hålla på i en måndag till eller varför inte hela livet?, nej, skolan måste man gå till, tyvärr.
Tack till alla er som gjort mitt sommarlov helt underbart. Love you guys

Sommaren 2009


Where did my summer go?

Trey Songz

Albumet "Ready"


Panty Droppin (intro)
Neighbors know my name
I Invented sex Ft. Drake
I need a girl
One love
Does he do it
Say aah Ft. Fabolous
Lol Ft. Gucci Mane and Soulja Boy
Ready to make love
Jupiter love
Where you are
Successful Ft. Drake
Black roses
Love lost
Hollalude
Holla if ya need me
Yo side of the bed

Helt galet!

Har tyvärr inte kunnat vara inne på datorn och skriva något dom här två dagarna, men nu är jag här.

I måndags var det helt galet asså. Kvällen tillbringades med underbart folk och ja det blev jätte lyckat.. men gårdagen var inte så lyckad. Vaknade upp med värsta huvudvärken och mådde illa. Kräktes en gång och resten av dagen låg jag hemma och kollade på tv så jag fick skippa träningen. Men idag mår jag mycket bättre och ska snart ta och äta frukost. Jag har inte riktigt kommit på än vad jag ska göra idag, men något kul blir det säkert eftersom det är sista dagen innan skolan börjar.. buhuuhuu.
Ajuste, jag har match idag också, mot Borgholm. Det ska bli kul =)

Sommaren med Göran

Hej!
Kom nyss hem ifrån bion. Jag Bella och Becka hade inga bättre planer så vi gick på bio, och som rubriken säger såg vi "Sommaren med Göran". Den var ganska kul faktiskt, och skrattade gjorde vi minsann.. vi skrattade nog mest åt "Ann Ahl", ja.. ni hör ju vad det låter som HAHA! Nu ska jag nog kolla lite på O.C innan jag kryper ner i sängs.

Imån ska jag förresten vara med Janette, har saknat den ungen!


Har ni sätt filmen? tyckte ni den var bra?

I miss my friend, i miss the old days with you.

Haha, vet ni vad jag har gjort idag? mamma och pappa lyckades övertala mig och Kevin att följa med dom och leta svamp. Först så vägrade jag, men sen kom jag på att jag inte hade något annat för mig just då och kunde lika gärna följa med. Det var inte så kul kan jag säga.. och för er som vill veta, hittade vi knappt ingen svamp.

Snart ska jag börja fixa mig lite. Ser ut som trash efter att ha varit i skogen, dessutom ska jag träffa Bella och Becka senare och man vet aldrig vad vi gör eller vilka vi träffar. =)


P.S jag håller på att lära mig moonwalk! Det går sådär haha. Min kusin Lovisa kan faktiskt ganska bra.. det är bara att öva. Kanske blir jag den kvinnliga Michael Jackson? haha, inte ens i mina drömmar tyvärr.


Just nu..

..sitter jag här vid datorn med mina kusiner, Lovisa och Filippa. Vi håller på att lyssnar på Michael Jackson och samtidigt fjantar oss lite, hehe! Nu är det bara dom kvar av gästerna. Vi har ätit god mat och god tårta plus att vi samtidigt firat mamma.


Filippa och jag fjantar oss.. som vanligt haha!


Sötis Filippa


PEACE

happyface

Grattis mamma!

Fotograferingen idag på morgonen gick bra, tror jag? får ju inte se bilderna nu utan vi ska träffas en dag och kolla igenom dom.. längtar. Annars resten av dagen har jag bara städat, man vill ju inte att det ska se ut som ett bombnedslag när gäster kommer (det gjorde de innan jag städat, hehe). Sen ska vi äta tårta och fira min älskade mamma =)

Grattis på födelsedagen mamma, jag älskar dig =)

jag mamma och kevin (storebror) förra sommarn när vi skulle åka hem från Kreta.
Och ja.. jag vet hur jag ser ut på den bilden, haha!

