Nyårs outfit?

Det är redan nyår nu på torsdag. Shit vad tiden går snabbt!
Har ni bestämt än vad ni ska ha på er? blir det klänning? eller kör ni på något annat snyggt? Jag själv tycker inte alls det är viktigt att man måste ha just en klänning på nyår. Det finns många andra snygga alternativ och jag tycker absolut inte att man måste ha klänning. Men det är bara min åsikt, ni andra kanske tycker det är jätte viktigt att man har klänning?
Jag kör faktiskt inte på klänning detta året. Ska jag vara ärlig har jag inte hittat någon snygg i hela stan eller på internet? så jag undrar vad ni andra som ska ha klänningar kommer springa runt i? kanske har ni köpt den i någon annan stad? vi får väl se, alltid spännande att se hur andra klätt upp sig. Bara ni inte springer runt med nakna ben och en klänning som slutar precis över rumpan när det är minus grader så blir det nog bra. Inte nog med att ni kommer frysa..det är inte heller snyggt.


Down town

Kollar på o.c just nu. Är väldigt trött efter en heldag med shopping. Köpte en "sak" jag ska ha på nyår, skit snygg är den. Fast tyvärr när jag köpte den hittade jag bara den i medium så jag köpte den, men precis när vi skulle gå ut såg vi att dom hade en sån på en skyltdocka som var i small. Självklart så bokade jag den och ska hämta den imån!
Det blev även ett par svarta vanliga jeans. Hittade ett par skor jag la undan som är till nyår, ska nog ta och köpa dom imån.
Det har blivit en hel del shopping nu på sista tiden. Inte så konstigt när man fått en massa pengar nu i jul. Men ska faktiskt inte slösa bort allt. Måste spara tills jag åker till Rom.

I wanna marry you..








Ebba

Målade mina naglar idag med mitt nya nagellack jag fick i julklapp ifrån make up store. Färgen heter Ebba


50 och 20-års kalas

kom hem från stan för en stund sen. Hittade inget speciellt, bara ett rött nagellack och en svart tröja med armpuffar. Förövrigt längtar jag tills nyårsafton, fy sjutton vad vi ska ha kul tjejer!










Bilder sen igår


Christmas eve
















(fler bilder kommer, ska iväg på 20 & 50-års kalas nu)

I am the one, who will dance on the floor in the round

Hej på er :) Har inte orkat uppdatera idag så det får bli ett litet snabbt inlägg nu innan jag ska iväg och träna.
Skolan slutade som sagt idag och det känns jätte skönt att få lov nu. Och jag längtar som fasen till julafton och nyår. Betygen var jag rätt nöjd med, men det var väl några ämnen man tyckte att man borde fått högre i! Jag fick iallfall 2 mvg och resten vg.

Efterskolan gick jag in till stan med mamma och köpte dom sista julklapparna. Jag längtar tills efter julafton då all rea startar, då ska det shoppas.
Annars har jag bara ett problem..jag har ingenting att ha på mig på nyår? jag vill helst ha en fin klänning men jag har varken hittat någon här på internet eller i stan? åh..detta gillas inte.


Julbak

Nu har jag precis gjort klart mina choklad-kola-kolor. Mamma håller på med lussebullar och jag får väl ta och hjälpa henne lite snart igen. Annars så längtar jag bara tills imån, eller jag..skolavslutningen kan man väl skippa när den ändå är så kort? det ända jag vill ha är mina betyg.










i love my friend


Many times I've gone without a home a meal
A pair of shoes, if you had three you'd give me two
There ain't no other friend like you


2009-12-21


Slutade för en halvtimme sen. Jätte skön dag i skolan. Det ända dåliga idag är väl att det är så jävla kallt och att min mage gör jätte ont. Tanken på att jag måste gå in till stan gör inte saken bättre. Har fortfarande några julklappar kvar att köpa.

Funderar också på att ta och göra om min blogg, kanske byta till devote? Får se..men en förändring blir det iallfall inom kort :)


A friend like you

Dagens finaste.


The house on the left

Hanna och Janette gick nu för ett tag sen. Vi hade jätte mysigt och kollade på filmen "The house on the left". Om ni inte sett den..se den! Sjukt spännande och bra film.

Funderar på att ta och bädda ner mig i sängen nu. Imån ska jag nog in till stan och handla mer julklappar, plus att jag måste byta några saker jag fick i present. Träning ska jag också kunna klämma in.