I was worried for you

.. Äntligen har mamma kommit hem. Hon har varit på akuten och jag har varit skit orolig för henne, men fick reda på att allt är bra fast hon har fortfarande ont.. hon som fyller år imån också.
Ska upp ganska tidigt imån eftersom vi ska tidigt på morgonen ska ta foto. Ni vet hela familjen och sånt, ganska spännande och kul. Får se hur resultatet är, hoppas det blir bra iallfall =)
Nu har jag precis ätit tacos med hela familjen, eftersom Kevin kommit hem över helgen ifrån lumpen. Nej nu ska jag fortsätta kolla på O.C och snart ta fram godisskålen när jag smält maten!

 
Har varit två underbara dagar med min favorit kusin =)

 

sådär lite sent fredagskvällen tess


I'm sorry..

Förlåt för dålig uppdatering nu på sistånde, men det är bara det att nu när det är dom sista dagarna på sommarlovet vill man göra något annat än att sitta vi datorn. Så vi hörs senare =) pusssssss

Exposed

Exposed är Kristina DeBarge debutalbum som släpptes den 28 juli 2009 i USA. Hon började spela in albumet förra året och har skrivit låtar sedan 2006. Baby Face och Ryan Tedder ifrån One Republic är producenterna bakom albumet.
Hennes första singel hette "Goodbye" och klättrade snabbt upp på listorna.
För mig är hon en ganska ny artist med många bra låtar. Har lyssnat igen hela hennes album och jag kan inte finna någon låt som inte är dålig!

Precis sån här musik gillar jag, skit bra album!!!


Somebody
Future love
Speak up
Goodbye
Sabotage
Died in your eyes
Powerless
Cried me a river
Doesn't everybody want to fall in love
It's gotta be love
Disconnect

S.O.S

Tjena girls and boys! (mest tjejer tror jag hehe..).
Ska snart in till stan och kolla lite med mamma. Sen ikväll blir det träning och förhoppningsvis skulle min kusin komma hit. Men jag missar då grillfesten som skulle vara idag, fan.. jag hade sätt fram emot den. Aja, kommer väl andra tillfällen hoppas jag. Vi hörs senare för nu måste jag byta om. Kram


Har ni hört Jordin Sparks nya låt S.O.S, inte? här har ni den ..



Upp och ner

Har inte riktigt varit på humör för att skriva. Inte för att jag haft så mycket tid till det heller. Har faktiskt varit en både bra och dålig dag.. det bra är att solen äntligen kikade fram idag så Annie och jag åkte till långviken och solade en liten stund, hoppas på finare väder dagarna innan skolan börjar nu.
Det dåliga.. var att vi förlorade matchen idag, förvånade? nej. Jag är så trött på att säga att vi spelade ut dom och att vi egentligen skulle vunnit, men det är sant. Men vi fick helt enkelt inte in bollen.. får hoppas på bättre tider inom fotbollen snart.

Ha en bra kväll!

Goodmorning everybody!

Godmorgon på er! Jag har nyss ätit klart min frukost och ska kolla ett avsnitt av O.C nu innan jag börjar göra iårdning mig. Idag ska jag nog träffa Annie och vi får se vad vi hittar på, eftersom det är fint väder ute gör vi säkert något ute.
Kvart i fem är det sedan samling med fotbollen. Vi ska spela match (b-laget) imot ett lag som heter Norratång. Önska oss lycka till?

VR och Naturgodis

Har nyss ätit lite god mat. Innan det var jag med mamma och handlade. Vi passade även på att kika in i några butiker. Kom på nu att jag måste köpa en ny väska nu till skolan börjar.. undra vad man ska ha för någon? det var mycket lättare när man var mindre då man alltid köpte någon väska med t.ex. nalle puh på. Får se om jag hittar någon snygg i stan. Jag måste även köpa något nytt och snyggt till dansen, den börjar ju en dag efter att skolan börjar.. usch jag kommer inte ha några pengar kvar.

Nu ska jag ta och läsa veckorevyn medans jag mumsar i mig naturgodis, mysigt.

 

they don't love you like i love you

Åh.. mitt huvud bara värker. Det har gjort de nu dom senaste två dagarna, får hoppas att det går över snart.
Kom nyss hem ifrån matchen med a-laget. Ja.. det gick väl helt okej, 2-3 till dom, fast vi var faktiskt värda 3-3 iallafall. Imån så är det ju träning och sen på tisdag match med b-laget. Jag känner att det är fotboll varje dag just nu, vilket som är både si och så. Längtar väldigt mycket efter dansen, tur att den börjar snart =)

Nu ska jag äta varma mackor och mysa framför någon bra film.

Här har ni en mysig låt
Babyface - wonderful tonight


Happy birthday

.. Ja, grattis på födelsedagen Annie. Min bästa vän fyller 15 år idag. Alltså får hon gå på barnförbjudna filmer på bio, hon blir byxmyndig och hon slipper cykel hjälmen. GRATTIS!


Du är bäst!


She is.. Sasha Fierce



Broken-hearted girl
Hello
Ave Maria
Disappear
That's why you're beautiful

Saturday

Och så var det lördag, och ännu en dag närmare skolan. Usch jag kan inte tänka på det, får rysningar.
Än så länge har min lördag varit lugn. Jag har knappt gjort något, bara kollat O.C och städat. Ska snart iväg med mamma och handla lite. Sen ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, ingen är ju hemma nu denna helgen.. nästan alla är ju i Stockholm på the voice, fuskigt.

Nej nu ska jag bara bya om och sen drar jag ut en sväng. (Förresten så gick matchen super igår, vi vann med 4-1 och det kändes riktigt bra för mig. Imån ska jag spela med A-laget, hoppas det går lika bra då.)


tröttbild.. hehe

Ingen sömn inatt och match ikväll.

Sitter här med skit ont i huvudet. Har inte sovit något i natt. Jag sov över hos Annie och ja, glömde ju öronproppar..
Passar perfekt att känna såhär nu när man ska spela match om några timmar.
Iallfall.. igår var jag hos Janette med Annie och Filip. Vi hyrde film, fredagen den 13:onde (den senaste) och jag säger bara slutet asså, fyfan haha.

This is bad real bad Michael Jackson, now im mad real mad Joe Jackson

Rubriken - Det är nog den bästa meningen i låten. Tycker iallafall jag =)

Slingningen blev jätte bra, så jag blev nöjd. Nu behöver jag inte ha någon ful utväxt att bry mig om längre.. skönt. Cyklen hämtade jag också idag, skönt att inte behöva låna mammas hela tiden om jag ska någon stans.
Snart så jag kan äta, och sedan kanske det blir fest, har inte riktigt bestämt mig än om jag orkar. Jag vill, men få se.


Två saker..

..som jag inte kan bestämma om jag tycker dom är snygga eller inte är den så kallade orkesterjackan och mockajackan.
Jag har sätt mycket av dom båda i butikerna nu och chansar på att det är de som gäller i höst. Ska jag vara ärlig tyckte jag för några år sen att orkesterjackan var hur ful som helst, men nu har jag fått upp ögonen för den och tycker faktiskt den är riktigt snygg.

 
(bilder tagna ifrån lookbook)
Både tjejen och killen passade verkligen i jackorna. Och det
var riktigt häftigt med den gröna som är lite utstickande från
dom jag sätt i butikerna. Plus att jag aldirg sätt den på någon
kille, men det var ju skit snyggt, iallafall på han, eller hur?


..och så var det dära med mockajackan. Ska jag vara ärlig tycker
jag den är hur snygg som helst. Alltid när den hängt på någon
ställning i butikerna har jag sagt "fan vad snygg den är, måste köpa
en sån nu till hösten". Men frågan är bara om jag kommer passa i den.
För den liknar lite den jackan skinn jackan ifrån HM alla hade, och
när jag provade den passade den inte alls på mig. Men jag får väl ta
tag i och prova den. Snygg är den iallafall

Vad tycker NI om dom båda jackorna?