Saturday


I'm feeling lucky!
Fick min efterlängtade kamera igår utav min lotsas morfar Åke! Tusen tack, du är bäst.
Ikväll blir det myspys med mina fina vänner Janette och Hanna.

I guess..it's my birthday today?


small going big? 15 idag

Strawberry

Kollade nyss klart på Mamma Mia som visades på tv. Innan det hade jag faktiskt en ansiktsmask på mig haha, så är len och mjuk nu hihi!
Egentligen borde jag vilja sova nu så att morgon dagen kommer, men jag vill inte att den ska komma än. Allting går över så snabbt hihi. Men tur att vi ska fira mig lite imorgon men mest på fredag.


Osminkad Tess med ansiktsmask..ni borde vara tacksamma
för bilden haha

Winter wonderland

Åh vad perfekt! Det är fullt med snö här i Kalmar..det är snö överallt? hur underbart låter inte det hihi? Perfekt nu till my birthday imorgon och sen får vi hoppas att det ligger kvar en vecka så att vi får snö på julen också. Det har faktiskt inte vart såhär mycket snö på julen på länge så jag hoppas verkligen att det stannar.


Outside my window.

Joshua Radin - winter

(passar ju bra nu)

My birthday/christmas list

Eftersom att jag fyller år nu på torsdag tänkte jag lägga upp en lista på vad jag önskar mig i present och julklapp (fyller år den 17 december)

1. Systemkamera  (bara tog en bild på en)


2. Bruna linser


3. Converse väska (vit eller svart)

4. Plattång ifrån ghd


5. Smycken

6. Smink


7. Pengar

Put this in my closet, please.


IMI LOA


Pungdask


Elin Kling


Caroline

Vm 2010

Blir inte så mycket bloggande nu och jag säger förlåt för det. Men inte så kul att blogga när man inte har någon bra kamera haha, men får vänta tills min födelsedag då jag nästan är säker på att jag ska få en kamera. Då blir det mer uppdatering det kan jag lova =)

Tills vidare..har ni hört låten till fotbolls vm 2010? riktigt bra måste jag erkänna =)

K'naan - Wavin' flag

Söndag

Det går inte så bra det här med bloggande just nu. Har FÖR mycket att göra, i skolan och annat.
Men det har varit en jätte skön helg. I fredags var det sista dansen för denna terminen vilket som var jätte tråkigt. Saknar den redan. Men sen i lördags var det dags för den årliga dansavslutningen i sporthallen. Jag dansade först vårat hiphop nummer, sen ett hiphop show nummer, en dans till beyoncé "single ladies" och sen sist tillsammans med alla dansare, "thriller". Det var en jätte rolig dag och det gick väl helt okej, kanske inte bästa uppvisningen för mig, men ja helt okej =)
Nästa år ska jag givetvis fortsätta dansa hiphop men jag tror att jag även kommer börja dansa disco igen, har vart riktigt sugen på det ett tag nu.


Våran hiphop


Jag längst till höger om ni ser haha!

(bilderna lånade jag ifrån annie)

Hjälp..

Jag önskar mig en systemkamera i julklapp. Och nu kära läsare, är det någon av er där ute som vet något om systemkamerar? vad ska man ha för någon? vad är bra att tänka på? Kom med alla tips ni har för jag ska titta ut någon har mina kära päron sagt, snälla snälla snälla hjälp mig?!





Nothing to say


Schools killing me
. Back to business

This was kind of a boring day

Wihu! Äntligen har One tree hill episode 11 kommit ut och detsamma med Gossip Girl. Blev ju riktigt arg förra veckan då jag förgäves gick in och kollade om dom lagt ut det minst 3 gånger om dagen..men nej det hade inte kommit upp något. Så jag blev jätte glad nu. Saken blev ju inte värre när oth avsnittet var ruskigt bra (som alltid).

Kom hem ifrån skolan för ett tag sedan. Riktigt seg dag idag fast än att vi hade sovmorgon till fem över tolv. Denna veckan är riktigt jobbig, det är nära på att man bryter ihop. Nej nu ska jag faktiskt inte sitta och tjata om hur jobbig skolan är, ska istället ta tag med med läxorna, SO here i come!

Förresten är det 16 dagar tills jag fyller år nu, hihi.

RSS 2.0