Fotboll för fullt.

Tjena

Kom hem ifrån fotbollsträningen för ett tag sen. Och nej den har inte hållt på så här länge, den slutade faktiskt halv nio men vi stannade kvar efteråt i klubblokalen där vi fikade lite medans vi kollade på Sverige - Finland.
Nu ska jag kolla lite på O.C och längta lite efter morgondagen då jag ska hämta min nya cykel, slinga håret och kanske ferre!


jag vill ha soooooooooool :(


Onsdag

Kom nyss hem. Har varit och köpt en ny cykel, någon/några snodde ju min. Det blev iallafall en vit sjösala, jätte snygg faktiskt. Så nu behöver jag inte oroa mig för att jag inte har någon cykel.
Annars så har dagen varit ganska ohändelserik, träffade Annie en stund förut bara. Men i kväll bli det ju träning, och det ser jag fram i mot =)


Den fast vi blev det.. jag tror iallfall att det är den.

Jag ska bli bättre!

Ja som rubriken lyder så ska jag bli bättre på att skriva här. Det är bara det att nu dom sista dagarna innan sommarlovet tar slut vill man inte sitta hemma och glo och därför hinner man inte uppdatera så mycket. Men det ska bli ändring på det från och med NU.

Jag måste bara säga att jag redan har träningsverk efter dagens intensiv pass på f&s. Fy f'n vad jobbigt det var, golvet var fullt med svett ifrån alla, usch. Imån blir det fotbollsträning, hoppas jag orkar nu då. Förövrigt så har jag kommit hem från några dagar i min sommar stuga och idag var vi en snabbis i Karlskrona för lite omväxling. Fanns inte så mycket att ha, men ett armband fick jag med mig hem. Gud vad jag älskar armband, mitt favorit smycke helt klart.


Michael Jackson - Rock with you

(kolla så söt han var där. Tycker det var så himla synd att han gjorde massa operationer, förövrigt så är låten
väldigt bra. Men vilka av hans låtar är lixsom inte bra?)

mmmmmmmmmusik!

Britney Spears - Quicksand                                                         
Nicole Scherzinger - Save me from my self
Britney Spears - Out from under
Black Eyed Peas - I gotta feeling
Mariah Carey ft T-pain - Migrate
Paradiso girl ft Lil Jon - Patron Tequila                          





Sunday

Tjena!

Sitter just nu i Vita Sand och kollar på en intervju med Michael Jackson som är ganska bra faktisk, (ja .. jag har inte släppt honom än, det kommer jag nog aldrig göra).
Just nu, i detta ögonblicket är det inte så kul här. Det är roligast mitt på dagarna då det är mycket folk och sånt. Men på kvällarna om man inte har några kompisar med sig så är det inte så roligt. Idag var ju Towe här, hon har sovit över här. Sen snart kommer Lovisa hit med pappa och hon ska sova här i natt, så vi kommer säkert ha kul. Pappa skulle också hämta pizza som vi ska äta, mmm vad gott.


LÖRDAG!

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering. Det är bara det att de har varit så mycket nu dom sista dagarna. I torsdags var jag ju på Rixfm festival och hade skit kul med massa roligt folk. Sen igår så var jag med Annie en liten stund eftersom hon hade sovt hos mig. Jag drog senare ner till stranden och solade lite. Igår på kvällen spelade vi match mot böda/högby i böda så jag hann inte göra något mer sen på kvällen än de. Matchen gick inte så bra som vi hade hoppats på ..
Idag så ska jag till Vita Sand och förmodligen sova där tills på tisdag så jag vet inte om jag kommer skriva så mycket.
Om inte, så får ni ha det bra i helgen =)

Tja

Åh vad jag är mätt. Kom nyss hem ifrån frasses med Annie. Vi orkade inte laga till någon mat så det fick bli det.
Innan det var vi och solade, det är skit fint väder idag! Underbart. Nu snart ska jag duscha sen så kommer Annie till mig. Efter det drar vi till en lokal och gör oss iårdning inför festivalen. Ska bli skit kul ikväll, och vi är jätte peppade!
Hoppas ni får en lika underbar kväll som vi nog kommer få, puss.

Fergie - Clumsy
Älskar låten fast den inte är speciellt ny =)


Imån laddar vi för festival!

Har varit hos min mormor i Vitasand igår tills idag så har inte hunnit skriva så mycket eftersom jag velat tillbringa tiden med min mormor och min kusiner som också var där.
Ska jag vara ärlig trodde jag det skulle blir ganska tråkigt eftersom jag hade hört att det inte skulle bli något fint väder, men vi hade kul ändå. Och vi skrattade som bara den, plus att det ändå blev fint väder idag så vi hade tid att bada och sola.
Just nu sitter jag här med blött hår och har precis ätit blåbär med mjölk, mmmm vad gott! Nu när inte jordgubbarna finns längre (är faktiskt värt ett lite snyft på det .. ) så är det istället blåbär och hallon som gäller. Men det är nästan lika gott det.
Tränade också idag, det gick bra. Fast jag hade skoskav som gjorde ont så jag tog det lite lugnt på slutet.

Imån så är det rixfm festival. Ska blir riktigt kul. Får ta med kameran och se om jag har tid att ta några kort eller om jag är för upptagen med att umgås med folk, vi får se.


Annie och jag förra året på rixfm  ..  så små haha!


Dom jag tillbringade förra rixfm med!


Down town.

Sitter och kollar på en tjejs blogg och jag blir helt uppslukad av hennes roliga yrke. Hon är hår och makeup artist. Hennes sminkningar är hur fina som helst. Skulle vara roligt att utbilda sig till något i den stilen. Kanske något att fundera på?

Idag har jag varit på stan hela dagen med mamma och pappa. Det var några saker vi var tvungna att köpa och fixa.
Tillslut kom jag hem med två nya nitarmband, ett par nya fotbollskor, ett par svarta bikinitrosor och en fixad klocka, toppen. Vi åt också på Zorbas, som är en grekisk restaurang. Oj vad gott det var, blev jätte mätt.
Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag sticker iväg på träning.


Nitarmbanden har ni där ja =)

Trött och uttråkad

Ja, det är just det jag är just nu. Jag har sjukt tråkigt och är ändå för trött för att göra något. Man blir ju så när man är i solen hela dagarna. Skulle egentligen tränat idag på morgonen, men eftersom jag inte har några skor (dom blev snodda) och eftersom jag fortfarande är lite förskyld kunde jag inte gå, vilket suger eftersom nu känner jag mig väldigt konstig. Måste träna känner jag nu. Men som tur är har vi träning imorgon också.

Ska se om jag hittar någon bra film. Annars kan ni ju gärna komma med något bra filmtips?

David Guetta ft Akon


David Guetta ft Akon - Sexy Bitch

Öland

Ups. Där slumrade jag till för en stund. Vaknade nyss. Har sovit i bilen på väg hem ifrån Öland och Böda.
Vi har vart där och på andra ställen hela dagen idag med mina kusiner. Det har varit kanon väder, inte ett moln så långt ögat kan nå. Kom med lite låttexter i inlägget också hehe.
Det var faktiskt första gången jag var på Böda och jag lovar att det inte kommer bli den sista. Det kändes verkligen som om man var utomlands med den långa vita stranden, och det fina havet. Vi var där till klockan 4 sen så åkte vi runt på lite olika ställen och kollade tills vi tillslut stannade i Byerum för att grilla/äta. Jätte mysigt var det, tills vi blev attackerade av myggor och var tvungna att åka hem, hehe.

Funderar på att gå och lägga mig snart, sitter ju redan här och halv sover, plus att jag har tidig träning imån, 10.45. Att man aldrig ska få sova. Aja vi hörs. Puss!

¨
Ja, jag gjorde en liten rolig min där hehe.


RSS 2.0